Waar bent u naar op zoek?

KPN abonnement

KPN is een van de grootste telecomproviders van ons land. Het is tevens ook de oudste, want al in 1886 werd de basis gelegd voor de mobiele telefonieprovider die we vandaag de dag kennen. Deze ervaring van meer dan honderd jaar gebruikt KPN uiteraard om een goed en betrouwbaar netwerk aan te leggen. Bovendien heeft u de keuze uit verschillende interessante KPN abonnementen.

KPN Bundels

KPN biedt de keuze uit verschillende bundels, zodat u altijd een passende abonnementsvorm vindt. Dat is handig, want niet iedereen stelt dezelfde eisen aan een bundel. Op deze manier is de kans groot dat u een bundel vindt die aansluit bij uw behoeften.

De looptijd van de bundel

Bij de keuze voor een bundel, legt u vast hoe lang u hiervan gebruikt wilt maken. U kunt kiezen uit een periode van 1 of 2 jaar. Hierbij geldt dat een KPN bundel van twee jaar net iets voordeliger is dan een eenjarig abonnement. 

Belminuten en sms’jes

Met uw nieuwe smartphone wilt u natuurlijk kunnen bellen en sms’en. Vandaar dat u bij een KPN bundel altijd 150 belminuten en sms’jes per maand krijgt. Is dit niet genoeg? Dan kunt u ook een KPN mobiel abonnement met onbeperkt bellen en sms’en afsluiten.

Internet

Met een databundel kunt u gebruik maken van mobiel internet op uw smartphone. KPN mobiel biedt verschillende bundels met mobiel internet: van een paar GB per maand tot 100GB per maand. En mocht u geen behoefte hebben aan internet op uw telefoon, dan kunt u ook kiezen voor een bundel van 0GB.

KPN abonnement met toestel vs. KPN Sim Only

Kiest u voor een bundel van KPN, dan kiest u voor een mobiel abonnement van KPN. U kunt een abonnement afsluiten waar een telefoon bij inbegrepen is, maar u kunt ook kiezen voor een Sim Only abonnement. Bij dit laatste ontvangt u enkel een nieuwe simkaart die u kunt gebruiken in uw eigen telefoon of een telefoon die u zelf los koopt.

KPN Abonnement met toestel KPN Sim Only
Keuze uit de nieuwste smartphones Geen telefoon inbegrepen
Keuze uit 6 bundels - aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en Keuze uit 6 bundels - aan te vullen met onbeperkt bellen en sms'en
Zelft bepalen hoeveel u bijbetaalt voor het toestel Geen extra kosten
Geen kosten meer voor de smartphone na de contractperiode Bundel kan tussentijds verhoogd worden

Contractduur

Een mobiel abonnement van KPN sluit u af voor 1 of 2 jaar. Een abonnement van twee jaar is per maand iets voordeliger dan een eenjarig abonnement. Na de contractstermijn wordt het abonnement stilzwijgend verlengd en omgezet naar een contract van onbepaalde tijd. Dit kunt u per maand opzeggen.

Onbeperkt bellen & sms’en

KPN biedt u de mogelijk om te kiezen voor een onbeperkt bellen en sms’en bundel. U heeft hierbij dus geen maximaal aantal belminuten of een hoeveelheid sms’jes die u kunt overschrijden. Dit geldt ook voor het bellen en sms’en in andere landen van de Europese Unie. Alleen bellen of sms’en naar betaalde servicenummers en naar nummers buiten de EU valt buiten de onbeperkt bellen en sms’en bundel van KPN Mobiel.

Onbeperkt internetten

Met mobiel internet van KPN maakt u standaard gebruik van het 4G netwerk. Onbeperkt internetten is daarom altijd razendsnel en u hoeft zich geen zorgen te maken over een lagere internetsnelheid wanneer u buiten uw bundel komt. Dit is immers niet mogelijk! Onbeperkt internetten van KPN is geldig in Nederland en in de andere landen van de Europese Unie.

KPN Compleet

KPN biedt graag extra voordeel aan zijn klanten. Daarom is er KPN Compleet: hiermee krijgt u extra voordeel wanneer u meerdere producten van KPN heeft. Combineer bijvoorbeeld uw internet en TV van KPN met een KPN Sim Only abonnement om korting te krijgen én om dubbel zoveel MB’s en belminuten bij uw bundel te ontvangen. KPN Compleet combineert u bovendien niet alleen met diensten van KPN, maar ook met die van XS4ALL.

KPN abonnement ook geldig in de EU

Een mobiel abonnement van KPN is ook geldig binnen de EU. Zo kunt u op reis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over roamingkosten. Bovendien houdt KPN uw bundeltegoed voor u in de gaten. U ontvangt namelijk een sms wanneer u 50%, 75% en 100% van uw MB’s verbruikt heeft. 

Overschrijdt u toch uw bundel, dan kunt u ook in de EU gebruik maken van het buitenbundeltarief en wordt de internetsnelheid automatisch verlaagd. Geen zin in een lagere internetsnelheid? Met een Extra Bundel zorgt u voor extra MB’s en internet u verder op de snelheid die u gewend bent.

Terug naar boven