Contact
Mijn UnitedConsumers

Apple presenteert iPhone SE

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 maart 2016

Apple heeft maandag 21 maart 2016 de nieuwe iPhone SE aangekondigd. Tegelijkertijd kondigde de Apple gigant een kleinere versie van de iPad Pro aan en werden er nieuwe bandjes van de Apple Watch voorgesteld.

 

Apple iPhone SE

Met het nieuwe, kleinere en goedkopere apparaat hoopt Apple onder meer consumenten in China en India te verleiden. De nieuwe iPhone heeft een 4 inch beeldscherm met een roestvrijstalen afwerking. Net als de iPhone 6S heeft dit model een snelle A9-processor met M9-bewegingsprocessor en een 12 megapixel camera. De iPhone SE is uitgerust met Touch ID, Siri en Apple Pay. De smartphone zal in Nederland rond april verkrijgbaar zijn in de kleuren roségoud, grijs, zilver en goud.

Apple iPad Pro

Naast de nieuwe iPhone werd ook een kleinere versie van de iPad Pro gepresenteerd. Deze kleinere variant krijgt geen aparte naam maar is wel anders dan zijn broer. Zo is het retina beeldscherm met 9,7 inch een stuk kleiner tegenover de 12,9 inch van de eerste iPad Pro. Volgens Apple is het display nu een stuk minder reflecterend en daarnaast beter in het weergeven van kleuren. De iPad Pro wordt aangedreven door een krachtige A9X-processor. De goedkoopste iPad Pro kost € 689 euro en de duurste variant kost € 1049.

Tot slot presenteerde Apple ook nieuwe bandjes voor de Apple Watch. Deze zijn binnenkort in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Apple iPhone SE met abonnement

De 16GB iPhone SE zal verkocht worden voor € 489 en de 64GB variant voor € 589. Bij UnitedConsumers ontvangt u de Apple SE altijd in combinatie met een goedkoop abonnement. Benieuwd naar ons aanbod smartphones? Bij ons kunt u eenvoudig smartphone vergelijken. Zo doen we dat.