Contact
Mijn UnitedConsumers

Waar bent u naar op zoek?

Beste mobiele abonnement met onze 5 tips

Het beste mobiele abonnement is voor iedereen anders, want iedereen heeft andere voorkeuren. Het kiezen van het beste telefoonabonnement is dus een persoonlijke keuze. Bekijk onze tips voor het vinden van het beste telefoonabonnement!

Beste mobiele abonnement kiezen

 

Beste mobiele abonnement: 5 tips

Er zijn enorm veel verschillende telefoonabonnementen op de markt, in allerlei soorten en maten. Wij kunnen ons daarom goed voorstellen dat het vinden van het beste mobiele abonnement best een klus is. Toch hoeft het niet moeilijk te zijn. Door uzelf een aantal simpele vragen te stellen, weet u straks precies welk telefoonabonnement het beste bij u past!

1. Hoeveel bel ik per maand?

Wanneer u veel belt, is een abonnement met onbeperkt bellen het beste mobiele abonnement voor u. Want belt u buiten uw bundel? Dan zijn uw belminuten duurder dan wanneer ze binnen uw bundel vallen. Belt u dus de hele dag door? Door te kiezen voor onbeperkt bellen, zorgt u dat u niet teveel betaalt.

2. Hoeveel mobiel internet heb ik nodig?

Speelt u het liefst de hele dag online spelletjes? Zijn leuke filmpjes niet weg te denken uit uw dagelijks leven? Dan is het misschien goed om te kijken naar een ruim mobiel internetabonnement - of zelfs onbeperkt internet.

3. Wil ik tussendoor mijn abonnement kunnen bijstellen?

Er bestaan variabele mobiele abonnementen die u gemakkelijk omhoog of omlaag bijstelt. De abonnementskosten wijzigen, maar de kosten voor uw nieuwe smartphone zullen wel elke maand hetzelfde blijven - totdat uw smartphone volledig is afbetaald. De voorwaarden over het bijstellen van uw abonnement kunnen per provider verschillen.

4. Hoeveel wil ik maandelijks betalen?

Hoe uitgebreider het telefoonabonnement, des te hoger zijn de kosten. Daarnaast betaalt u bij een abonnement met toestel ook de kosten van uw smartphone. U kunt zich wel voorstellen dat een gloednieuw toestel maandelijks meer kost dan een goede budget smartphone. Bedenk daarom van tevoren welke telefoon bij u past en hoeveel u maandelijks kwijt wilt zijn.

5. Hoelang wil ik het contract laten lopen?

U kunt vaak kiezen uit een éénjarig, of tweejarig abonnement. Het beste mobiele abonnement kiezen is dus helemaal niet zo moeilijk!


 

Beste telefoonabonnement vergelijken

De kans is groot dat uw telefoonabonnement goedkoper kan. Bij ons vindt u altijd een abonnement met korting.

En dat is voordelig, want zo houdt u meer over voor andere leuke dingen in uw leven. Wilt u weten hoeveel u kunt besparen? Start dan met uw telefoonabonnement vergelijken! 

UnitedConsumers Mobiel


afbeelding Telefoonabonnement + toestel
> Bekijk aanbod


afbeelding Goedkoop abonnement sim only
> Bekijk aanbod


Ook interessant voor u
 

Goedkoop abonnement afsluiten

Kiezen voor een telefoonabonnement met korting!

> Bereken mijn korting

 

Energie besparen

Wat is het beste sim only abonnement voor mij?

> Lees meer

 

Energie besparen in de zomer

Wat is toestelkrediet en waarom kies ik voor toestelkrediet?

> Lees meer

 

Blog homepage