Contact
Mijn UnitedConsumers€ 153,95

Samsung Galaxy A04s

Samsung S23 voorkant
Samsung S23 achterkant met 3 camera's
Samsung Galaxy S23 driedelige cameraset
Samsung Galaxy S23 voorkant met vergrendelknop
Samsung S23 voor en achterkant
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten iPhone 14

plus De accu van de iPhone 14 gaat tot wel 3 dagen mee.
plus Met de nieuwe periscooplens haalt u objecten tot wel 5 keer dichterbij.

min De iPhone 14 is duur in aanschaf.

Bekijk de iPhone 14 aanbiedingen


iPhone 14: belangrijkste specificaties

  Beschikbaar sinds September 2022
info Formaat Gemiddeld
info Schermdiagonaal 6,1 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Opslag 128GB, 256GB of 512GB

> Bekijk alle iPhone 14 specs


duim Advies van onze expert

"De iPhone 14 is iets voor u als u een compacte telefoon zoekt, met een krachtige batterij en snelle processor! Hoewel deze een hoger prijskaartje heeft dan vergelijkbare toestellen, blinkt de iPhone 14 uit in gebruiksvriendelijkheid." 

Bestel de iPhone 14

expert

Lucy Maduro - Smartphone expert


Vergelijk de iPhone 14-serie

Naast de iPhone 14 bracht Apple in september 2022 ook de iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro en de iPhone 14 Pro Max uit. Maar, welk toestel uit de iPhone 14-serie past het best bij u? Vergelijk hieronder de iPhone 14-serie:

  iPhone 14 
iphone 14
iPhone 14 Plus
iphone 15 plus
iPhone 14 Pro
iphone 15 pro
iPhone 14 Pro Max
iphone 15 pro max
Geheugen 128, 256 of 512 GB 128, 256 of 512 GB 128, 256 of 512 GB 128, 256 of 512 GB
Camera's 12 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
12 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
48 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
50 + 12 + 12 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 6.000 mAh 6.000 mAh 5.500 mAh 5.750 mAh

pijltje


iPhone 14 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Apple iPhone 14 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de iPhone 14


iPhone 14 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw nieuwe iPhone 14 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een iPhone 14 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw iPhone 14 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de iPhone 14
 

De iPhone 14 is het instapmodel van de nieuwe iPhone 14-serie en heeft een vanaf prijs van € 1.019,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor de nieuwe iPhone 14 betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

iPhone 14 prijs bekijken

De iPhone 14 heeft een dual sim-functie, met andere woorden: u kunt twee telefoonnummers gebruiken op deze telefoon. Dit is bijvoorbeeld handig als u de iPhone 14 zowel zakelijk als privé wilt gebruiken.

De iPhone 14 is goed bestand tegen water en stof. De iPhone 14 heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als uw nieuwe iPhone 14 per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van uw telefoon te betekenen!

Ja, dat kan zeker! Met de iPhone 14 kunt u gebruikmaken van het razendsnelle 5G-netwerk, mits u een 5G-abonnement heeft.

Nee, bij de iPhone 14 krijgt u geen oplader of oortjes meegeleverd. Wel zit er een USB-kabel in de doos van de iPhone 14.

Bestel de iPhone 14

Na uw aanvraag voor de iPhone 14, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe iPhone 14 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag