Contact
Mijn UnitedConsumers

Nieuwste Samsung budget smartphones 2020

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 28 juli 2020

Samsung lanceerde eerder dit jaar vier nieuwe budget smartphones, namelijk de Galaxy M21, 21s, A31 en A41. Ieder van deze smartphones bezit uitstekende eigenschappen tegen een aangenaam scherpe prijs. Vanaf vandaag zijn deze smartphones ook bij UnitedConsumers te koop! 

De nieuwste Galaxy budget smartphones van 2020 hebben ieder een ultra sterke accu, zijn voorzien van meerdere uitstekende camera’s en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij zetten de vier nieuwste modellen van Samsung voor u op een rijtje:

Samsung Galaxy M21

In maart bracht Samsung de Galaxy M21 op de markt. Het is een uitstekende budget smartphone met een groot 6,4 inch AMOLED-scherm en een ijzersterke accu van maar liefst 6.000 mAh. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. De belangrijkste specificaties zijn:

 
Snellaadfunctie
 
Accucapaciteit van 6.000 mAh 
 
6,4 inch Infinity-U AMOLED display 
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden tot 512GB met microSD kaart)
 
Samsung Exynos 9611 Octa Core processor met 4GB werkgeheugen
 

Drie camera's achterzijde van 48 + 8 + 5 megapixel
20 megapixel frontcamera

Samsung Galaxy M21
 

Samsung Galaxy A41

In april 2020 bracht Samsung de Galaxy A41 uit. De A41 is een smartphone met goed presterende camera's tegen een zachte prijs. De A41 is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en blauw. De belangrijkste specificaties zijn: 

 
Accucapaciteit van 3.500 mAh 
 
Video's in FHD (1920 x 1080 pixels)
 
6,1 inch Super-AMOLED display met FHD+ resolutie 
 
Mediatek Helio P65 (MT6768) Octa Core met 4GB werkgeheugen
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden tot 512GB met microSD kaart)
 
Drie camera's achterzijde van 48 + 8 + 5 megapixel 
25 megapixel frontcamera
Samsung Galaxy A41
 

Samsung Galaxy A21s

In mei 2020 is door Samsung de Galaxy A21s uitgebracht. Dankzij de QuadCam en de accucapaciteit van 5.000 mAh kunt u heel de dag de mooiste foto's maken. U hoeft dus ook niet bang te zijn dat u ineens zonder batterij komt te zitten. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit, blauw en rood. De belangrijkste specificaties zijn:

 
Snellaadfunctie 
 
Accucapaciteit van 5.000 mAh
 
6,5 inch Infinity-O HD+ LCD display 
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden tot 512GB met microSD kaart)
 
Samsung Exynos 850 Octa Core processor met 3GB of 4GB werkgeheugen
 
QuadCam achterzijde van 48 + 8 + 2 + 2 megapixel
13 megapixel frontcamera
Samsung Galaxy A21s
 

Samsung Galaxy A31

Begin juli 2020 bracht Samsung wederom een nieuw toestel binnen de A-lijn uit, namelijk de Galaxy A31. Laat u niet misleiden door de prijs, want deze budget smartphone biedt een uitstekende kwaliteit! De smartphone is verkrijgbaar in de kleuren zwart en blauw. De belangrijkste specificaties zijn: 

 
Snellaadfunctie
 
Accucapaciteit van 5.000 mAh
 
 6,4 inch AMOLED display met FHD+ resolutie
 
Mediatek MTK6768 Octa-core processor met 4GB werkgeheugen
 
Interne opslag 64GB (uit te breiden tot 512GB met microSD kaart)
 
Vierdubbele camera achterzijde van 48 + 8 + 5 + 5 megapixel
20 megapixel frontcamera
Samsung Galaxy A31
 

Samsung en UnitedConsumers

UnitedConsumers biedt u een uitgebreid aanbod van Samsung smartphones. Bovendien kunt u bij ons kiezen om het toestel los óf met abonnement te kopen. Daarnaast hebben wij regelmatig leuke acties, waardoor u nóg meer geld kunt besparen!

Bekijk ons Samsung aanbod