KPN verlengen

Waar bent u naar op zoek?

Sim Only Meest gekozen
€ 17,50
€17,25
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
5 GB internet (4G)
€ 14,00
€13,75
p/mnd

150 minuten
150 sms
2 GB internet (4G)
€ 22,50
€22,25
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
10 GB internet (4G)
€ 15,00
€14,75
p/mnd

Onbeperkt bellen
Onbeperkt sms
2 GB internet (4G)

KPN verlengen

Wij raden u aan om op tijd uw KPN abonnement te verlengen. Dit kan al vanaf vier maanden voordat uw huidige abonnement afloopt. Bovendien is het heel eenvoudig om via UnitedConsumers uw KPN mobiele abonnement te verlengen. Dit geldt voor zowel het verlengen van een KPN Sim Only abonnement als voor het verlengen van een KPN abonnement met (nieuw) toestel. 

KPN verlengen met toestel

Bij UnitedConsumers heeft u altijd de keuze uit de nieuwste smartphones. En het goede nieuws is, dat u de telefoon van uw keuze kunt krijgen wanneer u uw KPN abonnement gaat verlengen. 

Bovendien is het heel eenvoudig om een abonnement te verlengen bij KPN:

  1. U kiest uw nieuwe smartphone uit
  2. U stelt zelf uw KPN abonnement samen
  3. U vraagt bij UnitedConsumers de verlening aan

Meer hoeft u niet te doen: wij regelen de rest voor u. Zeg uw oude abonnement dan ook niet zelf op, want wij zorgen ervoor dat de verlenging op uw simkaart komt te staan en dat u uw mobiele nummer kunt blijven gebruiken. Omdat het om het verlengen van uw KPN abonnement gaat, betaalt u geen aansluitkosten.

KPN abonnement verlengen met toestel

KPN Sim Only verlengen

Het is niet altijd nodig om een abonnement met een nieuwe telefoon af te sluiten. Uw huidige smartphone werkt bijvoorbeeld nog prima of u gebruikt al een Sim Only abonnement. Via UnitedConsumers is het daarom ook mogelijk om uw KPN Sim Only te verlengen. Dit gaat als volgt:

  1. U kiest het aantal belminuten
  2. U kiest het aantal sms-berichten
  3. U kiest het aantal MB’s
  4. U vraagt bij UnitedConsumers het verlengen van uw abonnement aan

Met een Sim Only abonnement van KPN betaalt u alleen voor de bel-, sms- en internetkosten. Omdat er geen nieuwe smartphone bij het abonnement zit, ontvangt u een korting op de abonnementskosten. 

Uiteraard nemen wij het verlengen van uw KPN abonnement weer voor onze rekening, behoudt u uw huidige nummer en betaalt u geen aansluitkosten. 

KPN Sim Only verlengen

Contact

Bij KPN kunt u 4 maanden voor het einde van uw contract al verlengen. Controleer of u kunt verlengen en bestel vandaag nog uw nieuwe smartphone of voordelige Sim Only! Verleng uw KPN abonnement eenvoudig online via UnitedConsumers.

Benieuwd of u uw KPN abonnement al kunt verlengen? Neem contact met ons op via 040-2350560 of mail naar mobiel@unitedconsumers.com. Wij controleren het graag voor u.