Contact
Mijn UnitedConsumers

Vodafone abonnement

Als telecomprovider heeft Vodafone zichzelf goed op de kaart gezet. Met bijna een miljoen mobiele aansluitingen is Vodafone een van de grootste aanbieders van mobiele telefonie in ons land. Uiteraard hoort hier een eigen netwerk met dekking in heel Nederland bij en kunt u als klant een uitstekende service en interessante aanbiedingen verwachten. Door de samenwerking met Ziggo kunt u bovendien profiteren van extra kortingen.

De verschillende Vodafone abonnementen

Vodafone biedt u de keuze uit abonnementen inclusief een nieuwe smartphone en diverse sim only bundels. U bepaalt waar u behoefte aan heeft en Vodafone heeft een passend aanbod voor u. En heeft u gevonden wat u zocht? Via UnitedConsumers is het nieuwe abonnement snel geregeld.

De looptijd van het abonnement

Bij Vodafone sluit u uw mobiele abonnement af voor één of twee jaar. De voorwaarden zijn voor beide termijnen hetzelfde, maar met een tweejarig contract betaalt u per maand net iets minder dan wanneer u kiest voor een eenjarig Vodafone abonnement.

Belminuten en sms’jes

Onbeperkt bellen en sms’en – het kan met Vodafone. Er zijn verschillende abonnementen waarbij u maandelijks zoveel kunt bellen als u wilt, maar ook als u uit de voeten kunt met minder belminuten zijn er diverse mogelijkheden. Uiteraard zijn de belminuten ook te gebruiken wanneer u binnen de Europese Unie op reis bent.

Internet

Maakt u optimaal gebruik van mobiel internet op uw smartphone of zoekt u slechts een enkele keer iets op? Hoe uw telefoongebruik er ook uitziet, Vodafone heeft altijd wel een abonnement dat hierbij past. Van de kleinste bundel met 1GB data per maand tot onbeperkt toegang tot het razendsnelle 4G netwerk van Vodafone: de keuze is aan u.

Vodafone abonnement met toestel vs. Vodafone sim only

Als u graag tegelijk met een nieuw mobiel abonnement ook de keuze voor een nieuwe smartphone wilt maken, kunt u dit uiteraard prima combineren met één van de Vodafone abonnementen inclusief toestel. U heeft hierbij altijd de keuze uit de nieuwste modellen en bij UnitedConsumers is het heel eenvoudig om de abonnementsvormen met elkaar te vergelijken.

Blijft u liever uw huidige smartphone gebruiken of schaft u zelf los een nieuw toestel aan? Dan raden wij u een Vodafone sim only abonnement aan. Hierbij ontvangt u een aantrekkelijke korting, omdat er geen toestel wordt meegeleverd.

Vodafone abonnement met toestel Vodafone sim only
Keuze uit 6 bundels. Keuze uit 6 bundels.
Keuze uit de nieuwste smartphones. Geen telefoon inbegrepen.
Korting en gratis extra's als Ziggo-klant. Geen extra maandelijkse kosten.
Zelf uw maandelijkse bijbetaalprijs bepalen. Korting en gratis extra's als Ziggo-klant.

Vodafone bundels

Bij het afsluiten van een Vodafone abonnement heeft u de keuze uit zes verschillende bundels: 3 varianten van Vodafone Start, Vodafone Red, Vodafone Red Essential en Vodafone Red Together. Op die manier is er ongetwijfeld een bundel te vinden dat past bij uw wensen.

Vodafone Red

De Vodafone Red bundels zijn ideaal voor iedereen die veel gebruik maakt van zijn of haar smartphone. Met Vodafone Red kunt u iedere maand onbeperkt bellen en sms’en – ook in andere landen van de EU en in Albanië en Turkije. Bovendien ontvangt u bij uw Vodafone Red bundel iedere maand 15GB aan mobiel internet.

Vodafone Red Essential

De naam zegt het al: Vodafone Red Essential is de bundel voor u wanneer het gebruik van uw smartphone belangrijk voor u is. Met deze bundel kunt u onbeperkt bellen en sms’en in Nederland, de EU, Albanië en Turkije én heeft u iedere maand 5GB data tot uw beschikking.

Vodafone Red Together

Met Vodafone Red Together hoeft u zich geen zorgen te maken over het overschrijden van uw bundel: met 40GB data per maand kunt u naar hartenlust het mobiel internet op uw smartphone gebruiken. Uiteraard is ook hierbij onbeperkt bellen en sms’en inbegrepen.

Vodafone Start bundels

Voordelig bellen, sms’en en internetten op uw smartphone kan met de Vodafone Start bundels. Er zijn drie varianten: Start M, Start L en Start XL. Op die manier sluit uw Vodafone abonnement precies aan op uw telefoongebruik.

Vodafone Start M 150 belminuten / sms'jes 500MB
Vodafone Start L 150 belminuten / sms'jes 1GB
Vodafone Start XL 300 belminuten / sms'jes 2GB

Vodafone BloX

Vodafone snapt dat u uw telefoon niet altijd even veel of op dezelfde manier gebruikt. Daarom zijn er de Vodafone BloX: extra bundels die u naast uw abonnement kunt activeren en weer kunt uitschakelen. De BloX kunnen op ieder moment worden aangevraagd, zodat u het maximale uit uw Vodafone-aansluiting kunt halen. U kunt kiezen uit de volgende Vodafone BloX:

  • Beperkt internet.
  • Extra data in de EU.
  • Alles in 1 Wereld (XL).
  • 100 minuten voor bellen naar de EU. 
  • 50 minuten voor bellen naar nummers buiten de EU. 

Vodafone en Ziggo

Vodafone en Ziggo werken samen en dat levert u als u klant bent bij beide bedrijven een groot voordeel op. Als u naast uw Vodafone abonnement ook over een Ziggo Thuis aansluiting beschikt, heeft u recht op de volgende extra’s:

  • Veilig online pakket.
  • Dubbele mobiele data.
  • Een extra tv pakket naar keuze. 
  • 5 euro korting op uw Vodafone abonnement.