Contact
Mijn UnitedConsumers€ 130,95

Samsung Galaxy A04s

samsung galaxy a04s voor links
samsung galaxy a04s achter links
samsung galaxy a04s voor
samsung galaxy a04s zijkant
samsung galaxy a04s achter
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Samsung Galaxy A04s

plus De batterij gaat lang mee.
plus Goede hoofdcamera.

min Relatief trage processor.

Bekijk de Galaxy A04s aanbiedingen


Samsung Galaxy A04s: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,5 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse sterster leegster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 32GB

> Bekijk alle Samsung Galaxy A04s specs


wist je dat... Advies van onze expert...

"De Samsung Galaxy A04s heeft geen 5G chip, daardoor kun je met deze smartphone niet gebruikmaken van het nieuwe 5G netwerk. Maar voorlopig is 4G bijna even snel als 5G, omdat 5G in Nederland nog moet worden uitgerold."

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Samsung Galaxy A04s kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Samsung Galaxy A04s in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Samsung Galaxy A04s


Samsung Galaxy A04s kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je Samsung Galaxy A04s alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Galaxy A04s met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop de Galaxy A04s extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Samsung Galaxy A04s

De Galaxy A04s is een toevoeging aan de Galaxy A-serie van Samsung, een serie van goede budget smartphones. De Samsung Galaxy A04s heeft een vanafprijs van € 169,-. Hoeveel je bij UnitedConsumers voor dit toestel betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Samsung Galaxy A04s prijs

Dat kan zeker! Aan de standaard opslagcapaciteit van 32GB heb je mogelijk niet genoeg, maar deze is eenvoudig met maximaal 1TB uit te breiden met een microSD-kaart.

De Galaxy A04s kan snelladen met een vermogen tot 15W. Een bijpassende snellader moet je nog wel zelf aanschaffen, want deze wordt niet meegeleverd. Een volledige laadbeurt zal bij dit toestel ongeveer 2 tot 3 uur in beslag nemen.

Na je aanvraag voor de Samsung Galaxy A04s, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Galaxy A04s in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag