Waar bent u naar op zoek?

Goedkope telefoon kopen: een nieuwe mobiel met of zonder abonnement

Een mobiele telefoon kopen is altijd leuk. Lekker op zoek naar de nieuwste technische snufjes en dus de beste telefoon. En dan heeft u straks ook nog die mooie nieuwe telefoon in handen! Maar het is natuurlijk wel belangrijk dat u de beste telefoon koopt. Wij helpen daarom graag bij de keuzes rondom een mobiele telefoon kopen.

Wilt u direct een telefoon kopen? Kies dan of u een telefoon met abonnement wilt of een losse telefoon en koop uw nieuwe telefoon!

Telefoon kopen

Bent u dus op zoek naar een losse telefoon zonder abonnement? Bij ons vindt u een groot aanbod aan losse toestellen. Van simpele, goedkope telefoons, tot de nieuwste smartphones van onder andere Samsung, Apple en Huawei. Een mobiele telefoon kopen bij UC is makkelijk en vooral voordelig!

Losse telefoon kopen

Een losse telefoon kopen (zonder abonnement) heeft een aantal voordelen. Ga dus na of een los toestel kopen voor u een goede keuze is of dat u beter af bent met een telefoon met abonnement. De voordelen van een los toestel:

  • Altijd een simlockvrije telefoon.
  • Toestel is direct van u, u hoeft niets af te betalen over een langere periode.
  • U zit niet vast aan een provider, maar staat vrij om te kiezen en te wisselen wanneer u wilt.

Neemt u een abonnement met een nieuwe telefoon erbij, dan sluit u in feite een lening af. In maandelijkse termijnen lost u de aankoopsom van de telefoon, met rente, af. Het uiteindelijke bedrag van uw nieuwe telefoon is op die manier veel hoger dan wanneer u een losse telefoon koopt.

Een losse mobiel kopen, betekent dat u geld bespaart, maandlasten voorkomt, vrijheid over de abonnementsvorm heeft en zelf de provider kunt kiezen. Klinkt als een goede deal toch?

Mobiele telefoon kopen: Onze tips

De perfecte telefoon kopen is niet makkelijk. Er is zoveel keuze, van kleine telefoons tot grote telefoons en ook nog eens in allerlei kleuren, merken en modellen. Hierdoor ziet u waarschijnlijk al snel door de bomen het bos niet meer.

Gaat u een mobiele telefoon kopen, dan is het belangrijk dat u uw wensen goed op een rijtje zet, want u wilt natuurlijk wel de beste smartphone kiezen. Het volgende lijstje met tips en vragen helpt u op weg de beste nieuwe telefoon te kiezen.

  • Wilt u een Android of IOS besturingssysteem?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk?
  • Hoeveel werkgeheugen heeft u nodig?
  • Welke eisen stelt u aan de camera?
  • Wat is uw budget?

Los toestel met Sim Only abonnement

Met een los toestel kunt u nog niet bellen. Wilt u uw nieuwe telefoon meteen kunnen gebruiken, neem er dan een Sim Only abonnement bij. Omdat u bij de aankoop van uw losse mobieltje niet aan een provider vastzit, kunt u zelf voor het meest aantrekkelijke abonnement kiezen. Uw dataverbruik en belgedrag is vaak de doorslaggevende factor. Welk abonnement past bij u?

Sim Only Abonnement kiezen