Contact
Mijn UnitedConsumers€ 593,95

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

In augustus 2021 bracht het Zuid-Koreaanse merk Samsung de verbeterde versie van de Galaxy Z Flip uit, namelijk Samsung Galaxy Z Flip3 5G. Een grote smartphone, maar eenmaal opgevouwen past het toestel zo in uw broekzak! Neem foto's, lees uw berichten en luister naar uw favoriete nummers zonder uw smartphone open te klappen. Lees hier wat de Samsung Galaxy Z Flip3 allemaal in huis heeft!

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy Z Flip3 5G
vink USB-kabel
Cross Oplader

Samsung Galaxy A52s

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Een opvallend en nieuw design

Samsung Galaxy A52s
 
Samsung Galaxy Z Flip3 5G
 
Samsung Galaxy Z Flip3 5G

 

Galaxy Z Flip3 5G kopen


Samsung Galaxy Z Flip3 5G specs

Naast dat u natuurlijk helemaal de blits maakt met een opvouwbare smartphone, kiest u de Samsung Galaxy Z Flip3 ook om zijn uitstekende specificaties. De Flip3 is onder andere voorzien van één van de beste chips van dit moment (Qualcomm Snapdragon 888). Bovendien kunt u het scherm splitsen, waardoor u moeiteloos twee apps onder elkaar kunt gebruiken! Andere goede specificaties van de Samsung Galaxy Z Flip3 5G zijn:

Formaat

6,7 inch AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid

Camera

2 x 12 megapixel camera's met optische beeldstabilisatie

Netwerk

3.300 mAh accu met snel- en draadloos oplaadfunctie

Processor

Qualcomm Snapdragon 888 processor en is 5G ready!


Waarom de Samsung Galaxy Z Flip3 5G wel of niet kopen?

Denkt u erover om de Samsung Galaxy Z Flip3 5G te kopen, maar heeft u nog wat overtuiging nodig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar de beste voordelen, maar ook misschien naar de nadelen van de Galaxy Z Flip3 5G. Want door alles op een rij te zetten, weet u direct waar u aan toe bent en ziet u één oogopslag of de Samsung Galaxy Z Flip3 5G wel of niet bij u past.

Wanneer past de Galaxy Z Flip3 perfect bij u?

Dankzij de krachtige Qualcomm Snapdragon 888 chip kunt u moeiteloos zware apps en games tegelijkertijd openen, zonder dat het toestel traag wordt. Het 6,7 inch AMOLED-beeldscherm laat prachtige kleuren zien en zwarte pixels zijn ook écht zwart. Met een verversingssnelheid van 120Hz lopen bewegende beelden altijd soepel, wat wel zo fijn is voor uw ogen.

Zet de Samsung Galaxy Z Flip3 in een hoek van 90 graden, zodat u urenlang zorgeloos kunt videobellen - zonder dat u er een lamme arm van krijgt! Dichtgeklapt ziet u op het 1,9 inch 'Cover screen' wie er belt of u een berichtje stuurt. Ook kunt u met het kleine scherm en het toestel dichtgeklapt moeiteloos de beste selfies nemen!

Ik wil de Galaxy Z Flip3 5G kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

De accu van de Samsung Galaxy Z Flip3 5G is met een accucapaciteit van 3.300 mAh wat aan de magere kant. Zo heeft de Galaxy S21 Ultra een veel betere accu! En hoewel u prima foto's kunt maken met deze smartphone, heeft Samsung ervoor gekozen te focussen op het verbeteren van andere specs. Er zijn daarom smartphones met een betere set camera's, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S21

Samsung alternatieven


Samsung Galaxy Z Flip3 5Gkopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Samsung Galaxy Z Flip3 5G als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Samsung Galaxy Z Flip3 5G in als toestel naar keuze


Samsung Galaxy Z Flip3 5G vs. Samsung Galaxy Z Fold3 5G 

Wilt u het helemaal bont maken? Kijk dan eens naar de grote broer van de Galaxy Flip3; de Samsung Galaxy Z Fold3! Deze smartphone vouwt niet horizontaal dubbel, maar verticaal. Uitgeklapt lijkt de Galaxy Z Fold3 net op een mini-tablet. Bovendien heeft de Galaxy Z Fold3 een betere accucapaciteit, meer werkgeheugen en betere camera's. Wij zetten de verschillen voor u op een rij!

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Flip3

Samsung Galaxy Z Fold3 5G

Fold3

Beeldscherm
6,7 inch AMOLED display
2640x1080 pixels
Beeldscherm
6,5 inch AMOLED display
2202x1768 pixels
Materiaal
Gorilla glass
Materiaal
Keramiek
Processor
Qualcomm Snapdragon 888
Processor
Qualcomm Snapdragon 888
Accucapaciteit
3.300 mAh
Accucapaciteit
4.400 mAh
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
256GB opslag
12GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixelVoor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
12 megapixel
12 megapixel
4 megapixel

Voor:
10 megapixel

Alternatieven voor de Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Is de Samsung Galaxy Z Flip3 5G toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Galaxy Z Flip3 5G 


Samsung Galaxy Z Flip3 5G kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Galaxy Z Flip3 5G kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Galaxy Z Flip 3 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Galaxy Z Flip3 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Galaxy Z Flip3 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag