Contact
Mijn UnitedConsumersTele2 Sim Only abonnement

Alleen betalen voor bellen, sms’en en mobiel internet: met een Tele2 Sim Only abonnement heeft u geen extra kosten voor een toestel maar betaalt u enkel voor het abonnement. Wel zo voordelig dus! Bovendien vindt u bij UC precies dat Tele2 Sim Only abonnement dat aansluit bij uw eisen en wensen. Wilt u weten waar u op moet letten? Wij helpen u graag verder.

Voordelen van Tele2 Sim Only

Flexibel en toch iedere maand weten waar u aan toe bent – met een Tele2 Sim Only abonnement komt u niet voor verrassingen te staan. U kiest een van de voordelige bundels en er zijn geen extra maandelijkse kosten voor bijvoorbeeld een nieuwe smartphone die bij het abonnement hoort. U kunt Tele2 Sim Only met iedere simlockvrije telefoon gebruiken.

Een Tele2 Sim Only abonnement biedt u de volgende voordelen:

 • Keuze uit 4 bundels – aan te vullen met onbeperkt bellen en sms’en
 • Geen extra maandelijkse kosten
 • Maandelijks opzegbaar abonnement mogelijk
 • De bundel kan tussentijds verhoogd en verlaagd worden
 • Direct te gebruiken met iedere simlockvrije telefoon
 • Standaard toegang tot het 4G netwerk 

Bundels van Tele2 Sim Only

Voert u regelmatig lange telefoongesprekken of heeft u uw smartphone voornamelijk voor het mobiele internet? Hoe uw telefoongebruik er ook uitziet, er is altijd wel een Tele2 Sim Only bundel die hierbij past. Met vier Tele2 Sim Only abonnementen is er keuze genoeg!

Welke Tele2 Sim Only bundel kiest u?

 • 1GB + 200 belminuten/sms’jes (upgrade: onbeperkt bellen en sms’en)
 • 7GB + 200 belminuten/sms’jes (upgrade: onbeperkt bellen en sms’en)
 • 20GB + 200 belminuten/sms’jes (upgrade: onbeperkt bellen en sms’en)
 • Onbeperkt GB + 200 belminuten/sms’jes (upgrade: onbeperkt bellen en sms’en)

Écht onbeperkt internet

Tele2 is niet de enige provider die een Sim Only bundel met onbeperkt internet aanbiedt, maar hierbij geldt wel dat onbeperkt ook echt onbeperkt is. Als u voor Tele2 Unlimited Data kiest, ontvangt u iedere dag 5GB. En is dit op, dan hoeft u alleen maar een gratis BundelBooster te activeren, waardoor u weer zonder zorgen verder kunt surfen. Op die manier kunt u probleemloos gebruik maken van mobiel internet en blijft de kwaliteit van het netwerk gewaarborgd.

Onbeperkt internet in het buitenland

Ook in het buitenland kunt u gebruik blijven maken van Tele2 Unlimited Data. In landen van de Europese Unie ontvangt u tot 12GB per maand. Dit vanwege Europese regelgeving om misbruik van het mobiele netwerk te voorkomen. 

Buiten de Europese Unie geldt deze aantrekkelijke regeling echter niet, maar dat betekent niet dat u geen gebruik kunt maken van voordelig mobiel internet. In dit geval kunt u kiezen of u per verbruikte MB wilt betalen of dat u een voordelige extra internetbundel aanschaft. Ook over de grens kunt u dus gewoon het internet op uw smartphone blijven gebruiken.

Tele2 Unlimited Only

Een smartphone wordt allang niet meer gebruikt om voornamelijk mee te bellen of te sms’en. Bij Tele2 weet men als geen ander dat mobiel internet voor veel mensen de hoogste prioriteit heeft en daarom is het mogelijk om enkel een databundel aan te schaffen: Tele2 Unlimited Only. Hierbij kiest u voor een databundel in combinatie met 0 belminuten en sms’jes. Want waarom zou u betalen voor iets dat u toch niet gebruikt?

Tele2 Sim Only abonnement voor u

Kiest u voor een nieuw Tele2 Sim Only abonnement? Sluit deze dan af via UnitedConsumers. Wij zorgen er namelijk voor dat dit zo geregeld is – ook als u uw huidige telefoonnummer mee wilt nemen. Hiervoor kunt u gebruik maken van nummerbehoud. En bij UC bent u altijd voordelig uit.

Als u al klant bent bij Tele2 stapt u heel eenvoudig over naar een Tele2 Sim Only abonnement. Voorwaarde hiervoor is dat uw huidige abonnement bijna afloopt. Is dit het geval? Kijk dan welke Tele2 Sim Only bundel het best past bij uw telefoongebruik. Maak uw keuze en UnitedConsumers zorgt voor uw overstap. Uw telefoonnummer verhuist automatisch met u mee.

Extra informatie over uw Tele2 Sim Only abonnement

Tele2 is een flexibele provider die snapt waar behoefte aan is: een goed netwerk en aantrekkelijke prijzen. Weet u al welk Tele2 Sim Only abonnement u kiest? Dan geven wij u graag nog wat extra informatie over de Tele2 Sim Only bundels:

 • Uw bundel is een maand geldig
 • Uw verbruik wordt per minuut berekend
 • De bundel voor mobiel internet is los verkrijgbaar