Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Acer met abonnement

Acer met abonnement: functionele en kwalitatieve telefoons
Gaat u voor een Acer telefoon? Dan haalt u een kwalitatief uitstekende telefoon in huis. Dankzij het brede assortiment zit er altijd wel een toestel tussen dat bij u past. Kunt u moeilijk kiezen? Bij ons kunt u eenvoudig mobiele telefoons vergelijken

Over Acer
Acer is een Taiwanees hardware- en elektronica bedrijf en is opgericht in 1976. Waarschijnlijk kent u het merk van de computers. Het is namelijk de vierde grootste computerfabrikant van de wereld. In 1996 begon Acer met het maken van video telefoons en in 2008 begon Acer met het produceren van mobiele telefoons in de vorm van GSM en smartphones.

Een abonnement bij uw Acer telefoon
Acer heeft verschillende modellen smartphones met een uitstekende prijs-/specificatieverhouding. De mobiele telefoons van Acer draaien op zowel het besturingssysteem van Android als Windows mobile. De opslagdienst AcerCloud zorgt er voor dat u documenten en multimedia met uw computer kunt synchroniseren en vice versa. Acer is altijd bezig met vernieuwingen en verbeteringen op  het gebied van mobiele telefoons.

  • Acer Liquid Jade S met abonnement
    Toptoestel met vlotte 1,5GHz octacore-processor, 5-inch scherm met HD resolutie en twee capabele camera's met 13 en 5 megapixels.