Contact
Mijn UnitedConsumers

Nieuw van Samsung: stevige S8 Active

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 augustus 2017

Stevig, schokbestendig en met grote accu. De nieuwe Samsung Galaxy S8 Active; daar hebben we het over. Speciaal voor degene die op zoek zijn naar een toestel dat tegen een stootje kan. De telefoon is uitgerust met een schok-, water- en stofbestendig scherm, een metalen frame en bumpers op de hoeken. De geruchten gaan dat deze smartphone voorlopig alleen nog maar exclusief en gelimiteerd in Amerika beschikbaar is bij provider AT&T.

Mobiel geschikt voor extreme omstandigheden

Het scherm is niet meer randloos omdat door de stevige behuizing dit toch niet meer zichtbaar zou zijn. Volgens Samsung zelf zou de telefoon daardoor een val van anderhalve meter hoog kunnen overleven. Net zoals de gewone Galaxy S8 is ook dit toestel afgedicht tegen stof en vocht volgens de ip68-certificatie. De smartphone heeft een betere grip doordat de achterzijde is voorzien van een ruwe structuur.  Goed voor elkaar.

Vergelijkbare specificaties

Verder heeft de Active versie vergelijkbare specificaties met de Galaxy S8. Het toestel heeft een accucapaciteit van 4000mAh. Omdat de mobiel waarschijnlijk  alleen in Amerika uitkomt, draait het apparaat op een Snapdragon 835-processor van Qualcomm. Daarnaast heeft het mobiele apparaat een 5,8”-oledscherm met een resolutie van 1440x2960 pixels, een camera met een diafragma van f/1.7 en die foto’s maakt met een resolutie van 12 megapixels. Voorlopig zullen wij het moeten stellen met de huidige mobiele aanbiedingen. Het is namelijk nog maar de vraag of het toestel ook in Nederland in de winkels komt te liggen.