Contact
Mijn UnitedConsumers€ 937,95

Samsung Galaxy S24 Plus

Samsung S24 Plus voorkant
Samsung Galaxy S24 Plus achterkant
Samsung Galaxy S24 Plus voor achterkant
Samsung Galaxy S24 Plus voorkant rechts
Samsung Galaxy S24 Plus zijkant
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Samsung S24 Plus

plus Voorzien van een gloednieuwe feature: Galaxy AI.
plus Dankzij de driedelige cameraset schiet je van ieder moment de beste plaatjes.

min Geheugen is niet uitbreidbaar.

Bekijk de Samsung S24 Plus deals


Samsung Galaxy S24 Plus: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,7 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 4.900 mAh
info Opslag 256GB of 512GB

> Bekijk alle Samsung Galaxy S24 Plus specs


wist je dat... Wist je dat...

"De nieuwe Samsung Galaxy S24 Plus beschikt over Galaxy AI. Hiermee kun je telefoongesprekken realtime vertalen, foto's op verschillende manieren maken en nog veel meer!" 

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Vergelijk de Galaxy S24-serie

Naast de Samsung Galaxy S24 Plus bracht Samsung in januari 2024 ook de Samsung S24 en de Samsung S24 Ultra uit. Maar, welk toestel uit de Galaxy S24-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de S24-serie:

  Samsung Galaxy S24 Plus
samsung s24 plus
Samsung Galaxy S24 
samsung s24
Samsung Galaxy S24 Ultra
samsung s24 ultra
Geheugen 256 of 512 GB 128 of 256 GB 256, 512 GB of 1 TB
Camera's 50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
200 + 50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 4.900 mAh 4.000 mAh 5.000 mAh

pijltje


Samsung Galaxy S24 Plus kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Samsung Galaxy S24 Plus in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de Galaxy S24 Plus


Samsung S24 Plus kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij jouw nieuwe Samsung S24 Plus alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

De Galaxy S24 Plus met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het.

 

munten

Een voordelig toestel

Kies de Samsung S24 Plus extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Samsung S24 Plus
 

De Galaxy S24 Plus is het instapmodel van de nieuwe Galaxy S24-serie en heeft een vanafprijs van € 1.149,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Samsung S24 Plus betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Samsung Galaxy S24 Plus prijs bekijken

De Samsung S24 Plus heeft een dual sim-functie, met andere woorden: je kunt twee telefoonnummers gebruiken op deze telefoon. Dit is bijvoorbeeld handig als je de S24 Plus zowel zakelijk als privé wilt gebruiken.

De Samsung S24 Plus is goed bestand tegen water en stof. De Galaxy S24 Plus heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als jouw nieuwe Samsung Galaxy S24 Plus per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

Ja, dat kan zeker! Met de Samsung S24 Plus kun je gebruikmaken van het razendsnelle 5G-netwerk, mits je een 5G-abonnement heeft.

De Samsung Galaxy S24 Plus is naar verwachting leverbaar vanaf 26 januari 2024. We sturen je nieuwe toestel zo snel mogelijk naar je op.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan kan het wat langer duren voordat je jouw nieuwe Galaxy S24 Plus in huis hebt.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je, maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag