Contact
Mijn UnitedConsumers

Samsung Galaxy S5 wereldwijd in de verkoop

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 april 2014

De Samsung Galaxy S5 ligt vanaf vandaag in de winkels. Wereldwijd en ook in Nederland levert Samsung weer een toptoestel af. Natuurlijk ontvangt u de Samsung Galaxy S5 altijd bij een goedkoop abonnement via UnitedConsumers.

Ontgrendel de Galaxy S5 met uw vingerafdruk

We zagen de vingerafdrukscanner al bij de iPhone 5S van Apple. Samsung doet het net iets beter. Veeg uw vinger over de sensor en ontgrendel zo het toestel.

Snelheid staat bij de Galaxy S5 voorop. Door de sterke processor verloopt het multitasken zeer soepel. Uiteraard is de smartphone geschikt voor 4G. Dat betekent dat u gebruik maakt van de nieuwe standaard. Zet de Galaxy S5 in de energiezuinige modus, dan gaat de batterij extra lang mee.

Stof- en waterdichte behuizing

Bijkomend voordeel van de Samsung Galaxy S5 is de stof- en waterdichte behuizing. Een omgevallen glas water of een bezoekje aan het strand? Voor de Galaxy S5 vormt dat geen enkel probleem. Edwin van Dongen, productmanager bij UnitedConsumers GSM, is enthousiast: "Ik heb het toestel al in mijn handen gehad. De bediening is ongelooflijk snel. De ontgrendeling met behulp van mijn vingerafdruk verloopt soepel en ook de watertest heeft hij overleefd. Dit wordt zeker het paradepaardje van Samsung."

Bij UnitedConsumers ontvangt u de Samsung Galaxy S5 altijd in combinatie met een goedkoop abonnement. Bekijk welk abonnement het beste bij u past en geniet snel van uw nieuwe Galaxy S5.