Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

LG met abonnement

LG met abonnement: kwalitatieve eenvoud

U gaat voor kwaliteit, voor technologie, eenvoud en onderscheid. U gaat voor een LG telefoon met abonnement. Voor de stijlvolle consument heeft LG altijd de beste smartphones ontwikkeld. Welke LG telefoon past bij u?

Over de innoverende telefoons van LG

Bij LG staat de menselijkheid voorop. Alle producten worden vanuit deze basis ontwikkeld. Geen enkel toestel is dan ook gelijk. Of u nu op zoek bent naar een smartphone met goede camera, een telefoon met uitgebreide specificaties en een groot scherm, of juist een telefoon die het allemaal net wat eenvoudiger maakt: van het merk LG vindt u altijd een smartphone die bij u past. En bij UnitedConsumers krijgt u er ook nog eens een goedkoop abonnement bij.

Een abonnement bij uw LG telefoon

Bij UnitedConsumers vindt u vele abonnementen met een LG telefoon. U kiest een provider, u stelt uw abonnement samen en u meldt zich aan voor een LG telefoon met een passend goedkoop abonnement. Bij UnitedConsumers kunt u kiezen uit de volgende LG smartphones:

LG gaat uit van menselijkheid. Maar ook van de wereld, de toekomst, de jeugd en technologie. En dat ziet u in de toestellen terug. Voelt u zich hiertoe aangesproken? Dan is een LG smartphone echt iets voor u.

Keuze uit vele goedkope abonnementen
Wilt u een LG telefoon met abonnement? Een telefoon met abonnement is bij UnitedConsumers altijd een goedkoop abonnement. En bent u benieuwd welk abonnement nu écht goed bij u past? Bij ons kunt u eenvoudig een sim only abonnement vergelijken. Zo doen we dat.