Contact
Mijn UnitedConsumers

KPN mobiele abonnementen met extra korting

KPN Mobiel is misschien niet de goedkoopste, maar biedt wel het beste en meest stabiele netwerk van heel Nederland! Met KPN Mobiel ben je namelijk altijd goed bereikbaar; of je nu op het platteland woont of in de stad. Daarnaast heb je bij KPN keuze uit diverse bundels die je zelf samen kunt stellen. Er is daarom altijd een KPN abonnement dat perfect bij jou past!

Sluit je jouw KPN abonnement bij ons af? Dan geniet je van heel veel extra voordelen, zoals:

 • Extra korting op abonnementen
   
 • Bespaar tot € 60,00 per jaar
   
 • Prijswinnende klantenservice
 

Ben logo


afbeelding Toestel kiezen met KPN abonnement
> Bekijk aanbod


afbeelding KPN sim only abonnement
> Bekijk aanbod


Daarom kies je voor KPN
via UnitedConsumers

Entertainment korting

Korting van UnitedConsumers


Wij hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsacties op onze KPN abonnementen. Het voordeel voor jou is dat je kunt besparen en daardoor meer overhoudt voor een leuker leven! 

 

Snel internet

Razendsnel 4G en 5G internet


Naast stabiel 4G internet, zijn de abonnementen van KPN ook 5G ready. Zo download je een filmpje van 650 MB niet binnen twee minuten, maar binnen zo'n 5 seconden! 

 

Extra korting

Extra voordelen met KPN thuis


Combineer je KPN internet thuis met KPN Mobiel? Dan krijg je tot wel € 7,50 extra Husselkorting. Je krijgt nog eens € 5,00 extra Entertainmentkorting met een entertainmentpakket. vraagteken


Ik wil graag meer weten over


 

Overstappen naar KPN

Ben je niet zo tevreden met jouw huidige provider en ben je toe aan iets nieuws? Dan is overstappen naar KPN Mobiel altijd een goede keuze. Je kiest met KPN namelijk voor het beste en meest betrouwbare netwerk van heel Nederland! Overstappen kan vaak al vanaf 4 maanden voor afloop van jouw lopende mobiele abonnement. Je doet er goed aan dit van tevoren te checken bij jouw huidige provider. 

Daarnaast is overstappen naar KPN binnen no-time geregeld. Je kiest de gewenste bundel, geeft aan of je jouw nummer wilt behouden, vult je gegevens in en klaar is Kees! Je hoeft hier verder niets meer voor te doen. Wij regelen de rest voor jou. 

Overstappen naar KPN


 

KPN abonnement verlengen 

Je bent op dit moment al een tevreden KPN-klant. Het is daarom begrijpelijk dat je jouw KPN telefoonabonnement wilt verlengen! Om opnieuw gebruik te kunnen maken van de beste aanbieding, is het verstandig om voor het aflopen van je KPN Mobiel abonnement jouw verlenging aan te vragen. Zo ben je wederom verzekerd van de beste deal.


 

KPN bundels samenstellen

KPN biedt verschillende bundels aan, die je helemaal kunt aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Dit is handig, want je hebt natuurlijk niet dezelfde eisen aan een bundel als iemand anders. Dankzij deze keuzevrijheid, vind je altijd een bundel die perfect aansluit op jouw behoeften.

looptijd abonnement

12 of 24 maanden?

Bij KPN kun je zelf de looptijd van jouw abonnement kiezen. Je hebt de keuze uit 12 of 24 maanden. Goed om te weten: een abonnement van 24 maanden is vaak goedkoper dan een van 12 maanden. 

Belminuten

Kies het aantal belminuten en sms’jes

Daarnaast kun je kiezen voor 150 belminuten en sms’jes per maand. Maar als je juist liever heel de dag met je vrienden, collega's en familie belt, dan past onbeperkt bellen en sms'en beter bij jou!

Belminuten

Van 0 GB tot onbeperkt internet

KPN biedt verschillende soorten bundels internet aan; van slechts een paar GB tot onbeperkt internet. In sommige gevallen kun je zelfs kiezen voor 0 GB - afhankelijk van welk abonnement je kiest.

Bundel samenstellen


 

KPN abonnement met toestel of sim only?

