Contact
Mijn UnitedConsumers

Youfone abonnement: Goedkoopste sim only van Youfone

Misschien een onbekende maar misschien ook niet. Youfone, de goedkoopste sim only provider op het KPN netwerk. De kleine telefoonaanbieder biedt je grote betrouwbaarheid. Daarnaast wordt gestreefd naar goedkopere tarieven, transparantie in tarieven en kwaliteit. Een prijsvechter met pit.

Youfone sim only abonnement


Youfone als mobiele provider en sim only prijsvechter: geschiedenis

In juli 2008 werd Youfone als MVNO (Mobile Virtual Network Operator) opgericht. Wat dat is? Een mobiele provider die over het netwerk van een andere provider, in dit geval KPN, mobiele telefonie aanbiedt. Het feit dat meerdere mobiele providers van hetzelfde netwerk gebruik maken heeft geen invloed op de kwaliteit van het netwerk. Of de snelheid. Of de dekking.

Youfone kwam voort uit Sunrise, een onderneming gespecialiseerd in distributie, sales en marketing voor onder andere Lebara Mobile. De eerste twee jaren belden klanten van Youfone via het netwerk van Odido. Wegens een tekort aan inkomsten werd Youfone in 2010 failliet verklaard. Datzelfde jaar wist de mobiele provider echter een doorstart te maken via het netwerk van KPN.


Waarom kies ik voor een Youfone abonnement?

Youfone is een degelijk merk. Met degelijk als in kwaliteit. Wie veel naar het buitenland belt, zit goed met een Youfone abonnement. Je profiteert van scherpe tarieven die gemiddeld tot wel 50 procent goedkoper kunnen uitvallen dan bij andere mobiele providers. Daarnaast kun je onverwachte kosten uitsluiten door gebruik te maken van een data- of belplafond. Je profiteert met een Youfone sim only abonnement van:

  • Betrouwbaar KPN netwerk.
  • Stel een data- of belplafond in.
  • Scherpe internationale beltarieven.
  • Voor € 2,00 p.m. onderling onbeperkt bellen met Youfone abonnees.

Ben je overtuigd van de voordelen van een Youfone abonnement? Bij UnitedConsumers kun je een Youfone sim only abonnement afsluiten.