Contact
Mijn UnitedConsumers€ 1011,95

Samsung Galaxy S24 Ultra

Samsung S24 voorkand
Samsung Galaxy S24 Ultra achterkant
Samsung Galaxy S24 Ultra voor en achterkant
Samsung Galaxy S24 Ultra voorkant rechts
Samsung Galaxy S24 Ultra zijkant
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Samsung S24 Ultra

plus Voor het eerst verkrijgbaar met titanium behuizing.
plus Voorzien van de gloednieuwe feature: Galaxy AI.
plus Je kunt tot wel 30 uur video's kijken dankzij de 5.000 mAh batterij.

min De S24 Ultra is lastig te bedienen met één hand.

Bekijk de Galaxy S24 Ultra deals


Samsung S24 Ultra: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,8 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster
info Snelheidsklasse stersterstersterster
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 256GB, 512GB of 1TB

> Bekijk alle Samsung S24 Ultra specs


wist je dat... Wist je dat...

"De Samsung S24 Ultra krijg je nieuwe mogelijkheden voor de S Pen. Je zoekt nu nog makkelijker dingen op dankzij Circle to Search! Omcirkel het en ga direct naar de Google-resultaten." 

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Vergelijk de Galaxy S24-serie

Naast de Samsung Galaxy S24 Ultra bracht Samsung in januari 2024 ook de Samsung S24 en de Samsung S24 Plus  uit. Maar, welk toestel uit de Galaxy S24-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de S24-serie:

  Samsung Galaxy S24 Ultra
samsung s24 ultra
Samsung Galaxy S24 
samsung s24
Samsung Galaxy S24 Plus
samsung s24 plus
Geheugen 256, 512 GB of 1 TB 128 of 256 GB 256 of 512 GB
Camera's 200 + 50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 5.000 mAh 4.000 mAh 4.900 mAh

pijltje


Samsung Galaxy S24 Ultra kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Samsung Galaxy S24 Ultra in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de Galaxy S24 Ultra


Galaxy S24 Ultra kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij jouw nieuwe Samsung Galaxy S24 Ultra alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Galaxy S24 Ultra met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het.

 

munten

Een voordelig toestel

Kies de Samsung Galaxy S24 Ultra extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Samsung S24 Ultra
 

De Samsung S24 Ultra is het meest luxe model van de nieuwe Galaxy S24-serie en heeft een vanafprijs van € 1.449,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Samsung S24 Ultra betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Samsung S24 Ultra prijs bekijken

De Samsung S24 Ultra heeft een dual sim-functie, met andere woorden: je kunt twee telefoonnummers gebruiken op deze telefoon. Dit is bijvoorbeeld handig als je de S24 Ultra zowel zakelijk als privé wilt gebruiken.

De Samsung S24 Ultra is goed bestand tegen water en stof. De Galaxy S24 Ultra heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 6 meter onder water kan overleven. Als jouw nieuwe Samsung Galaxy S24 Ultra per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

Ja, dat kan zeker! Met de Galaxy S24 Ultra kun je gebruikmaken van het razendsnelle 5G-netwerk, mits je een 5G-abonnement heeft.

De Samsung Galaxy S24 Ultra is naar verwachting leverbaar vanaf 26 januari 2024. We sturen je nieuwe toestel zo snel mogelijk naar je op.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan kan het wat langer duren voordat je jouw nieuwe Galaxy S24 Ultra in huis hebt.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je, maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag