Contact
Mijn UnitedConsumers

KPN mobiele abonnementen met extra korting

KPN Mobiel is misschien niet de goedkoopste, maar biedt wel het beste en meest stabiele netwerk van heel Nederland! Met KPN Mobiel bent u namelijk altijd goed bereikbaar; of u nu op het platteland woont of in de stad. Daarnaast heeft u bij KPN een keuze uit diverse bundels die u zelf samen kunt stellen. Er is daarom altijd een KPN abonnement dat perfect bij u past!

Sluit u uw KPN abonnement bij ons af? Dan geniet u van heel veel extra voordelen, zoals:

 • Extra korting op abonnementen
   
 • Bespaar tot € 60,00 per jaar
   
 • Prijswinnende klantenservice
 

Ben logo


afbeelding Toestel kiezen met KPN abonnement
> Bekijk aanbod


afbeelding KPN sim only abonnement
> Bekijk aanbod


Daarom kiest u voor KPN
via UnitedConsumers

Entertainment korting

Korting van UnitedConsumers


Wij hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsacties op onze KPN abonnementen. Het voordeel voor u is dat u kunt besparen en daardoor meer overhoudt voor een leuker leven! 

 

Snel internet

Razendsnel 4G en 5G internet


Naast stabiel 4G internet, zijn de abonnementen van KPN ook 5G ready. Zo downloadt u een filmpje van 650 MB niet binnen twee minuten, maar binnen zo'n 5 seconden! 

 

Extra korting

Extra voordelen met KPN thuis


Combineert u KPN internet thuis met KPN Mobiel? Dan krijgt u tot wel € 7,50 extra Husselkorting. U krijgt nog eens € 5,00 extra Entertainmentkorting met een entertainmentpakket. vraagteken


Ik wil graag meer weten over


 

Overstappen naar KPN

Bent u niet zo tevreden met uw huidige provider en bent u toe aan iets nieuws? Dan is overstappen naar KPN Mobiel altijd een goede keuze. U kiest met KPN namelijk voor het beste en meest betrouwbare netwerk van heel Nederland! Overstappen kan vaak al vanaf 4 maanden voor afloop van uw lopende mobiele abonnement. U doet er goed aan dit van tevoren te checken bij uw huidige provider. 

Daarnaast is overstappen naar KPN binnen no-time geregeld. U kiest de gewenste bundel, geeft aan of u uw nummer wilt behouden, vult uw gegevens in en klaar is Kees! U hoeft hier verder niets meer voor te doen. Wij regelen de rest voor u. 

Overstappen naar KPN


 

KPN abonnement verlengen 

U bent op dit moment al een tevreden KPN-klant. Het is daarom begrijpelijk dat u uw KPN telefoonabonnement wilt verlengen! Om opnieuw gebruik te kunnen maken van de beste aanbieding, is het verstandig om voor het aflopen van uw KPN Mobiel abonnement uw verlenging aan te vragen. Zo bent u wederom verzekerd van de beste deal.


 

KPN bundels samenstellen

KPN biedt verschillende bundels aan, die u helemaal kunt aanpassen naar uw persoonlijke voorkeuren. Dit is handig, want u heeft natuurlijk niet dezelfde eisen aan een bundel als iemand anders. Dankzij deze keuzevrijheid, vindt u altijd een bundel die perfect aansluit op uw behoeften.

looptijd abonnement

12 of 24 maanden?

Bij KPN kunt u zelf de looptijd van uw abonnement kiezen. U heeft de keuze uit 12 of 24 maanden. Een abonnement van 24 maanden is vaak goedkoper dan een van 12 maanden. 

Belminuten

Kies het aantal belminuten en sms’jes

Daarnaast kunt u kiezen voor 150 belminuten en sms’jes per maand. Maar als u juist liever heel de dag met uw vrienden, collega's en familie belt, dan past onbeperkt bellen en sms'en beter bij u!

Belminuten

Van 0 GB tot onbeperkt internet

KPN biedt verschillende soorten bundels internet aan; van slechts een paar GB tot onbeperkt internet. In sommige gevallen kunt u zelfs kiezen voor 0 GB - afhankelijk van welk abonnement u kiest.

Bundel samenstellen


 

KPN abonnement met toestel of sim only?

