Contact
Mijn UnitedConsumers

hollandsnieuwe verlengen

Waar bent u naar op zoek?
Toestel met abonnement Meest gekozen
Samsung
Galaxy A53
 
€23,-
p/mnd

5.000 minuten
5.000 sms
5 GB internet (4G)
Samsung
Galaxy A13
 
€18,-
p/mnd

5.000 minuten
5.000 sms
5 GB internet (4G)
Apple
iPhone 12 mini Refurbi
 
€32,-
p/mnd

5.000 minuten
5.000 sms
5 GB internet (4G)

Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%

Standaardinformatie over het toestelkrediet kunt u downloaden tijdens uw bestelling.

Sim Only Meest gekozen
 
€10,-
p/mnd

5.000 minuten
5.000 sms
5 GB internet (4G)

Onze klanten beoordelen ons met een

9.1
8

Goeie service en duidelijke info

Zoals eerder beschreven altijd voorzien van de juiste info ,bij vragen ,goed bereikbaar met duidelijke uitleg

Remond Schmitz, Bocholtz

Hollandsnieuwe abonnement verlengen

U heeft een hollandsnieuwe abonnement dat binnenkort afloopt en u wilt dit graag verlengen. Dan is het goed om te weten dat dit heel eenvoudig is. Vanaf vier maanden voor het einde van de looptijd kunt u de verlenging van uw hollandsnieuwe abonnement aanvragen. Bij UnitedConsumers heeft u dit binnen een paar minuten geregeld. 

hollandsnieuwe abonnement met smartphone verlengen

Het verlengen van uw hollandsnieuwe abonnement is uiteraard een goed moment om ook een na te denken over een nieuwe smartphone.

Weet u al wat uw nieuwe telefoon wordt? Als u uw hollandsnieuwe abonnement verlengt, heeft u de keuze uit vrijwel alle beschikbare merken en modellen. Via UnitedConsumers regelt u deze verlening heel eenvoudig zelf:

  1. Kies uw nieuwe smartphone uit
  2. Stel uw nieuwe hollandsnieuwe abonnement samen
  3. Vraag bij UnitedConsumers de verlenging aan

UnitedConsumers neemt het vanaf daar van u over en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. U hoeft uw oude abonnement dus niet zelf op te zeggen, want wij zorgen ervoor dat het nieuwe abonnement op uw simkaart komt te staan. Uiteraard behoudt u hierbij ook uw mobiele nummer. Voor het verlengen van uw hollandsnieuwe abonnement betaalt u geen aansluitkosten.

hollandsnieuwe sim only verlengen

Als u een hollandsnieuwe sim only abonnement heeft, kunt u deze verlengen met een nieuw sim only abonnement. Het is echter ook mogelijk om over te stappen naar een abonnement met toestel. Dit nieuwe toestel kunt u dan gewoon met uw huidige simkaart gebruiken. u regelt het verlengen van uw hollandsnieuwe sim only abonnement via UnitedConsumers als volgt:

  1. Kies het aantal belminuten
  2. Kies aantal sms-berichten
  3. Kies het aantal MB’s
  4. U vraagt bij UnitedConsumers de verlenging van uw sim only abonnement aan

Wij maken de verlenging van uw hollandsnieuwe sim only abonnement voor u in orde. Ook als u liever overstapt naar een abonnement met smartphone, kunt u dit via ons regelen. Zeg uw oude abonnement niet op, want het nieuwe abonnement wordt automatisch op uw simkaart gezet. Uiteraard behoudt u uw mobiele nummer en hoeft u geen aansluitkosten te betalen.

Contact

Uw hollandsnieuwe abonnement verlengen? Dit kan snel, eenvoudig en als bestaande klant profiteert u van de beste aanbiedingen. Bij alle abonnementen kunt u vanaf 4 maanden voor het einde van uw hollandsnieuwe abonnement verlengen. Heeft u momenteel een Sim Only abonnement bij hollandsnieuwe? Deze kunt u ook altijd verlengen naar een hollandsnieuwe abonnement met telefoon.

Benieuwd of u uw hollandsnieuwe abonnement al kunt verlengen? Neem contact met ons op via 040-2350560 of mail naar mobiel@unitedconsumers.com. Wij controleren het graag voor u.

Terug naar boven