Contact
Mijn UnitedConsumers

Vodafone abonnement: kies je Vodafone bundel

Met meer dan vijf miljoen mobiele aansluitingen is Vodafone een van de grootste providers in ons land. Uiteraard hoort hier een eigen netwerk met dekking in heel Nederland bij en kun je als klant een uitstekende service en interessante Vodafone aanbiedingen verwachten. Door de samenwerking met Ziggo kun je bovendien profiteren van extra kortingen.


Vodafone abonnement vergelijken

Vodafone biedt je de keuze uit abonnementen inclusief een nieuwe smartphone en verschillende sim only bundels. Jij bepaalt waar je behoefte aan hebt en Vodafone heeft een passend aanbod voor jou. En heb je gevonden wat je zocht? Via UnitedConsumers is het nieuwe abonnement snel geregeld.

De looptijd van het abonnement

Bij Vodafone sluit je jouw mobiele abonnement af voor één of twee jaar. De voorwaarden zijn voor beide termijnen hetzelfde, maar met een tweejarig contract betaal je per maand net iets minder dan wanneer je kiest voor een eenjarig Vodafone abonnement.

Belminuten en sms’jes

Onbeperkt bellen en sms’en – het kan met Vodafone. Er zijn verschillende Vodafone bundels waarbij je maandelijks zoveel kunt bellen als je wilt, maar je kunt ook kiezen voor minder belminuten. Uiteraard zijn de belminuten ook te gebruiken wanneer je binnen de Europese Unie op reis bent.

Internet

Maak je optimaal gebruik van mobiel internet op jouw smartphone of zoek je slechts een enkele keer iets op? Hoe jouw telefoongebruik er ook uitziet, Vodafone heeft altijd wel een abonnement dat hierbij past. Van de kleinste Vodafone bundel met 3GB data per maand tot onbeperkt toegang tot het razendsnelle 5G netwerk (tot 1.000 MBit/s) van Vodafone: de keuze is aan jou.


Vodafone abonnement met toestel of sim only

Als je graag tegelijk met een nieuw Vodafone abonnement of verlenging bij Vodafone ook de keuze voor een nieuwe smartphone wilt maken, kun je dit uiteraard prima combineren met één van de Vodafone abonnementen inclusief toestel. Je hebt hierbij altijd de keuze uit de nieuwste modellen en bij UnitedConsumers is het heel eenvoudig om de verschillende abonnementen met elkaar te vergelijken.

Vodafone sim only

Blijf je liever jouw huidige smartphone gebruiken of schaf je zelf los een nieuw toestel aan? Dan raden wij je een Vodafone sim only abonnement aan. Hierbij betaal je geen toestelkosten, dus is je Vodafone abonnement extra voordelig.

Vodafone aanbiedingen sim only

Vodafone abonnement met toestel Vodafone sim only
Keuze uit 5 Vodafone bundels. Keuze uit 5 Vodafone bundels.
Keuze uit de nieuwste smartphones. Je betaalt geen toestelkrediet.
Korting en gratis extra's als Ziggo-klant. Geen extra maandelijkse kosten.
Zelf jouw maandelijkse bijbetaalprijs bepalen. Korting en gratis extra's als Ziggo-klant.

Vodafone bundels 

Bij het afsluiten van een Vodafone abonnement heb je de keuze uit vijf verschillende bundels. Daarvan zijn er 3 varianten van Vodafone Red: Vodafone Red Unlimited, Vodafone Red Together en Vodafone Red. Ook biedt Vodafone de voordelige Start XL- en Start M-abonnementen aan.

Vodafone Red

De Vodafone Red bundels zijn ideaal voor iedereen die veel gebruik maakt van zijn of haar smartphone. Met Vodafone Red kun je iedere maand onbeperkt bellen en sms’en – ook in andere landen van de EU en in Albanië en Turkije. Bovendien ontvang je bij jouw Vodafone Red bundel iedere maand 20GB aan mobiel internet.

Vodafone Red Together

Met Vodafone Red Together hoef je je geen zorgen te maken dat je over jouw bundel heen gaat: met 50GB data per maand kun je naar hartenlust het mobiel internet op jouw smartphone gebruiken. Uiteraard is ook hierbij onbeperkt bellen en sms’en inbegrepen.

Vodafone Red Unlimited

De naam zegt het al: Vodafone Red Unlimited is hét abonnement voor jou, als je altijd en overal online wilt zijn. Dit abonnement biedt je namelijk onbeperkte GB's internet plus onbeperkt bellen en sms-en. Ook als je gaat roamen binnen Europa, kom je niet snel GB's te kort: binnen de EU kun je 40GB internetdata gebruiken.

Vodafone Start bundels

Voordelig bellen, sms’en en internetten op je smartphone kan met de Vodafone Start bundels. Er zijn twee varianten: Start M en Start XL. Op die manier sluit jouw Vodafone abonnement precies aan op je telefoongebruik.

Vodafone Start M 150 belminuten / sms'jes 3GB
Vodafone Start XL 150 belminuten / sms'jes 12GB

Vodafone abonnement met Ziggo 

Vodafone en Ziggo werken samen en dat levert je als je klant bent bij beide bedrijven een groot voordeel op. Als je naast jouw Vodafone abonnement ook over een Ziggo Thuis aansluiting beschikt, heb je recht op de volgende extra’s:

  • Een extra tv pakket naar keuze.
  • Je GB's internet worden verdubbeld.
  • Tot € 7,50 korting op je Vodafone sim only abonnement.
  • Gratis internetbeveiliging (Safe Online XL) voor al je apparaten.

Naar Vodafone overstappen