Eigenlijk is het best makkelijk om te bepalen of je voor een KPN Mobiel abonnement met toestel of een sim only abonnement moet kiezen. Stel jezelf de volgende vragen:

"Werkt mijn huidige toestel nog goed en wil ik mijn maandlasten zo laag mogelijk houden?" Dan kies je voor een sim only abonnement van KPN. "Is mijn oude toestel aan vervanging toe, of wil ik simpelweg het allernieuwste model?" Dan kies je voor een KPN Mobiel abonnement met nieuw toestel. Bekijk direct ons aanbod: 

afbeelding

KPN abonnement met toestel


Heb je het liefst een abonnement met het nieuwste toestel? Dan zijn dit jouw voordelen:

 • Er is altijd een KPN bundel die perfect bij jou past
   
 • Je ontvangt een gloednieuw toestel
   
 • Je geniet van scherpe kortingsacties

 

Abonnement + toestel

 

afbeelding

KPN sim only abonnement


Wil je liever een goedkoop sim only abonnement? Dan profiteer je van het volgende:

 • Lage maandlasten, want er zijn geen toestelkosten
   
 • Flexibel en vaak maandelijks opzegbaar
   
 • Jouw oude toestel mag blijven

 

Sim only abonnement


Veelgestelde vragen KPN Mobiel

 

Met KPN Hussel combineer je KPN mobiel, Internet voor thuis en Entertainment - op welke wijze je het fijnst vindt. Het voordeel hiervan is dat je extra korting krijgt. Kies je naast KPN Mobiel en KPN Internet voor thuis ook voor Spotify, ESPN Compleet, Pluspakket of Film 1? Dan krijg je € 5,00 extra entertainment korting. Heb je al KPN Internet voor thuis? Dan profiteer je tot €7,50 extra korting - afhankelijk van je abonnement. Een ander voordeel van KPN Hussel is dat je jouw abonnement iedere maand kunt aanpassen.

Wil je meer weten over de KPN Hussel voorwaarden? Je leest ze op de website van KPN

Vraag je een abonnement aan en kies je ervoor jouw toestel in maandelijkse termijn te betalen? Dan wordt voortaan eerst gecheckt of je kredietwaardig bent. Bij een toestelkrediet van € 250,- of meer krijg je een BKR-registratie. Deze regels gelden voor zowel bestaande als nieuwe klanten.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor jouw toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Betaal ik rente over mijn toestelkrediet?

Bij het afsluiten van een abonnement met toestel zul je voortaan de bekende waarschuwing “Let op: Geld lenen kost geld” zien. Telefoonproviders zijn wettelijk verplicht deze melding te tonen. Je betaalt echter nooit rente over je toestelkrediet. Een toestel heeft dezelfde prijs als je deze in één keer betaalt of gespreid in termijnen. Welk toestel je ook kiest, de rente is dus altijd 0%.

Twijfel je nog een beetje over je bestelling? Dan kun je jouw bestelling binnen de bedenktijd van 14 kalenderdagen kosteloos annuleren.

Bedenktijd toestel

Je bedenktijd begint één dag na de datum van aflevering. De pakketvervoerder koppelt de afleveringsdatum van jouw toestel terug aan UnitedConsumers.

Bedenktijd sim only

Als je alleen een telefoon abonnement aanvraagt (dus zonder toestel), dan gaat de bedenktijd in vanaf ondertekening van het contract.

Bedenktijd abonnement met toestel

Voor een abonnement met mobiele telefoon gelden andere regels. Je bedenktijd begint niet vanaf de tekening van het contract, maar vanaf de dag na levering van het toestel.

Voor het terugsturen van producten zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

 • Je hebt het product niet gebruikt.
 • Het product en de fabrieksverpakking zijn niet beschadigd.
 • Je retourneert het product goed verpakt in een stevige doos.
 • Je verstuurt het product inclusief alle accessoires en boekjes.
 • Je verstuurt het product binnen 14 kalenderdagen na de ontvangst van je herroepingsformulier door UnitedConsumers.

Let op: voldoe je niet aan de voorwaarden voor retourzending, dan wordt je pakket niet geaccepteerd. Je ontvangt van ons een rekening voor het losse toestel.

Je hebt standaard op alle toestellen, die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val-, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Een mobiel abonnement van KPN is ook geldig binnen de EU. Zo kun je op reis zonder dat je je zorgen hoeft te maken over roamingkosten. Bovendien houdt KPN je bundeltegoed voor je in de gaten. Je ontvangt namelijk een sms wanneer je 50%, 75% en 100% van je MB’s verbruikt heeft. 

Overschrijd je toch je bundel, dan kun je ook in de EU gebruik maken van het buitenbundeltarief en wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd. Geen zin in een lagere internetsnelheid? Met een Extra Bundel zorg je voor extra MB’s en internet op de snelheid die je gewend bent.

Bij het verlengen van je abonnement, wordt nummerbehoud automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een nieuw abonnement van een andere mobiele provider, dan kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Kunnen wij je helpen met je KPN mobiel abonnement?

Heb je vragen over KPN Mobiel? Of heb je hulp nodig met het verlengen van- of het overstappen naar een KPN abonnement? Geen probleem. Onze adviseurs staan klaar om je persoonlijk te helpen!  

service

Neem contact met ons op


Toch liever een andere provider?

Wij werken samen met de grootste providers van Nederland. Is KPN Mobiel toch niets voor jou? Bekijk dan of een andere provider beter bij je past!

vodafone

 

odido

ben