Contact
Mijn UnitedConsumers

GSM-abonnementen per 1 augustus tot 80% duurder

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 juli 2011

GSM-abonnementen worden per 1 augustus fors duurder. De explosieve groei van mobiel dataverkeer is voor Hi, KPN, T-Mobile, Telfort en Vodafone reden om de beschikbare abonnementen aan te passen. Als eerste zal Vodafone per 1 augustus 2011 de nieuwe abonnementen introduceren, waarbij opvalt dat mobiel internet fors duurder wordt. KPN en Hi verhogen hun tarieven per september, van de overige providers is nog niets bekend.

Wat kunt u doen om de duurdere tarieven te voorkomen?

Loopt uw huidige abonnement voor 30 september 2011 af, of belt u nu prepaid, dan raden wij u aan om uw abonnement vóór 30 juli 2011 te verlengen of over te stappen naar een ander abonnement. U klikt dan uw abonnement voor 24 maanden vast tegen het huidige voordelige tarief. Loopt uw abonnement na 30 sept. af, dan kunt u helaas niets doen, want u zit momenteel vast aan uw contract.

Wat is uw mobiel internet profiel?

Op onze infopagina rondom mobiel internet hebben we een aantal profielen op een rij gezet, waarmee u kunt zien in welk profiel u valt en welke actuele actie (met de huidige, nog voordelige tarieven) voor u geschikt zou kunnen zijn. Ook vindt u hier een handige tabel terug waarmee u kunt zien hoeveel MB bepaalde activiteiten op mobiel internet kosten.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk terecht bij onze telecom experts op 040-2350560.