Contact
Mijn UnitedConsumers

Xiaomi smartphones verkrijgbaar bij UC

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 5 maart 2021

Vanaf deze week breidt UnitedConsumers haar assortiment uit met verschillende toestellen van het Chinese merk Xiaomi. Dit innovatieve merk verkoopt uitstekende toestellen tegen een scherpe prijs. Xiaomi is in Nederland, naast Samsung en Apple, hét smartphone merk van dit moment! 

Xiaomi Mi, Redmi of Poco

De Xiaomi smartphones zijn verkrijgbaar in unieke kleuren, hebben degelijke specs en dat voor een hele fijne prijs! Bovendien zijn er bij UnitedConsumers verschillende lijnen van Xiaomi te koop, waaronder Xiaomi MiRedmi en Poco. 

Xiaomi Mi

De Mi-lijn wordt gezien als de 'premium-lijn' van Xiaomi. Vaak zijn de Mi-smartphones voorzien van een luxe en moderne uitstraling. Momenteel zijn de Mi 10 Lite, Mi 10T, Mi 10T Lite en Mi 10T Pro bij UnitedConsumers verkrijgbaar. Hieronder vindt u de specificaties van de Xiaomi Mi 10T:

 
5G-ready
 
Accucapaciteit 5.000 mAh 
 
6,67 inch Gorilla Glass LCD-display 
 
128GB opslag en 6GB werkgeheugen
 
Qualcomm Snapdragon 865 processor met 8 kernen.
 
64 + 13 + 5 megapixel achterzijde, 20 megapixel selfiecamera
Mi 10T

 


Xiaomi Redmi smartphones

De Redmi telefoons zijn vaak erg scherp geprijsd. Ze zijn daarom niet voor niets dé budgetsmartphones van Xiaomi. Maar laat het woordje 'budget' u niet misleiden. Iedere smartphone uit Redmi-serie is namelijk voorzien van uitstekende specs! UnitedConsumers biedt onder andere de Xiaomi Redmi 9, Redmi 9C, Redmi Note 9, Redmi Note 9S, Redmi Note 9 Pro aan. Hieronder vindt u de specificaties van de Redmi 9C: 

 
Accucapaciteit 5.000 mAh 
 
6,53 inch LCD display  
 
32GB/64GB opslag en 2GB/3GB werkgeheugen.
 
MediaTek Helio G25 processor met 8 kernen.
 
13 + 2 + 2 megapixel achterzijde, 5 megapixel selfiecamera
Redmi 9c

 


Xiaomi Poco smartphones

De Poco-lijn is echt prestatiegericht. Het lijkt bovendien een goede mix te zijn tussen de premium specificaties van de Mi-serie en de aantrekkelijke prijzen van de Redmi-lijn. Op dit moment zijn de Poco F2 Pro, de Poco M3 en de Poco X3 bij UnitedConsumers te koop. Hieronder vindt u de specificaties van de Poco X3:

 
Accucapaciteit van 5.160 mAh 
 
6,67 inch Gorilla Glass LCD display 
 
64GB/128GB opslag en 6GB werkgeheugen
 
Qualcomm Snapdragon 732G processor met 8 kernen
 
64 + 13 + 2 + 2 megapixel achterzijde, 20 megapixel selfiecamera
X3

Xiaomi en UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers kunt u een Xiaomi smartphone bestellen als los toestel of met abonnement. Door ons ruime aanbod, vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget.

Bekijk Xiaomi aanbod