Contact
Mijn UnitedConsumers€ 584,95

Nokia XR21

nokia xr21 voor achter
Nokia XR21 voor
Nokia XR21 achter
 
 
 

Plus- en minpunten Nokia XR21

plus Zeer robuuste behuizing.
plus Goede, tweedelige cameraset.

min Relatief weinig grote software-updates.

Bekijk Nokia XR21 aanbiedingen


Nokia XR21: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,49 inch
info Camerakwaliteit sterstersterster leegster leeg
info Snelheidsklasse sterstersterster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 4.800 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Nokia XR21 specs


wist u dat... Goed om te weten...

"De Nokia XR21 is een 'rugged smartphone'. Dat wil zeggen dat het toestel extra stevig is. Met een IP69K-certificering is de Nokia XR21 zeer goed beschermd tegen val- of stootschade, extreem weer en het binnendringen van water of stof."

Lucy Maduro - Telecom expert

Lucy expert telecom

Nokia XR21 kopen met abonnement

Bij ons kunt u ervoor kiezen om de Nokia XR21 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze. 

KPN logo

vodafone

 

odido

ben


> Vergelijk alle abonnementen bij de Nokia XR21


Nokia XR21 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij uw Nokia XR21 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Nokia XR21 met abonnement kopen en uw nummer behouden? Wij regelen het voor u.

 

munten

Elke maand korting

Vergelijk uw Nokia XR21 abonnement én krijg maandelijkse korting tot € 60,00 per jaar.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Nokia XR21
 

De Nokia XR21 is de nieuwste toevoeging aan de duurzame en robuuste X-serie van Nokia. De Nokia XR21 heeft een vanaf prijs van € 599,-. Hoeveel u via UnitedConsumers voor deze smartphone betaalt, ziet u bovenaan deze pagina.

Nokia XR21 prijs bekijken

De Nokia XR21 kan absoluut tegen een stootje! Deze telefoon heeft een IP-certificering die u niet vaak op een smartphone tegenkomt: IP69K. Het toestel is bestand tegen een uur lang tot 1,5 meter onder water, overleeft een val van 1,8 meter hoogte en blijft functioneren tussen temperaturen van -20 tot 55 graden Celsius.

De Nokia XR21 draait uit de doos op Android 12. Nokia heeft drie jaar grote software-updates en vier jaar maandelijkse beveiligingsupdates beloofd. U krijgt dus tot en met Android 15 software-updates voor de Nokia XR21.

De Nokia XR21 kan snelladen met een vermogen tot 33W. U laadt hiermee het toestel binnen een half uur tot 50 procent op. Volledig opladen duurt iets korter dan anderhalf uur. Wel moet u een bijpassende oplader nog zelf aanschaffen, deze wordt niet meegeleverd.

Na uw aanvraag voor de Nokia XR21, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Nokia XR21 in huis.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag