Niet beschikbaar
Top

Samsung Galaxy S21 5G

Begin 2021 brengt Samsung de nieuwe S-lijn uit, waaronder het instapmodel de Galaxy S21 (5G). Naast dat u absoluut klaar bent voor het supersnelle 5G netwerk, is het toestel voorzien een uniek design én de allerbeste snufjes van Samsung. De S21 is verkrijgbaar de kleuren Phantom Violet, Silver, Pink en White.

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S21 5G.
vink USB-C naar USB-C kabel.

s21


Samsung S21 specs

De Galaxy S21 is 5G-ready en dit razendsnel internet. Maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Wij zetten de beste specificaties voor u op een rij:  

Formaat

6,2 inch Dynamic AMOLED-display

Camera

12 + 12 + 64 megapixel achter, 10 megapixel voor

Accu

Geschikt voor supersnel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 2100 chip met 8 kernen


Samsung S21: de plus- en minpunten

De S21 Samsung is een echt high-end toestel. Maar omdat het toestel redelijk prijzig is, wilt u natuurlijk eerst weten wat de plus- en minpunten zijn. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
5G ready.
 
Schermresolutie minder dan voorvanger.
 
Hoge accucapaciteit.
 
Past niet makkelijk in de broekzak.
 
Verversingssnelheid van 120 beelden per seconde.
 
Redelijk zwaar toestel.

Galaxy S21 kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Galaxy S21 5G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy S21 5G. Wel zo fijn!Galaxy S21: de verschillen

Samsung heeft naast de Galaxy S21 5G ook de Galaxy S21 Plus 5G en S21 Ultra 5G uitgebracht. Wat zijn de grootste verschillen tussen de drie modellen uit de S21-lijn?

Galaxy S21 5G

S21

Galaxy S21 Plus 5G

S21 plus

Galaxy S21 Ultra 5G

Ultra

5G netwerk mogelijk

vink

5G netwerk mogelijk

vink

5G netwerk mogelijk

vink

Schermdiagonaal
6,2 inch
Schermdiagonaal
6,7 inch
Schermdiagonaal
6,8 inch
Accucapaciteit
4.000 mAh
Accucapaciteit
4.800 mAh

Accucapaciteit
5.000 mAh

Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
8GB
Werkgeheugen
12GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel


Voor:
10 megapixel

Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel


Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
10 megapixel
10 megapixel
12 megapixel
108 megapixel

Voor:
40 megapixel


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S21 5G

Sluit de Galaxy S21 5G tóch niet helemaal aan op uw wensen? Dat kan gebeuren. Wij hebben de beste alternatieven voor de S21 5G voor u op een rij gezet:

Samsung Galaxy S20 5G

Galaxy S20

Bekijk toestel

 

Apple iPhone 12

iPhone 12

Bekijk toestel

 

Huawei P30

Huawei P30

Bekijk toestel

 

Samsung Galaxy S21 5G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S21 5G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S21 5G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven