Contact
Mijn UnitedConsumers

Odido abonnement

Wil je kiezen voor een Odido abonnement? Dat is een goede keuze! Odido heeft een landelijke dekking en de meeste mastlocaties in Nederland. Dat betekent overal supersnel internet via het 5G-netwerk! Op deze pagina stel je zelf jouw Odido abonnement samen. Hierbij kies je hoeveel je wilt bellen, sms'en en internetten.

Sluit je jouw Odido abonnement bij ons af? Dan geniet je van heel veel extra voordelen, zoals:

  • Extra korting op abonnementen
     
  • Prijswinnende klantenservice
     
  • Bespaar tot € 60,00 per jaar
 

Odido logo


afbeelding Odido abonnement met toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Odido sim only abonnement
> Bekijk aanbod


Daarom kies je voor Odido
via UnitedConsumers

Snel internet

Razendsnel 5G internet


Via Odido maak je standaard gebruik van het razendsnelle en stabiele 5G-netwerk van Odido. Dat wil zeggen: uitstekend bereik én ultrasnel downloaden met 300 Mbit/s!

 

Extra korting

Odido Klantkorting


Heb je meerdere Odido abonnementen op één adres? Meld ze aan en profiteer van Odido Klantkorting. Je krijgt een flinke maandelijkse korting én extra data per abonnement!

 

Entertainment korting

Onze korting


Wij hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsacties op onze Odido abonnementen. Het voordeel voor jou is dat je kunt besparen en daardoor meer overhoudt voor een leuker leven! 


Ik wil graag meer weten over


 

Overstappen naar Odido

Ben je niet zo tevreden met jouw huidige provider en ben je toe aan iets nieuws? Dan is overstappen naar Odido altijd een goede keuze. Overstappen kan vaak al vanaf 4 maanden voor afloop van jouw lopende mobiele abonnement. Je doet er goed aan dit van tevoren te checken bij je huidige provider. 

Daarnaast is overstappen naar Odido binnen een mum van tijd geregeld. Je kiest de gewenste Odido bundel, kiest eventueel voor nummerbehoud, vult je gegevens in en klaar is Kees! Je hoeft hier verder niets meer voor te doen. Wij regelen de rest voor jou. 

Overstappen naar Odido


 

Odido abonnement verlengen 

Als je jouw Odido abonnement gaat verlengen, profiteer je van een nieuwe en scherpe aanbieding. Hierdoor bespaar je op je vaste lasten en houd je meer over voor een leuker leven! Jouw Odido abonnement verlengen is heel eenvoudig en snel geregeld! Daarnaast ben je wederom verzekerd van de beste deal.


 

Odido bundels samenstellen

Wij bieden verschillende Odido abonnementen aan, die je helemaal kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Dit is handig, want je hebt natuurlijk niet dezelfde eisen aan een bundel als iemand anders. Dankzij deze keuzevrijheid, vind je altijd een bundel die perfect aansluit op jouw behoeften.

looptijd abonnement

Odido abonnement: de looptijd

Bij Odido kun je zelf de looptijd van je abonnement kiezen. Je hebt de keuze uit: 12 maanden of 24 maanden. Een abonnement van 24 maanden is vaak goedkoper dan een abonnement van 12 maanden. 

Belminuten

Kies het aantal belminuten

Daarnaast kun je kiezen voor 120 belminuten per maand. Maar als je juist liever heel de dag met je vrienden, collega's en familie belt, dan past onbeperkt bellen beter bij jou!

Belminuten

Kies een databundel die bij jou past

Bij Odido kies je voor maar liefst 4 verschillende Unlimited abonnementen, met verschillende datasnelheden. Ideaal! Heb je minder data nodig? Kies dan voor 2, 10 of 15GB. 

Odido bundel samenstellen


Veelgestelde vragen over Odido abonnementen

 

Een Odido abonnement kiezen kan soms lastig zijn. Het is daarom verstandig dat je van tevoren goed nadenkt over hoeveel MB's je maandelijks nodig hebt, en hoeveel sms'jes en belminuten. Heb je hulp nodig om de beste keuze te maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag samen met je naar de opties en welk Odido abonnement het beste bij jou past!

Contact opnemen

Goed om te weten: heb je meer of juist minder MB's nodig? Bij Odido heb je de mogelijkheid om iedere maand je Odido abonnement kosteloos te wijzigen. Ideaal!

Twijfel je nog een beetje over je Odido abonnement? Dan kun je jouw Odido abonnement binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen kosteloos annuleren.

Bedenktijd Odido sim only

Als je alleen een Odido abonnement aanvraagt (dus zonder toestel), dan gaat de bedenktijd in vanaf ondertekening van het contract.

Met een overstap hoef je niet bang te zijn dat je jouw vertrouwde telefoonnummer kwijtraakt. Nummerbehoud gaat niet vanzelf, dus houd hier bij het overstappen wel rekening mee!

Geef bij het afsluiten van het Odido abonnement simpelweg aan dat je graag je nummer behoudt. Jouw huidige telefoonnummer wordt vervolgens overgezet naar het nieuwe abonnement.  

Odido nummerbehoud in 3 stappen

Overstappen naar Odido met nummerbehoud werkt heel eenvoudig en is in een paar stappen te regelen:

1. Tijdens het afsluiten van je nieuwe Odido abonnement kies je voor nummerbehoud.
2. Odido vraagt het nummerbehoud bij je huidige provider aan en zegt je huidige abonnement voor je op.
3. Je ontvangt een nieuw telefoonabonnement met hetzelfde telefoonnummer. Gemakkelijk en snel geregeld, dus!

Informatie nummerbehoud

Ja, zeker! Ook in het buitenland profiteer je van stabiel netwerk. Ben je op reis in de Europese Unie (inclusief Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)? Dan kun je naar andere buitenlandse nummers binnen de Europese Unie bellen vanuit je Odido sim only abonnement. Is jouw bundel op, of wil je bellen naar buitenlandse nummers vanuit Nederland? Dan betaal je mogelijk andere tarieven.

Daarnaast kun je met een Odido sim only internetten vanuit jouw bundel binnen de Europese Unie, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Tip: vergeet niet om roaming aan te zetten in de instellingen van je smartphone.


Kunnen wij je helpen met je Odido abonnement?

Heb je vragen over een Odido abonnement? Of heb je hulp nodig met het verlengen van of het overstappen naar een Odido abonnement? Geen probleem. Onze adviseurs staan klaar om je persoonlijk te helpen!  

service

Neem contact met ons op


Toch liever een andere provider?

Wij werken samen met de grootste providers van Nederland. Is Odido toch niets voor jou? Bekijk dan of een andere provider beter bij je past!