Eigenlijk is het best makkelijk om te bepalen of u voor een KPN Mobiel abonnement met toestel of een sim only abonnement moet kiezen. Stel uzelf de volgende vragen:

"Werkt mijn huidige toestel nog goed en wil ik mijn maandlasten zo laag mogelijk houden?" Dan kiest u voor een sim only abonnement van KPN. "Is mijn oude toestel aan vervanging toe, of wil ik simpelweg het allernieuwste model?" Dan kiest u voor een KPN Mobiel abonnement met nieuw toestel. Bekijk direct ons aanbod: 

afbeelding

KPN abonnement met toestel


Heeft u het liefst een abonnement met het nieuwste toestel? Dan zijn dit uw voordelen:

 • Er is altijd een KPN bundel die perfect bij u past
   
 • U ontvangt een gloednieuw toestel
   
 • U geniet van scherpe kortingsacties

 

Abonnement + toestel

 

afbeelding

KPN sim only abonnement


Wilt u liever een goedkoop sim only abonnement? Dan profiteert u van het volgende:

 • Lage maandlasten, want er zijn geen toestelkosten
   
 • Flexibel en vaak maandelijks opzegbaar
   
 • Uw oude toestel mag blijven

 

Sim only abonnement


Veelgestelde vragen KPN Mobiel

 

Met KPN Hussel combineert u KPN mobiel, Internet voor thuis en Entertainment - op welke wijze u het fijnst vindt. Het voordeel hiervan is dat u extra korting krijgt. Kiest u naast KPN Mobiel en KPN Internet voor thuis ook voor Spotify, ESPN Compleet, Pluspakket of Film 1? Dan krijgt u € 5,00 extra entertainment korting. Heeft u al KPN Internet voor thuis? Dan profiteert u tot €7,50 extra korting - afhankelijk van uw abonnement. Een ander voordeel van KPN Hussel is dat u uw abonnement iedere maand kunt aanpassen.

Wilt u meer weten over de KPN Hussel voorwaarden? U leest ze op de website van KPN

Vraagt u een abonnement aan en kiest u ervoor uw toestel in maandelijkse termijn te betalen? Dan wordt voortaan eerst gecheckt of u kredietwaardig bent. Bij een toestelkrediet van € 250,- of meer krijgt u een BKR-registratie. Deze regels gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Betaal ik rente over mijn toestelkrediet?

Bij het afsluiten van een abonnement met toestel zult u voortaan de bekende waarschuwing “Let op: Geld lenen kost geld” zien. Telefoonproviders zijn wettelijk verplicht deze melding te tonen. U betaalt echter nooit rente over uw toestelkrediet. Een toestel heeft dezelfde prijs als u deze in één keer betaalt of gespreid in termijnen. Welk toestel u ook kiest, de rente is dus altijd 0%.

Twijfelt u nog een beetje over uw bestelling? Dan kunt u uw bestelling binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen kosteloos annuleren.

Bedenktijd toestel

Uw bedenktijd begint één dag na de datum van aflevering. De pakketvervoerder koppelt de afleveringsdatum van uw toestel terug aan UnitedConsumers.

Bedenktijd sim only

Als u alleen een telefoon abonnement aanvraagt (dus zonder toestel), dan gaat de bedenktijd in vanaf ondertekening van het contract.

Bedenktijd abonnement met toestel

Voor een abonnement met mobiele telefoon gelden andere regels. Uw bedenktijd begint niet vanaf de tekening van het contract, maar vanaf de dag na levering van het toestel.

Voor het terugsturen van producten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • U heeft het product niet gebruikt.
 • Het product en de fabrieksverpakking zijn niet beschadigd.
 • U retourneert het product goed verpakt in een stevige doos.
 • U verstuurt het product inclusief alle accessoires en boekjes.
 • U verstuurt het product binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van uw herroepingsformulier door UnitedConsumers.

Let op: voldoet u niet aan de voorwaarden voor retourzending, dan wordt uw pakket niet geaccepteerd. U ontvangt van ons een rekening voor het losse toestel.

U heeft standaard op alle toestellen, die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Een mobiel abonnement van KPN is ook geldig binnen de EU. Zo kunt u op reis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roamingkosten. Bovendien houdt KPN uw bundeltegoed voor u in de gaten. U ontvangt namelijk een sms wanneer u 50%, 75% en 100% van uw MB’s verbruikt heeft. 

Overschrijdt u toch uw bundel, dan kunt u ook in de EU gebruik maken van het buitenbundeltarief en wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd. Geen zin in een lagere internetsnelheid? Met een Extra Bundel zorgt u voor extra MB’s en internet u verder op de snelheid die u gewend bent.

Bij het verlengen van uw abonnement, wordt nummerbehoud automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een nieuw abonnement van een andere mobiele provider, dan kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Kunnen wij u helpen met uw KPN mobiel abonnement?

Heeft u vragen over KPN Mobiel? Of heeft u hulp nodig met het verlengen van- of het overstappen naar een KPN abonnement? Geen probleem. Onze adviseurs staan klaar om u persoonlijk te helpen!  

service

Neem contact met ons op


Toch liever een andere provider?

Wij werken samen met de grootste providers van Nederland. Is KPN Mobiel toch niets voor u? Bekijk dan of een andere provider beter bij u past!

vodafone

 

odido

ben