Contact
Mijn UnitedConsumers

UC in het journaal over record benzineprijs

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 11 april 2019

Onze brandstofexpert draaide de afgelopen week overuren. Door een recordhoogte van de benzineprijs waren veel media nieuwsgierig naar zijn verklaring. Op 10 april werd namelijk de hoogste brandstofprijs in vijf jaar gemeten en we weten nog niet of het einde in zicht is. 

In totaal namen meer dan zesentwintig mediabedrijven contact op om te vragen hoe het nu precies zit met die torenhoge benzineprijs. Van de NOS tot Hart van Nederland en van de Volkskrant tot regionale media hebben aandacht besteed aan de stijgende prijs voor een liter benzine.

Die stijging van de brandstof is vooral toe te schrijven aan de olieprijs die flink oploopt. Nieuwsgierig naar de verklaring van onze brandstofexpert Paul van Selms Bekijk hieronder het fragment van het Achtuurjournaal terug of lees er meer over op ons artikel 'Waarom stijgt de benzineprijs zo hard?'

UnitedConsumers in het NOS Achtuurjournaal


Meer weten over de brandstofprijs en hoe u kunt besparen? Bij UnitedConsumers helpen we u op verschillende manier op weg. Zo houden we dagelijks de Gemiddelde Landelijke Adviesprijzen van benzine, diesel en LPG in de gaten. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over hoe deze prijzen zijn opgebouwd. 

Brandstof tanken met korting

Als consumentencollectief startte UnitedConsumers in 2000 met het verstrekken van tankkaarten waarmee u korting krijgt op uw brandstof. Toendertijd bij enkele tankstations, maar inmiddels tankt u met een gratis tankkaart van UnitedConsumers bij meer dan 600 tankstations in heel Nederland. Zo bent u gegarandeerd goedkoper uit dan de klanten die zonder kaart tanken bij ditzelfde tankstation. Ook een gratis tankkaart? Meld u nu aan!