Contact
Mijn UnitedConsumers€ 482,95

Samsung Galaxy S23 FE

samsung galaxy s23 fe links achter
samsung galaxy s23 fe voor achter
samsung galaxy s23 fe zij
samsung galaxy s23 fe voor rechts
samsung galaxy s23 fe achter
 
 
 
 
 

Plus- en minpunten Samsung S23 FE

plus Scherp en vloeiend beeldscherm.
plus Goede cameraset en tot 3 keer optisch inzoomen.

min Niet de langste batterijduur.

Bekijk de Galaxy S23 FE deals


Samsung Galaxy S23 FE: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,4 inch
info Camerakwaliteit stersterstersterster leeg
info Snelheidsklasse stersterstersterster leeg
info Batterijcapaciteit 4.500 mAh
info Opslag 128GB of 256GB

> Bekijk alle Samsung Galaxy S23 FE specs


wist je dat... Wist je dat...

"Maak je graag foto's met je telefoon? De S23 FE heeft een telelens, waarmee je tot 3 keer kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Daarmee is de kwaliteit van de camera's goed ten opzichte van andere toestellen in deze prijsklasse.

Lucy Maduro - Telecom expert

expert telecom

Vergelijk de Galaxy S23-serie

De Galaxy S23 FE (Fan Edition) is een goedkoper alternatief voor de Galaxy S23. Daarnaast bestaat de serie uit de S23 Plus en S23 Ultra, twee grotere toestellen met high end specs. Maar, welk toestel uit de S23-serie past het best bij jou? Vergelijk hieronder de Galaxy S23-serie:

  Galaxy S23 FE
samsung galaxy s23 fe
Galaxy S23
samsung galaxy s23
Galaxy S23 Plus 
galaxy s23 plus
Galaxy S23 Ultra
galaxy s23 ultra
Scherm 6,4 inch AMOLED 6,1 inch AMOLED 6,6 inch AMOLED 6,8 inch AMOLED
Geheugen 128GB of 256GB 128, 256GB of 512GB 256GB of 512GB 256GB, 512GB of 1TB
Camera's 50 + 12 + 8 MP (achter)
10 MP (voor)
50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
50 + 12 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
200 + 12 + 10 + 10 MP (achter)
12 MP (voor)
Batterij 4.500 mAh 3.900 mAh 4.700 mAh 5.000 mAh

pijltje


Samsung S23 FE kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Samsung S23 FE in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op je voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de Galaxy S23 FE


Galaxy S23 FE kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je nieuwe Samsung S23 FE alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een S23 FE met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop de Galaxy S23 FE extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Galaxy S23 FE
 

De Galaxy S23 FE is het nieuwe Fan Edition model van Samsung. De S23 FE heeft een vanafprijs van € 699,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Samsung Galaxy S23 FE betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Galaxy S23 FE prijs bekijken

Nee, dit is helaas niet mogelijk. Je kunt kiezen uit twee opslagcapaciteiten, namelijk 128GB en 256GB. Heb je meer ruimte nodig? Dan kun je gebruikmaken van cloudopslag, of een alternatief toestel met meer opslag kiezen.

Vergelijk andere smartphones

De Samsung Galaxy S23 FE laadt op met maximaal 25W vermogen. Tot 50% opladen kost dan ongeveer een half uur, terwijl een volle laadbeurt tussen 1 en 1,5 uur in beslag neemt. Draadloos opladen kan ook, met maximaal 15W vermogen. Een geschikte snellader of draadloze lader wordt niet meegeleverd.

De S23 FE is goed bestand tegen water en stof. Het toestel heeft een IP68-certificering, dit betekent dat deze telefoon maximaal 30 minuten op maximaal 1,5 meter onder water kan overleven. Als je nieuwe Samsung Galaxy S23 FE per ongeluk in het water belandt, dan hoeft dit gelukkig niet het einde van je telefoon te betekenen!

Galaxy S23 FE kopen


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen, mits het toestel direct leverbaar is.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe toestel in huis, mits het direct leverbaar is.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag