Contact
Mijn UnitedConsumers

Smartphones van de toekomst gepresenteerd

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 14 januari 2016

Ieder jaar in de eerste week van januari vindt er in Las Vegas de Consumer Electronics Show (CES) plaats. Op deze grootste technologiebeurs voor consumenten presenteren bedrijven hun nieuwste technologieën en gadgets die onze wereld de komende jaren moeten gaan veranderen. Zelfrijdende auto's, een wekker die u wakker maakt met geuren, schoenen die zichzelf strikken en slimme koelkasten. Niets is te gek op de CES beurs.

Ook op het gebied van smartphones is de CES beurs goed vertegenwoordigd. Traditiegetrouw worden er tijdens de beurs diverse nieuwe smartphones gepresenteerd. Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet.

 

High-end Acer smartphone

Acer onthulde op de CES haar nieuwe paradepaardje. Het merk gooide hoge ogen met de Acer Liquid Jade Primo met Windows 10 als besturingssysteem. Een slimme telefoon met een Snapdragon 808-soc processor, 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagruimte. De camera's hebben een resolutie van 21 en 8 megapixel en foto's komen geweldig uit op het 5,5 inch Full-HD scherm. Het nieuwe model van Acer biedt ook ondersteuning voor Microsoft Continuum-functie waarbij u de smartphone kan gebruiken als computer.

 

LG's nieuwe aanwinst

Tijdens de beurs zag de K-serie van LG het levenslicht. Het merk presenteerde de K7 en de K10, door LG in de markt gezet als betaalbare smartphones voor jongeren. De moderne K-serie draait op Android 5.1 software en heeft een optimale handligging door het weefpatroon aan de achterkant. De K7 heeft een 5 inch display en een 8 en 5 megapixel camera. De K10 is met 5,3 inch wat groter en schiet mooie plaatjes met een 13 en 8 megapixel camera.

Nieuwe Pixi 4-serie van Alcatel

Al jarenlang maakt Alcatel goedkope smartphones. En daar sluit de nieuwe Pixi 4-serie van het merk naadloos op aan. De serie bestaat uit 3 modellen: PIxi 4 van 3,5 inch, One Touch Pixi 4 van 4 inch en de Phablet Pixi van 6 inch. Alle toestellen zijn volgens Alcatel instapmodellen met een uitstekende gebruikerservaring wat betreft het design, audio, camera en batterijduur.

Er is ontzettend veel keus op smartphonegebied. Twijfelt u ook welke smartphone u moet kiezen? Op onze website kunt u eenvoudig smartphones vergelijken. Zo vindt u altijd de smartphone die bij u past. Zo doen we dat.