Contact
Mijn UnitedConsumers
Nokia XR21

Nokia XR21

nokia xr21 voor achter
Nokia XR21 voor
Nokia XR21 achter
 
 
 

Plus- en minpunten Nokia XR21

plus Zeer robuuste behuizing.
plus Goede, tweedelige cameraset.

min Relatief weinig grote software-updates.

Bekijk Nokia XR21 aanbiedingen


Nokia XR21: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,49 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse sterstersterster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 4.800 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Nokia XR21 specs


wist je dat... Goed om te weten...

"De Nokia XR21 is een 'rugged smartphone'. Dat wil zeggen dat het toestel extra stevig is. Met een IP69K-certificering is de Nokia XR21 zeer goed beschermd tegen val- of stootschade, extreem weer en het binnendringen van water of stof."

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Nokia XR21 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Nokia XR21 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Nokia XR21


Nokia XR21 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij je Nokia XR21 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Nokia XR21 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het voor je.

 

munten

Extra voordelig

Koop jouw Nokia XR21 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Nokia XR21
 

De Nokia XR21 is de nieuwste toevoeging aan de duurzame en robuuste X-serie van Nokia. De Nokia XR21 heeft een vanafprijs van € 599,-. Hoeveel je via UnitedConsumers voor deze smartphone betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Nokia XR21 prijs bekijken

De Nokia XR21 kan absoluut tegen een stootje! Deze telefoon heeft een IP-certificering die je niet vaak op een smartphone tegenkomt: IP69K. Het toestel is bestand tegen een uur lang tot 1,5 meter onder water, overleeft een val van 1,8 meter hoogte en blijft functioneren tussen temperaturen van -20 tot 55 graden Celsius.

De Nokia XR21 draait uit de doos op Android 12. Nokia heeft drie jaar grote software-updates en vier jaar maandelijkse beveiligingsupdates beloofd. Je krijgt dus tot en met Android 15 software-updates voor de Nokia XR21.

De Nokia XR21 kan snelladen met een vermogen tot 33W. Je laadt hiermee het toestel binnen een half uur tot 50 procent op. Volledig opladen duurt iets korter dan anderhalf uur. Wel moet je een bijpassende oplader nog zelf aanschaffen, deze wordt niet meegeleverd.

Na je aanvraag voor de Nokia XR21, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Nokia XR21 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag