Contact
Mijn UnitedConsumers

Ben abonnement afsluiten

De Nederlandse telecomprovider Ben is onderdeel van Odido. Als je een abonnement bij Ben afsluit, maak je gebruik van het 4G-netwerk van Odido, wat het best geteste 4G-netwerk van Nederland is! Zo kun je dus razendsnel internetten, jouw favoriete series en films streamen, muziek luisteren en gamen op je smartphone. Bovendien houdt Ben het graag betaalbaar en onderscheidt deze aanbieder zich daardoor met goedkopere sim only abonnementen.


Ben abonnement

Er zijn verschillende Ben abonnementen. Je kunt kiezen uit diverse sim only abonnementen, maar er zijn ook abonnementen waarbij je een nieuwe smartphone kunt kiezen. Als je weet wat je wilt, vind je bij Ben zeker het geschikte abonnement. En weet je nog niet precies welk abonnement je nodig hebt? Met de abonnement vergelijker van UnitedConsumers krijg je alle geschikte opties overzichtelijk in beeld.

Ben abonnementen vergelijken

De looptijd van het abonnement

De looptijd van een Ben-abonnement is gewoonlijk 2 jaar. Voor sim only gebruikers is er daarnaast nog een interessante optie, want je hebt met Ben sim only namelijk de mogelijkheid om jouw abonnement per maand op te zeggen. Zo kun je extra flexibel omgaan met je Ben abonnement.

Belminuten en sms’jes

Bellen en sms’en zo veel je wilt? Ben heeft een onbeperkt bellen en sms’en bundel. Ook kun je een bundel van 100 of 300 belminuten en sms’jes combineren met een onbeperkt sms bundel. Hiermee stem je een mobiel abonnement van Ben precies af op jouw persoonlijk telefoongebruik.

Internet

Ben heeft verschillende databundels die variëren van 1,5 GB tot 7 GB per maand. Daarnaast kun je ook kiezen voor een (extra snelle) 4G internetbundel, waarmee je toegang hebt tot een nog snellere internetverbinding. Ideaal als je veel gebruikmaakt van het mobiele internet.

Ben abonnement met toestel of Ben sim only abonnement

Of je nu een abonnement met toestel wilt afsluiten of enkel een sim only abonnement nodig hebt, bij Ben vind je het allemaal. Ben biedt je de keuze uit de nieuwste smartphones en de verschillende abonnementen vergelijk je makkelijk en snel.

Een Ben sim only abonnement is een uitkomst wanneer je nog een goede smartphone hebt of liever zelf een los toestel aanschaft. Met Ben sim only ben je altijd voordelig uit.

Ben abonnement met toestel Ben sim only
Keuze uit de nieuwste smartphones Geen telefoon inbegrepen
Keuze uit 3 bel- en smsbundels Keuze uit 3 bel- en smsbundels
Keuze uit 5 databundels Keuze uit 5 databundels
Optie extra snel 4G internet Optie extra snel 4G internet
Zelf je maandelijkse bijbetaalprijs (voor het toestel) bepalen Geen extra maandelijkse kosten
Optie onbeperkt sms'en  

Onbeperkt bellen en sms’en

Als je onbeperkt wilt kunnen bellen en sms’en, zit je goed bij Ben. Deze mobiele provider biedt namelijk de mogelijkheid te kiezen voor een bundel waarmee je onbeperkt kunt bellen en sms’en. Bovendien hebben ze nog een interessante optie voor iedereen die wel veel sms’t, maar minder belt: de onbeperkt sms’en bundel. Deze combineer je bijvoorbeeld met een lagere belbundel – zo heb je genoeg belminuten en kun je nog steeds onbeperkt sms’jes versturen.


Extra snel internet

Eigenlijk is mobiel internet niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom biedt Ben de mogelijkheid om te kiezen voor een extra snelle verbinding. Er is een 4G bundel en een extra snelle 4G bundel. Deze laatste is maar liefst 2 keer zo snel als een gewone 4G verbinding. In combinatie met een van de 5 databundels kun je op die manier zorgeloos internetten op jouw smartphone.