Vergoedingen Basisverzekering & Aanvullende verzekeringen

In Nederland is iedereen van 18 jaar en ouder verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten. Hiermee verzekert u zich voor alle basiszorg, zoals bezoek aan de huisarts, medicijnen, verblijf in het ziekenhuis en kraamzorg. Een zorgverzekering van UnitedConsumers is altijd een goedkope zorgverzekering.

Naast een basisverzekering kunt u zich ook aanvullend verzekeren voor zorg die niet vanuit het basispakket wordt vergoed. De soort zorg die u nodig denkt te hebben bepaalt welke aanvullende zorgverzekering u afsluit.

Welke aanvullende zorgverzekering sluit u af?

Naast de basisverzekering kunt u verschillende aanvullende zorgverzekeringen afsluiten. Verwacht u kosten te maken die buiten uw basisverzekering vallen, dan doet u er goed aan om hier een aanvullende zorgverzekering voor af te sluiten. De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Vergoedingenoverzicht aanvullende zorgverzekering

Er bestaan verschillende gradaties in aanvullende zorgverzekeringen. Vanuit een eenvoudige aanvullende zorgverzekering krijgt u minder vergoed dan vanuit een uitgebreide aanvullende zorgverzekering. Om het overzichtelijk te houden, hebben we voor u op een rijtje gezet wat u precies vanuit uw aanvullende zorgverzekering vergoed krijgt.

Zorgverzekeringen vergelijken

De goedkoopste zorgverzekering is niet altijd een passende zorgverzekering. Het verschilt per persoon welke zorg nodig is. De een heeft voldoende aan een basisverzekering, terwijl de ander gebaat is bij een aanvullende verzekering. Zoekt u een nieuwe zorgverzekering, ga dan van tevoren na welke zorg u nodig denkt te hebben. Door uw zorgverzekering te vergelijken, weet u of overstappen van zorgverzekering voor u loont. U verdient meer.

Lees ook

Inentingen baby's en kinderen
Alles over zorgverzekeringen
EHBO baby's en kinderen
Zorgverzekering 2016
Prenatale screening
Prenatale chirurgie
Acnebehandeling
Afvallen