Contact
Mijn UnitedConsumers

iPhone X vanaf vandaag in de winkel

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 3 november 2017

Het heeft even geduurd, maar vanochtend was het dan eindelijk zover: de iPhone X ging de verkoop in. Op het Leidseplein in Amsterdam verzamelden honderden mensen zich voor de deur van de Apple Store, sommigen stonden er zelfs al sinds donderdagochtend.

Met de iPhone X slaat Apple een versie over, maar dat doet het bedrijf om het tienjarig jubileum van de iPhone te markeren. De iPhone is vrij prijzig (minimaal € 1159,- euro) maar dat weerhield mensen in onder andere Amsterdam, Haarlem, Osaka, Sydney en Washington er niet van uren in de rij te staan om een exemplaar te bemachtigen.

 

Weg met de homeknop

De opvallendste verandering aan de iPhone X is het verdwijnen van de homeknop. Deze heeft plaats gemaakt voor een scherm dat de hele telefoon vult. Het scherm is ook een stuk groter: 5,8 inch. Het toestel kan draadloos worden opgeladen, heeft een 3D camera waardoor de telefoon ontgrendeld kan worden door gezichtsherkenning en aan de achterkant zit een dubbele camera.

Prijskaartje

Er zit wel een prijskaartje aan. Het goedkoopste toestel, met 64 GB intern geheugen, kost € 1159,-. De versie met 256 GB kost € 1329,-. Maar daar staat dan ook wel een prachtig toestel tegenover mét de mogelijkheid om bewegende emoji te maken. Gelukkig heeft Apple ook een instapmodel van de serie X: de iPhone XR.

Refurbished steeds populairder

Voor wie wat minder te besteden heeft, maar toch een hoogwaardig toestel wil is refurbished interessant. Een refurbished toestel is een gebruikt toestel dat helemaal wordt vernieuwd. De telefoon wordt gecontroleerd, getest en op 50 punten geüpdate door Apple specialisten. Vervolgens komt hij terug op de markt, zoals herboren. De telefoon bevat geen gebruikssporen, heeft nieuwe onderdelen en een nieuwe behuizing. Wanneer je bijvoorbeeld de iPhone 6 refurbished koopt, heb je gewoon een nieuw toestel voor een voordelige prijs.

Klinkt dat interessant? Bij UnitedConsumers koopt u voordelig een los toestel kopen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen een toestel samen met een abonnement aan te schaffen. Sluit nu een abonnement af met een iPhone 6 refurbished bij Ben en krijg de eerste twee maanden gratis!