Contact
Mijn UnitedConsumers

T-Mobile Madness weken met 10% extra korting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 23 augustus 2016

Binnenkort toe aan een nieuwe telefoon of loopt uw mobiel abonnement binnenkort af? Bekijk dan eens de tijdelijk super scherpe deals van T-Mobile, want tijdens de T-Mobile Madness weken krijgt u tot wel 50% korting op abonnementsprijzen. Bekijk hier de actuele T-Mobile sim only aanbiedingen. Deze aanbiedingen zijn geldig tot en met 18 september.

Extra korting via UnitedConsumers

Wanneer u uw T-Mobile abonnement via UnitedConsumers afsluit krijgt u bovenop de korting die u van T-Mobile krijgt ook nog eens 10% extra korting terug via uw bespaartegoed. Hierdoor biedt UnitedConsumers de allerlaagste prijs van Nederland voor deze abonnementen. Uw extra korting wordt maandelijks toegevoegd aan uw persoonlijk bespaartegoed. U kunt de korting maandelijks naar uw bankrekening uitkeren of op elk ander gewenst moment dat u het beste uitkomt. Goed voor elkaar.

Best geteste netwerk

Het T-Mobile netwerk is als beste getest en heeft een uitstekende dekking in Nederland en Europa. Via dit netwerk haalt u mobiel internet snelheden tot wel 120 Mbps! Zo kunt u ongestoord video's bekijken, surfen en whattsappen via uw mobiele telefoon.

Geen aansluitkosten

Tijdens de gehele actieperiode betaalt u bij T-Mobile geen aansluitkosten. Hiermee bespaart u nog eens € 29,95 extra bij uw bestelling.

Kies het juiste mobiele abonnement

Of u nu een abonnement wilt met of zonder toestel met onze vergelijkers maakt u altijd de beste keuze. Stel zelf uw voorkeur in en wij presenteren u de beste opties van dit moment. Zo wordt het uitzoeken van die nieuwste iPhone of Samsung wel heel makkelijk. Probeer het zelf:

Wilt u liever een andere provider vergelijken? Dat kan! Bekijk hier de aanbiedingen van:

Heeft u vragen of wilt u advies, bel of mail ons gerust via 040-2350560 of mobiel@unitedconsumers.com. Onze service-experts zitten voor u klaar om voor u het beste telefoon abonnement te vinden.