Contact
Mijn UnitedConsumers

Lebara abonnement mét korting

Wil je kiezen voor een Lebara abonnement? Dat is een goede keuze! Bij Lebara profiteer je namelijk van het beste en meest stabiele netwerk van heel Nederland (via KPN)! Je kiest zelf hoeveel je wilt bellen, sms’en en internetten.

Sluit je jouw Lebara abonnement bij ons af? Dan geniet je van heel veel extra voordelen, zoals:

  • Extra korting op abonnementen
     
  • Prijswinnende klantenservice

  • Bespaar tot € 60,00 per jaar
 

Ben logo


afbeelding Lebara abonnement afsluiten
> Bekijk aanbod


Daarom kies je voor Lebara
via UnitedConsumers

Snel internet

Razendsnel 4G internet


Via Lebara maak je gebruik van het razendsnelle en stabiele 4G-netwerk van KPN. Dat wil zeggen: uitstekend bereik, altijd up-and-running zijn én ultrasnel downloaden!

 

Extra korting

Lebara Voordeelclub


Met een Lebara abonnement krijg je exclusief toegang tot de Lebara Voordeelclub met de beste deals en kortingen tot wel 55% op een leuk dagje uit en veel meer. Dat wil jij toch ook?

 

Entertainment korting

Onze korting


Wij hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsacties op onze Lebara abonnementen. Het voordeel voor jou is dat je kunt besparen en daardoor meer overhoudt voor een leuker leven! 


Ik wil graag meer weten over


 

Overstappen naar Lebara

Ben je niet zo tevreden met jouw huidige provider en ben je toe aan iets nieuws? Dan is overstappen naar Lebara altijd een goede keuze. Je profiteert bij Lebara van scherpe tarieven op het beste netwerk van Nederland. Overstappen kan vaak al vanaf 4 maanden voor afloop van jouw lopende mobiele abonnement. Je doet er goed aan dit van tevoren te checken bij jouw huidige provider. 

Daarnaast is overstappen naar Lebara binnen een mum van tijd geregeld. Je kiest de gewenste Lebara bundel, kiest eventueel voor nummerbehoud, vult jouw gegevens in en klaar is Kees! Je hoeft hier verder niets meer voor te doen. Wij regelen de rest voor je. 

Overstappen naar Lebara


 

Lebara abonnement verlengen 

Als je jouw Lebara abonnement gaat verlengen, profiteer je van een nieuwe en scherpe aanbieding. Hierdoor bespaar je op je vaste lasten en houd je meer over voor een leuker leven! Jouw Lebara abonnement verlengen is heel eenvoudig en snel geregeld! Daarnaast ben je wederom verzekerd van de beste deal.


 

Lebara bundels samenstellen

Wij bieden verschillende Lebara abonnementen aan, die je helemaal kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Dit is handig, want je hebt natuurlijk niet dezelfde eisen aan een bundel als iemand anders. Dankzij deze keuzevrijheid, vind je altijd een bundel die perfect aansluit op jouw behoeften.

looptijd abonnement

Lebara abonnement: de looptijd

Bij Lebara kun je zelf de looptijd van je abonnement kiezen. Je hebt de keuze uit: 1 maand of 24 maanden. Een abonnement van 24 maanden is vaak goedkoper dan een abonnement van 1 maand. 

Belminuten

Kies het aantal belminuten en sms’jes

Daarnaast kun je kiezen voor 150 belminuten en sms’jes per maand. Maar als je juist liever heel de dag met je vrienden, collega's en familie belt, dan past onbeperkt bellen en sms'en beter bij jou!

Belminuten

Kies een databundel die bij jou past

Lebara biedt verschillende databundels aan. Van minimaal 1 GB internet tot maximaal 20 GB internet. Goed om te weten: je kunt bij Lebara maandelijks je databundel kosteloos wijzigen. Ideaal!

Lebara bundel samenstellen


Veelgestelde vragen over Lebara abonnementen

 

Een Lebara abonnement kiezen kan soms lastig zijn. Het is daarom verstandig dat je van tevoren goed nadenkt over hoeveel MB's je maandelijks nodig hebt, en hoeveel sms'jes en belminuten. Heb je hulp nodig om de beste keuze te maken? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij kijken graag samen met je naar de opties en welk Lebara abonnement het beste bij jou past!

Contact opnemen

Goed om te weten: heb je meer of juist minder MB's nodig? Bij Lebara heb je de mogelijkheid om iedere maand je Lebara abonnement kosteloos te wijzigen. Ideaal!

Twijfel je nog een beetje over je Lebara abonnement? Dan kun je jouw Lebara abonnement binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen kosteloos annuleren.

Bedenktijd Lebara sim only

Als je alleen een Lebara abonnement aanvraagt (dus zonder toestel), dan gaat de bedenktijd in vanaf ondertekening van het contract.

Met een overstap hoef je niet bang te zijn dat je jouw vertrouwde telefoonnummer kwijtraakt. Nummerbehoud gaat niet vanzelf, dus houd hier bij het overstappen wel rekening mee!

Geef bij het afsluiten van het Lebara abonnement simpelweg aan dat je graag je nummer behoudt. Jouw huidige telefoonnummer wordt vervolgens overgezet naar het nieuwe abonnement.  

Lebara nummerbehoud in 3 stappen

Overstappen naar Lebara met nummerbehoud werkt heel eenvoudig en is in een paar stappen te regelen:

1. Tijdens het afsluiten van je nieuwe Lebara abonnement kies je voor nummerbehoud.
2. Lebara vraagt het nummerbehoud bij je huidige provider aan en zegt je huidige abonnement voor je op.
3. Je ontvangt een nieuw telefoonabonnement met hetzelfde telefoonnummer. Gemakkelijk en snel geregeld, dus!

Informatie nummerbehoud

Ja, zeker! Ook in het buitenland profiteer je van stabiel netwerk. Ben je op reis in de Europese Unie (inclusief Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk)? Dan kun je naar andere buitenlandse nummers binnen de Europese Unie bellen vanuit je Lebara sim only abonnement. Is je bundel op, of wil je bellen naar buitenlandse nummers vanuit Nederland? Dan betaal je mogelijk andere tarieven.

Daarnaast kun je met een Lebara sim only internetten vanuit je bundel binnen de Europese Unie, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk. Tip: vergeet niet om roaming aan te zetten in de instellingen van jouw smartphone.


Kunnen wij je helpen met je Lebara abonnement?

Heb je vragen over een Lebara abonnement? Of heb je hulp nodig met het verlengen van of het overstappen naar een Lebara abonnement? Geen probleem. Onze adviseurs staan klaar om je persoonlijk te helpen!  

service

Neem contact met ons op


Toch liever een andere provider?

Wij werken samen met de grootste providers van Nederland. Is Lebara toch niets voor jou? Bekijk dan of een andere provider beter bij je past!

KPN logo

vodafone

 

odido

ben