Contact
Mijn UnitedConsumers

Goed voorbereid op vakantie

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 27 mei 2013

Gaat u binnenkort met de auto op vakantie? Tank dan slim en bespaar euro's op uw tankbeurten. Gaat u naar de zuidelijke vakantielanden, dan kunt u nog steeds het goedkoopste tanken in Luxemburg. Benzine is in Luxemburg bijvoorbeeld 26% goedkoper dan in Nederland. Ook zijn er grote verschillen tussen de brandstofprijzen in Frankrijk en zuid Europese landen. Klik hier voor een overzicht van de brandstofprijzen in Europa.

Dekking autoverzekering in het buitenland

Controleer ook altijd of de buitenlanddekking van uw huidige autoverzekering voldoet aan uw wensen. Via onze gratis premie-check kunt u eenvoudig verzekeringen met elkaar vergelijken en de goedkoopste autoverzekering met de beste dekking vinden. Controleer hier uw premie.

Gratis checklist voor op vakantie

Wij helpen u graag goed voorbereid op vakantie gaan. Download gratis onze handige vakantie checklist, zodat u niets vergeet mee te nemen op vakantie. Een goede voorbereiding kan vervelende situaties voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u verplicht een alcohol ademtester in uw auto moet hebben, wanneer u door Frankrijk rijdt?