Contact
Mijn UnitedConsumers

Op zoek naar een los toestel? Telefoon kopen doet u zo!

Een telefoon kopen is altijd leuk. Want wie houdt er nou niet van een gloednieuwe smartphone met de allerbeste technische snufjes? Smaak en persoonlijke voorkeur kunnen per persoon natuurlijk wel verschillen, dus wat is nu precies de beste smartphone voor u?

Bij ons vindt u een groot aanbod losse toestellen. Van simpele, goedkope mobiele telefoons, tot de nieuwste smartphones van onder andere SamsungApple, Xiaomi en OPPO. Een mobiele telefoon kopen bij UC is makkelijk en vooral voordelig!

Smartphone met of zonder abonnement?

Wilt u graag een telefoon kopen zonder abonnement, of juist een telefoon met abonnement? Bekijk ons aanbod en zie direct al uw mogelijkheden! 

Smartphone kopen


  • Bespaar tot € 60,00 per jaar op een smartphone met abonnement
     
  • Smartphone kiezen uit een ruim assortiment
     
  • Onafhankelijk vergelijken en een prijswinnende klantenservice
     

Ga direct naar


 

Losse telefoon kopen

Een losse telefoon kopen (zonder abonnement) heeft een groot aantal voordelen. Heeft u momenteel al een goedkoop sim only abonnement? Dan is een los toestel kopen écht iets voor u! Dit zijn de voordelen van het kopen van een nieuwe telefoon bij UnitedConsumers:

 
De smartphone is standaard simlockvrij.
 
De smartphone is direct van u en u zit niet vast aan maandelijkse toestelkosten.
 
U zit met een losse smartphone niet vast aan een provider en staat vrij om te kiezen en te wisselen wanneer u wilt.

Smartphone kopen


 

Telefoon kopen met abonnement

U kunt ook een goedkope telefoon kopen bij het afsluiten van een abonnement. Het is in dat geval ook belangrijk om te kijken naar uw dataverbruik en belgedrag. Dit zijn bepalende factoren voor welk abonnement u kiest. De voordelen van een telefoon kopen met abonnement bij UnitedConsumers zijn:

 
Door in delen te betalen, bent u niet in één keer veel geld kwijt.
 
Door ons ruime aanbod is er altijd wel een abonnement dat bij u past.
 
UnitedConsumers heeft regelmatig leuke acties, waardoor u geld bespaart.

Telefoon kopen met abonnement


 

Mobiele telefoon kopen: de beste tips

Sommige personen weten direct wat zij willen! Maar voor anderen kan een smartphone kopen lastig zijn. Er is namelijk zoveel keuze; van kleine telefoons tot grote telefoons, kleuren, merken en modellen. Hierdoor ziet u misschien al snel door de bomen het bos niet meer.

Gaat u een mobiele telefoon kopen? Dan is het belangrijk dat u uw wensen goed op een rijtje zet. U wilt natuurlijk wel de beste smartphone kiezen. Het volgende lijstje met tips en vragen helpt u met het kiezen van de beste nieuwe telefoon:

Beste smartphones van dit moment