Telefoon kopen

Bent u op zoek naar een losse telefoon zonder abonnement? Bij UnitedConsumers vindt u een groot aanbod aan losse toestellen. Van simpele, goedkope telefoons, tot de nieuwste smartphones van onder andere Samsung, Apple en Sony. Een mobiel kopen is makkelijk en voordelig bij UC!

Waarom een losse telefoon kopen?

Een losse telefoon kopen zonder abonnement heeft een aantal voordelen:

  • Altijd simlockvrij
  • Toestel is direct van u
  • U zit niet vast aan een provider

Neemt u een abonnement met een gsm erbij, dan sluit u in feite een lening af. In maandelijkse termijnen lost u de aankoopsom met rente af. Het uiteindelijke bedrag van uw telefoon is op die manier veel hoger dan de aanschaf van een los toestel. Een losse mobiel kopen, betekent dat u geld bespaart, maandlasten voorkomt, vrijheid over de abonnementsvorm heeft en zelf de provider kunt kiezen.

Losse telefoon kiezen

Wilt u een mobiele telefoon kopen? Dan kunt u eenvoudig de losse toestellen vergelijken, zodat u een mobiele telefoon kiest die voldoet aan uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van 4G of juist een extra groot touchscreen? Bedenk vooraf aan welke eisen uw gsm moet voldoen, op deze manier wordt het kopen van een nieuwe telefoon weer een stukje makkelijker.

Los toestel kopen: Onze tips

De perfecte telefoon kopen is niet makkelijk. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende mobiele telefoons op de markt waardoor u al snel door de bomen het bos niet meer ziet. Bij een telefoon kopen is het belangrijk dat u uw wensen goed op een rijtje zet, want je wil de beste smartphone kiezen. Het volgende lijstje met tips en vragen helpt u de beste telefoon te kiezen.

  • Wat is uw budget?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk?
  • Hoeveel werkgeheugen heeft u nodig?
  • Wilt u een Android of IOS besturingssysteem?
  • Welke eisen stelt u aan de camera?

Los toestel met Sim Only abonnement

Met een los toestel kunt u nog niet bellen. Wilt u uw nieuwe telefoon meteen kunnen gebruiken, neem er dan een Sim Only abonnement bij. Omdat u bij de aankoop van uw losse mobieltje niet aan een provider vastzit, kunt u zelf voor het meest aantrekkelijke abonnement kiezen. Het dataverbruik en belgedrag is vaak de doorslaggevende factor.

Mobiele telefoon kopen