Contact
Mijn UnitedConsumers

Officiële onthulling Apple iPhone 7 en iPhone 7 Plus

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 september 2016

Apple heeft woensdag in San Francisco de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus aangekondigd. Tijdens de presentatie is ook de tweede editie van de Apple Watch onthuld. De iPhone 7, 7 Plus en de nieuwe Apple Watch zijn, in tegenstelling tot de voorgangers, volledig waterdicht.

De nieuwste generatie iPhone lijkt qua ontwerp en grootte erg veel op zijn voorgangers. Toch bevatten de nieuwe modellen een aantal subtiele veranderingen. Aangezien Apple gelooft in draadloze technologie, zijn de nieuwe iPhone 7 en 7 Plus de eerste smartphones zonder koptelefoonaansluiting. Apple komt met innovatieve, draadloze oortjes: AirPods. Deze oortjes detecteren wanneer ze in je oor zitten. Om toch muziek te luisteren op de oude manier levert Apple een verloopstukje mee om de traditionele koptelefoon te gebruiken.

Apple heeft beide toestellen voorzien van een 12-megapixel camera met een grotere camerasensor. Doordat de lens meer licht opvangt, is de fotokwaliteit nog verder verbeterd. De 7-megapixel camera aan de voorkant beschikt over automatische beeldstabilisatie. De iPhone 7 Plus bevat nog een tweede 12-megapixel camera. De twee camera's werken als één, waardoor de foto's niet onderdoen voor professionele camera's.

Door gebruik te maken van de A10 fusion-chip zijn de batterijprestaties van beide telefoons verbeterd ten opzichte van de voorgangers. Ook de vertrouwde homeknop is veranderd. Deze is niet meer in te drukken, maar geeft feedback via trillingen. De nieuwste iPhone is daarnaast verkrijgbaar vanaf 32GB opslag, waardoor de 16GB opslag komt te vervallen.

Voor het eerst hoort Nederland bij de 32 landen waar de iPhone 7 als eerste op de markt verschijnt. Vanaf vrijdag 9 september om 9.00 uur is het mogelijk om een pre-order te plaatsen. Vanaf 16 september is de iPhone 7 officieel verkrijgbaar vanaf €769,-. Beide modellen zijn verkrijgbaar in zilver, goud en roségoud. Daarnaast introduceert Apple twee nieuwe kleuren: matzwart en glanzend diep gitzwart.

iPhone met abonnement

Bij UnitedConsumers ontvangt u een iPhone altijd in combinatie met een goedkoop abonnement. Benieuwd naar ons aanbod? Bij ons kun u eenvoudig smartphone vergelijken. Zo doen we dat.