Contact
Mijn UnitedConsumers

Hollandsnieuwe verlengen

Waar ben je naar op zoek?
hollandsnieuwe
Sim only Meest gekozen
hollandsnieuwe simkaart
 
€11,-
p/mnd

15.000 minuten
15.000 sms
15 GB internet (350 Mbit/s)
Toestel met abonnement Meest gekozen
Samsung
Galaxy A14 4G
hollandsnieuwe
Samsung Galaxy A14 4G
 
€17,-
p/mnd

15.000 minuten
15.000 sms
15 GB internet (350 Mbit/s)
Geld lenen kost geld

Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%

Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Onze klanten beoordelen ons met een

9,1
10

Zeer goede ervaringen

Daar ik zeer goede ervaringen heb met united consumers met mijn eigen mobiele nummer heb ik nu ook het nummer van mijn vrouw laten [...]

Cornelis, Wijdenes

Hollandsnieuwe abonnement verlengen

Je hebt een hollandsnieuwe abonnement dat binnenkort afloopt en je wilt dit graag verlengen. Dan is het goed om te weten dat dit heel eenvoudig is. Vanaf vier maanden voor het einde van de looptijd kun je de verlenging van je hollandsnieuwe abonnement aanvragen. Bij UnitedConsumers heb je dit binnen een paar minuten geregeld. 


hollandsnieuwe abonnement met smartphone verlengen

Het verlengen van je hollandsnieuwe abonnement is uiteraard een goed moment om ook een na te denken over een nieuwe smartphone.

Weet je al wat je nieuwe telefoon wordt? Als je jouw hollandsnieuwe abonnement verlengt, heb je de keuze uit vrijwel alle beschikbare merken en modellen. Via UnitedConsumers regel je deze verlenging heel eenvoudig zelf:

  1. Kies je nieuwe smartphone uit
  2. Stel je nieuwe hollandsnieuwe abonnement samen
  3. Vraag bij UnitedConsumers de verlenging aan

UnitedConsumers neemt het vanaf daar van je over en wij zorgen ervoor dat alles geregeld wordt. Je hoeft jouw oude abonnement dus niet zelf op te zeggen, want wij zorgen ervoor dat het nieuwe abonnement op je simkaart komt te staan. Uiteraard behoud je hierbij ook jouw mobiele nummer. Voor het verlengen van je hollandsnieuwe abonnement betaal je geen aansluitkosten.


hollandsnieuwe sim only verlengen

Als je een hollandsnieuwe sim only abonnement hebt, kun je deze verlengen met een nieuw sim only abonnement. Het is echter ook mogelijk om over te stappen naar een abonnement met toestel. Dit nieuwe toestel kun je dan gewoon met je huidige simkaart gebruiken. Je regelt het verlengen van je hollandsnieuwe sim only abonnement via UnitedConsumers als volgt:

  1. Kies het aantal belminuten
  2. Kies aantal sms-berichten
  3. Kies het aantal MB’s
  4. Je vraagt bij UnitedConsumers de verlenging van je sim only abonnement aan

Wij maken de verlenging van je hollandsnieuwe sim only abonnement voor je in orde. Ook als je liever overstapt naar een abonnement met smartphone, kun je dit via ons regelen. Zeg je oude abonnement niet op, want het nieuwe abonnement wordt automatisch op je simkaart gezet. Uiteraard behoud je jouw mobiele nummer en hoef je geen aansluitkosten te betalen.


Contact

Je hollandsnieuwe abonnement verlengen? Dit kan snel, eenvoudig en als bestaande klant profiteer je van de beste aanbiedingen. Bij alle abonnementen kun je vanaf 4 maanden voor het einde van je hollandsnieuwe abonnement verlengen. Heb je momenteel een sim only abonnement bij hollandsnieuwe? Deze kun je ook altijd verlengen naar een hollandsnieuwe abonnement met telefoon.

Benieuwd of je jouw hollandsnieuwe abonnement al kunt verlengen? Neem contact met ons op via 040-2350560 of mail naar mobiel@unitedconsumers.com. Wij controleren het graag voor je.