Contact
Mijn UnitedConsumers€ 169,95

iPhone 8 Refurbished

Een stuk minder betalen voor een uitstekend toestel? Dat is mogelijk wanneer je kiest voor een refurbished iPhone 8. Op technisch gebied is het een interessante smartphone. De glazen behuizing en de trendy kleuren zijn bijvoorbeeld echte blikvangers. De iPhone 8 is refurbished verkrijgbaar in de volgende kleuren: rood, zilver, spacegrijs en goud.

Wat zit er in de doos?

vink iPhone 8 refurbished
vink USB-kabel
vink Oplader

iPhone 8 refurbished

iPhone 8 refurbished specs

Als opvolger van de iPhone 7 heeft de iPhone 8 een net iets andere look. In grote lijnen is het design hetzelfde, maar de nieuwe glazen behuizing is een opvallend detail. Bovendien is de achterkant van glas ook nog eens bijzonder praktisch: dit maakt het namelijk mogelijk om jouw iPhone 8 draadloos op te laden. Zoals je zult verwachten, is deze smartphone technisch gezien weer een top-telefoon!

Formaat

4,7 inch Retina HD-Display

Camera

12 megapixel camera

Accu

Snel- en draadloos opladen

Processor

A11 Bionic chip


iPhone 8 refurbished: de plus- en minpunten

De iPhone 8 is een fijn toestel voor iedereen die niet te diep in de buidel wil tasten voor een iPhone. Maar, wat zijn de plus- en minpunten van de refurbished iPhone 8?

 
Uitstekende accu.
 
Processor is niet zo snel.
 
Twee degelijke camera's.
 
Technologie is verouderd.
 
Haarscherp Retina HD-display met True Tone techniek.
 
Interne opslag kan niet uitgebreid worden.

iPhone 8 refurbished kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kun je de iPhone 8 refurbished kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat jouw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus je kunt direct aan de slag met je iPhone 8 refurbished. Wel zo fijn!


Apple iPhone 8 refurbished kopen: veelgestelde vragen

iPhone 8 refurbished is geen standaard tweedehands iPhone. De iPhone 8 refurbished wordt grondig gecontroleerd voordat deze weer verkocht kan worden. Tijdens zo'n check worden wel meer dan 50 onderdelen gecontroleerd!

Alle kapotte, beschadigde en versleten onderdelen worden meteen vervangen. Je kunt een refurbished iPhone 8 dus het beste zien als een totaal nieuw en herboren toestel. En een ander bijkomend voordeel is dat je hier een stuk minder voor betaalt dan voor een nieuwe iPhone 8.

Er zijn verschillende redenen om voor een tweedehands iPhone 8 te kiezen in plaats van een nieuw toestel aan te schaffen:

1. Een refurbished iPhone 8 is goedkoper dan een nieuwe iPhone 8

Je betaalt minder voor de refurbished 8, terwijl je wel een volledig opgeknapt toestel ontvangt. De iPhone is immers grondig nagekeken en waar nodig, zijn onderdelen vervangen.

2. Een tweedehands iPhone 8 is beter voor het milieu

Het produceren van één smartphone kost al heel wat grondstoffen en levert veel CO2-uitstoot op. Dit voorkom je met de aanschaf van een refurbished iPhone 8. Tel daarbij op dat het weggooien van een oude telefoon ook schadelijk is voor het milieu en het is duidelijk dat een refurbished iPhone 8 een milieuvriendelijker alternatief is dan een nieuwe iPhone.

3. Een refurbished iPhone 8 is simlockvrij

Van een refurbished smartphone weet je zeker dat deze simlockvrij is. Je kunt jouw refurbished iPhone 8 dus meteen gebruiken met je huidige simkaart of een sim only abonnement afsluiten dat bij jou past. Altijd handig dus.

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor de iPhone 8 refurbished met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens jouw iPhone 8 refurbished in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor jouw toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Op alle refurbished toestellen die vanuit UnitedConsumers worden geleverd, heb je recht op een garantie van 36 maanden. Onder deze garantie vallen de volgende defecten:

  • Problemen met het moederbord.
  • Problemen met de microfoon/luidspreker.
  • Problemen met de wifi- en netwerkverbinding.
  • Accu/batterij die snel leegloopt of warm wordt*.
  • Touchscreen die gedeeltelijk of niet functioneert.
  • Knoppen op het device die niet werken, m.u.v. de touch-ID functionaliteit.

Defecten die zijn ontstaan door gebruikers-, val-, stoot- of waterschade, vallen niet binnen onze garantie. 

* Al onze refurbished iPhones een minimale batterijcapaciteit van 85%. Is de batterijcapaciteit binnen twee jaar teruggelopen naar minder dan 70%? Dan wordt de batterij kosteloos vervangen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag