Telefoon kopen

Een telefoon kopen is altijd leuk. Lekker op zoek naar de nieuwste technische snufjes en dus de beste telefoon. En dan heeft u straks ook nog die mooie nieuwe telefoon in handen! Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u de beste telefoon koopt. Wij helpen daarom graag bij de keuzen rondom een telefoon kopen.

Bent u dus op zoek naar een losse telefoon zonder abonnement? Bij ons vindt u een groot aanbod aan losse toestellen. Van simpele, goedkope telefoons, tot de nieuwste smartphones van onder andere Samsung, Apple en Sony. Een telefoon kopen is makkelijk en vooral voordelig bij UC!

Los toestel kopen

Een losse telefoon kopen zonder abonnement heeft een aantal voordelen. Ga dus na of een los toestel voor u een goede keuze is of dat u beter af bent met een telefoon met abonnement.

  • Altijd een simlockvrije telefoon
  • Toestel is direct van u, u hoeft niets af te betalen
  • U zit niet vast aan een provider, maar staat vrij om te kiezen en te wisselen wanneer u wilt.

Neemt u een abonnement met een nieuwe telefoon erbij, dan sluit u in feite een lening af. In maandelijkse termijnen lost u de aankoopsom met rente af. Het uiteindelijke bedrag van uw nieuwe telefoon is op die manier veel hoger dan de aanschaf van een los toestel. Een losse mobiel kopen, betekent dat u geld bespaart, maandlasten voorkomt, vrijheid over de abonnementsvorm heeft en zelf de provider kunt kiezen. Klinkt als een goede deal toch?

Losse telefoon kopen

Wilt u een mobiele telefoon kopen? Dan kunt u eenvoudig de losse toestellen vergelijken, zodat u een mobiele telefoon kiest die voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van 4G of juist een extra groot touchscreen? Bedenk vooraf aan welke eisen uw nieuwe telefoon moet voldoen, op deze manier wordt een telefoon kopen weer een stukje makkelijker.

Mobiele telefoon kopen: Onze tips

De perfecte telefoon kopen is niet makkelijk. Er is zoveel keuze, van kleine telefoons tot grote telefoons en ook nog eens in allerlei kleuren, merken en modellen. Hierdoor ziet u al snel door de bomen het bos niet meer. Bij een mobiele telefoon kopen is het belangrijk dat u uw wensen goed op een rijtje zet, want u wilt natuurlijk wel de beste smartphone kiezen. Het volgende lijstje met tips en vragen helpt u op weg de beste nieuwe telefoon te kiezen.

  • Wat is uw budget?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk?
  • Hoeveel werkgeheugen heeft u nodig?
  • Wilt u een Android of IOS besturingssysteem?
  • Welke eisen stelt u aan de camera?

Los toestel met Sim Only abonnement

Met een los toestel kunt u nog niet bellen. Wilt u uw nieuwe telefoon meteen kunnen gebruiken, neem er dan een Sim Only abonnement bij. Omdat u bij de aankoop van uw losse mobieltje niet aan een provider vastzit, kunt u zelf voor het meest aantrekkelijke abonnement kiezen. Het dataverbruik en belgedrag is vaak de doorslaggevende factor.

Mobiele telefoon kopen