Contact
Mijn UnitedConsumers

Lees alles over de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 september 2019

Smartphonegigant Apple presenteerde dinsdag 10 september drie nieuwe iPhone’s. Met de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max heeft Apple het weer voor elkaar gekregen om een vernieuwend toestel op de markt te brengen.

opsomming 1

iPhone 11

Specificaties iPhone 11
6,1 inch
150,9 x 75,7 x 8,3 mm 
194 gram
12 MP ultragroothoeklens + groothoekcamera met Nachtmodus
Waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep
64 GB / 128 GB / 256 GB
Liquid Retina HD-display
Batterijduur tot 1 uur langer dan iPhone XR
A13 Bionic-chip met Neural Engine (3e generatie)
v.a. € 809,-

 

opsomming 2

iPhone Pro

Specificaties iPhone 11 Pro
5,8 inch
144,0 x 71,4 x 8,1 mm
188 gram
12 MP ultragroothoeklens, groothoek- en telelens-camera met Nachtmodus
Waterbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep
64 GB / 256 GB / 512 GB
Super Retina XDR-display
Batterijduur tot 4 uur langer dan de iPhone Xs
A13 Bionic-chip met Neural Engine (3e generatie)
v.a. € 1.159,-

opsomming 3

iPhone Pro Max

Specificaties iPhone 11 Pro Max
6,5 inch
158,0 x 77,8 x 8,1 mm
226 gram
12 MP ultragroothoeklens, groothoek- en telelens-camera met Nachtmodus
Waterbestendig tot 30 minuten en 4 meter diep
64 GB / 256 GB / 512 GB
Super Retina XDR-display
Batterijduur tot 5 uur langer dan de iPhone Xs Max
A13 Bionic-chip met Neural Engine (3e generatie)
v.a. € 1.259 

Het nieuwe instapmodel

Het bedrijf zet met de iPhone 11, opvolger van het oude instapmodel iPhone XR, vooral in op het verbeteren van de camerafuncties. Aan de achterkant van het toestel zijn twee camera’s geplaatst op een kleine verhoging. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor techniek binnen in het toestel en met de twee verschillende lenzen kunnen extra wijde foto’s worden gemaakt.

Langere batterijduur, betere prestaties

Apple plaatst in de nieuwe iPhone 11-modellen een A13 Bionic-chip. Tot nu toe is dit de snelste processor en grafische chip die ooit in een smartphone is gebruikt. Welke game u ook wilt spelen op uw nieuwe iPhone 11; volgens Apple kan dit moeiteloos zonder dat u inlevert op batterijduur.

Deze accu gaat volgens de makers tot minimaal één uur langer mee dan die van het vorige model. Ook wordt de iPhone 11 gepresenteerd in zes nieuwe kleuren: geel, rood, paars, groen, zwart en wit. De iPhone 11 Pro en Pro Max worden uitgebracht in het goud, groen, zilver en donkergrijs.

Nieuwe naam, nieuwe camera’s

Apple trekt met de nieuwe modellen een lijn met andere Apple-producten. Voor het eerst krijgen de smartphones ook de toevoeging Pro - net als de iPad, iMac en MacBook Pro. De Pro-series zijn de nieuwe visitekaartjes van Apple. Ook daarin spelen de verbeterde camera’s een belangrijke rol.

De Pro en Pro Max hebben in totaal drie camera’s op de achterkant van het toestel. In de toekomst lanceert Apple de functie zoals Deep Fusion. Daarmee worden in totaal negen foto’s in een keer gemaakt. De beelden worden door machine learning samengevoegd tot één haarscherpe foto.

Toestel inruilen met Trade In

Apple biedt al langer de mogelijkheid om uw oude Apple-apparaat in te ruilen voor een nieuwer model met korting. Zeker voor de Apple-fans die het nieuwste toestel als eerst hadden, kan dit een voordeel zijn. Voor een XS krijgt u bijvoorbeeld tot 410 euro korting op uw nieuwe iPhone 11.

Vanaf wanneer is de iPhone 11 leverbaar?

De iPhone 11, iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max zijn vanaf 20 september leverbaar. Bij UnitedConsumers kunt u de iPhone 11 toestellen bestellen vanaf 13 september.

Naast de iPhones werden er ook andere nieuwe producten en diensten aangekondigd. Hieronder zetten we ze voor u op een rij:

  • Twee nieuwe iPad’s
  • De nieuwe generatie Apple Watch
  • Introductie van gameplatform Apple Arcade
  • Introductie van voordelig Apple TV abonnement