Contact
Mijn UnitedConsumers

Apple Watch en iPhone 6

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 9 september 2014

Tijdens het Apple Event afgelopen dinsdag kondigde Apple niet alleen de nieuwste iPhone aan, ook de Apple Watch en Apple Pay werden gepresenteerd. In Nederland moeten we nog even geduld hebben. De nieuwste smartphones van Apple, de iPhone 6 en iPhone 6 Plus zijn vanaf eind september verkrijgbaar. De Apple Watch ligt begin 2015 in de winkels.

Apple iPhone 6

De nieuwste iPhone van Apple is groter, beter en sneller. Het scherm is van 4 inch (iPhone 5S) naar 4,7 inch gegroeid. Het nieuwe ontwerp van de iPhone 6 heeft afgeronde randen en is een stuk dunner dan de vorige uitgave. En door de verbeterde camera aan de voorkant van de nieuwste Apple smartphone kunt u nog betere selfies maken. Vanaf eind september is de iPhone 6 in Nederland verkrijgbaar.

iPhone 6 Plus: een maatje meer

Het grootste verschil tussen de iPhone 6 en de iPhone 6 Plus is de grootte. De grote broer van de iPhone 6 heeft een 5,5 inch scherm waardoor u er gemakkelijk films op kunt kijken. Qua formaat is de iPhone 6 Plus te vergelijken met de Galaxy Notes van Samsung. De iPhone 6 Plus is eind september in Nederland verkrijgbaar.

Apple Watch: vinger aan de pols

Begin volgend jaar komt de smartwatch van Apple op de markt. Met de Apple Watch wil het bedrijf de smartwatch markt op zijn kop zetten. Er worden drie versies van het slimme horloge gemaakt: de basisversie Apple Watch, een sporteditie Apple Watch Sport en een luxe uitgave met 18-karaats behuizing Apple Watch Edition.

Met de Apple Watch kunt u berichten dicteren, er kunnen meldingen en berichten op getoond worden en u kunt bellen met de Apple Watch. Er zit ook een workout-app op de Apple Watch die onder andere uw hartslag meet en trainingen en doelen voorstelt. De smartwatch koppelt u aan uw iPhone 5 of een nieuwere versie van de iPhone.

Apple Pay: betalen zonder portemonnee

Met de iPhone kunt u met een simpele aanraking betalen. U scant eenmalig uw betaalpas en vervolgens betaalt u in de winkel eenvoudig met uw iPhone. In Amerika kan vanaf oktober met het nieuwe systeem betaald worden. Nederlandse banken en winkels zijn nog niet klaar voor Apple Pay.