Contact
Mijn UnitedConsumers

Ben abonnement afsluiten

De Nederlandse telecomprovider Ben is onderdeel van Odido. Als u een abonnement bij Ben afsluit, maakt u gebruik van het 4G-netwerk van Odido, wat het best geteste 4G-netwerk van Nederland is! Zo kunt u dus razendsnel internetten, uw favoriete series en films streamen, muziek luisteren en gamen op uw smartphone. Bovendien houdt Ben het graag betaalbaar en onderscheidt deze aanbieder zich daardoor met goedkopere sim only abonnementen.

Ben abonnement

Er zijn verschillende Ben abonnementen. U kunt kiezen uit diverse sim only abonnementen, maar er zijn ook abonnementen waarbij u een nieuwe smartphone kunt kiezen. Als u weet wat u wilt, vindt u bij Ben zeker het geschikte abonnement. En weet u nog niet precies welk abonnement u nodig heeft? Met de abonnement vergelijker van UnitedConsumers krijgt u alle geschikte opties overzichtelijk in beeld.

Ben abonnementen vergelijken

De looptijd van het abonnement

De looptijd van een Ben-abonnement is gewoonlijk 2 jaar. Voor sim only gebruikers is er daarnaast nog een interessante optie, want u heeft met Ben sim only namelijk de mogelijkheid om uw abonnement per maand op te zeggen. Zo kunt u extra flexibel omgaan met uw Ben abonnement.

Belminuten en sms’jes

Bellen en sms’en zo veel u wilt? Ben heeft een onbeperkt bellen en sms’en bundel. Ook kunt u een bundel van 100 of 300 belminuten en sms’jes combineren met een onbeperkt sms bundel. Hiermee stemt u een mobiel abonnement van Ben precies af op uw persoonlijk telefoongebruik.

Internet

Ben heeft verschillende databundels die variëren van 1,5 GB tot 7 GB per maand. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een (extra snelle) 4G internetbundel, waarmee u toegang heeft tot een nog snellere internetverbinding. Ideaal als u veel gebruik maakt van het mobiele internet.

Ben abonnement met toestel of Ben sim only abonnement

Of u nu een abonnement met toestel wilt afsluiten of enkel een sim only abonnement nodig heeft, bij Ben vindt u het allemaal. Ben biedt u de keuze uit de nieuwste smartphones en de verschillende abonnementen vergelijkt u makkelijk en snel.

Een Ben sim only abonnement is een uitkomst wanneer u nog een goede smartphone heeft of liever zelf een los toestel aanschaft. Met Ben sim only bent u altijd voordelig uit.

Ben abonnement met toestel Ben sim only
Keuze uit de nieuwste smartphones Geen telefoon inbegrepen
Keuze uit 3 bel- en smsbundels Keuze uit 3 bel- en smsbundels
Keuze uit 5 databundels Keuze uit 5 databundels
Optie extra snel 4G internet Optie extra snel 4G internet
Zelf uw maandelijkse bijbetaalprijs (voor het toestel) bepalen Geen extra maandelijkse kosten
Optie onbeperkt sms'en  

Onbeperkt bellen en sms’en

Als u onbeperkt wilt kunnen bellen en sms’en, zit u goed bij Ben. Deze mobiele provider biedt namelijk de mogelijkheid te kiezen voor een bundel waarmee u onbeperkt kunt bellen en sms’en. Bovendien hebben ze nog een interessante optie voor iedereen die wel veel sms’t, maar minder belt: de onbeperkt sms’en bundel. Deze combineert u bijvoorbeeld met een lagere belbundel – zo heeft u genoeg belminuten en kunt u nog steeds onbeperkt sms’jes versturen.

Extra snel internet

Eigenlijk is mobiel internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom biedt Ben de mogelijkheid om te kiezen voor een extra snelle verbinding. Er is een 4G bundel en een extra snelle 4G bundel. Deze laatste is maar liefst 2 keer zo snel als een gewone 4G verbinding. In combinatie met een van de 5 databundels kunt u op die manier zorgeloos internetten op uw smartphone.