Contact
Mijn UnitedConsumers

Actuele brandstofprijzen

Wij berekenen iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) voor benzine, diesel en LPG. Deze prijs stellen wij vast op basis van de adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland.

Logo BP Logo Esso Logo Shell Logo Texaco Logo TotalEnergies
BP Esso Shell Texaco TotalEnergies

Prijzen benzine, diesel en LPG

In onderstaande tabel staan de actuele brandstofprijzen. Het gaat hierbij om de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. De prijs die je aan de pomp betaalt, kan daarvan afwijken. Klik op één van de brandstoffen om meer informatie te krijgen over bijvoorbeeld de ontwikkeling van de prijs van deze brandstof en de prijs die de grootste oliemaatschappijen vandaag rekenen.

GLA *
€ 2,192
Verschil **
0,0
GLA *
€ 1,910
Verschil **
-0,2
GLA *
€ 0,999
Verschil **
-0,2
GLA *
€ 2,374
Verschil **
0,0
GLA *
€ 2,389
Verschil **
0,0
GLA *
€ 2,365
Verschil **
0,0
GLA *
€ 2,002
Verschil **
-0,2
Datum overzicht: 16 juli 2024
* GLA = Gemiddelde Landelijke Adviesprijs in euro's per liter.
** Verschil in centen t.o.v. gisteren

Klik hierboven op de brandstof om te zien hoe de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs tot stand is gekomen.

Benzineprijzen

Nederlandse automobilisten tanken in 75% van de gevallen benzine: Euro95, Super of een Premium benzine. Het is daarom interessant om de actuele benzineprijzen in de gaten te houden. De prijs voor benzine kan namelijk per tankstation verschillen. Reden hiervoor is dat pomphouders hun eigen prijzen bepalen en kunnen afwijken van de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs.

Korting op actuele brandstofprijzen

Met onze tankkaart krijg je korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Een deel van de korting ontvang je meestal al aan de pomp. Bovendien ontvang je ook altijd korting in je bespaartegoed bij UnitedConsumers. Zo bespaar je al snel gemiddeld € 50,00 per jaar. Met meer dan 600 aangesloten tankstations in Nederland is er altijd een tankstation bij jou in de buurt.

Vraag mijn tankkaart aan

Ook interessant