Contact
Mijn UnitedConsumers

Eindelijk daar is ie dan; de nieuwe iPhone X

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 september 2017

Apple- en gadgetfanaten hebben dinsdag 12 september zeker weten groot in de agenda staan. Vandaag komt Apple namelijk met de nieuwe iPhone. De geruchten gaan dat deze nieuwe variant 'iPhone X' gaat heten. Een vijftal nieuwe functies van het nieuwe toetstel zijn via een anonieme bron per ongeluk bekend geworden.

Nieuwe iPhone X functies

Hieronder voor u op een rij: gezichtsherkenning, draadloos opladen, RIP Home-knop, geen randen en een slimme powerknop. Deze nieuwe functies beloven een nieuw tijdperk voor deze nieuwe iPhone.

1. Slimme powerknop
Met het verdwijnen van de vertrouwde Home-knop is er tijd voor iets nieuws. De aan/uit-knop wordt slimmer. Met slechts twee drukken op de knop, activeert Apple Pay en om Siri -de spraakassistent- te activeren zou het lang inhouden van de aan/uit-knop de nieuwe oplossing zijn.

2. Gezichtsherkenning
De vingerafdruk gaat de prullenbak in. Met de gezichtsherkenning kunt u niet alleen uw nieuwe telefoon ontgrendelen maar met de introductie van  ‘Face ID” zou u ook betalingen kunnen bevestigen. En dat met slechts één blik op uw telefoon.

3. Geen randen
Het scherm zou, volgens de geruchten, geen randen hebben. Dit zou betekenen dat de hele oppervlakte van de voorkant van het toestel bestaat uit een groot scherm. Hiermee wordt de schermverhouding iets anders; het scherm is iets langer waardoor het apparaat vergelijkbaar wordt met de verhouding van Samsungtoestellen.

4. Draadloos opladen
Tot voorheen waren iPhones niet draadloos oplaadbaar. Met de iPhone X is dit hiermee aan een einde gekomen. Als het goed is, gaat Apple draadloos opladen ondersteunen, hiervoor heeft u wel een speciale Apple-adapter nodig.

5. Dag Home-knop
De Home-knop zou bij het nieuwe toestel tot de verleden tijd behoren. In plaats van de Home-knop is er nu een zogenaamde ‘Home bar’. Dit is een rij van dynamische virtuele knoppen om door de apps te navigeren. Deze  ‘Home bar’ is daarmee vergelijkbaar met de ‘Touch bar’ die recent is toegevoegd aan de nieuwste MacBooks.

Voorlopig wachten we nog even af tot het zover is. Kunt u niet wachten? Bekijk dan onze huidige mobiele aanbiedingen.