Contact
Mijn UnitedConsumers

HEMA mobiel stopt per 1 mei 2022

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 april 2021

Vanaf 1 mei 2022 stopt HEMA met het aanbieden van mobiele telefonie. Vanaf 1 mei aanstaande (2021) is het voor consumenten al niet meer mogelijk om nieuw beltegoed op hun HEMA simkaart te zetten of om het beltegoed op te waarderen. Het is daarom belangrijk dat klanten zo snel mogelijk overstappen naar een nieuwe aanbieder.

De laatste dag dat consumenten gebruik kunnen maken van de HEMA simkaart is op 30 april 2022. Op 1 mei 2022 vervalt het telefoonnummer en het beltegoed van de consument. Het is niet mogelijk om resterend beltegoed uitbetaald te krijgen.

KPN simkaart HEMA

Consumenten met een HEMA simkaart maken gebruik van het KPN netwerk. Klanten kunnen per direct overstappen naar KPN of een andere provider. 

Overstappen via UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt abonnementen aan van alle grote providers, ook KPN. De overstap naar UnitedConsumers is interessant, want u krijgt altijd een aantrekkelijke korting op het gekozen abonnement. Door de ruime keuze in Sim Only abonnementen en abonnementen met toestel, is er altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen.


Overstapdeals per provider
 

kpn
t-mobile
Tele2
Vodafone
Youfone
BEN


Bekijk alle deals


Deel dit artikel

whatsapp
linkedin