Contact
Mijn UnitedConsumers

Samsung lanceert Galaxy S20 serie!

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 12 februari 2020

Gisteren was het dan zover: de nieuwe Galaxy S20 lijn werd door Samsung gepresenteerd! De Galaxy S20, S20 Plus en de Galaxy S20 Ultra zorgen ervoor dat de toekomst steeds dichterbij komt. Waarom? Deze toestellen zijn 5G-ready, dus laat dat 5G netwerk maar komen!

De nieuwste drieling van Samsung is verkrijgbaar in prachtige en elegante kleuren, hebben uitstekende beeldschermen en ook nog eens goede camera's. Wij zetten de nieuwste modellen van Samsung voor u op een rijtje!

Het instapmodel: Galaxy S20

De S20 is het instapmodel uit de nieuwe S20-lijn. Zie dit model als een verbeterde versie van de Samsung Galaxy S10. Dit toestel is verkrijgbaar in de kleuren: Cloud Blue, Cloud Pink en Cosmic Grey. De belangrijkste specificaties:

 
Accucapaciteit van 4.000 mAh 
 
6,2 inch Quad HD+ AMOLED display 
 
Interne opslag 128GB (uit te breiden tot 1TB met microSD kaart)
 
Exynos 990 Octa Core processor met 8GB of 16GB werkgeheugen
 
3x hybride (optisch- en digitaal) inzoomen en 30x digitaal inzoomen 
 
Drie camera's achterzijde van 64 + 12 + 12 megapixel
10 megapixel frontcamera

Het 'gewone' model: Galaxy S20 Plus

De S20 Plus heeft een groter beeldscherm dan de S20 en ook de functies van de camera zijn uitgebreider. De S20 Plus is verkrijgbaar in de kleuren: Cloud Blue, Cosmic Black en Cosmic Grey. De belangrijkste specificaties van de Galaxy S20 Plus:

 
Accucapaciteit van 4.500 mAh 
 
6,7 inch Quad HD+ AMOLED display 
 
Exynos 990 Octa Core processor met 12GB werkgeheugen 
 
Interne opslag 128GB (uit te breiden tot 1TB met microSD kaart)
 
3x hybride (optisch- en digitaal) inzoomen en 30x digitaal inzoomen 
 

Drie camera's achterzijde van 64 + 12 + 12 megapixel inclusief ToF-camera (DepthVision)
10 megapixel frontcamera

De professional: Galaxy S20 Ultra

De Galaxy S20 Ultra is niet alleen de grootste van het drietal, maar heeft ook de meeste mogelijkheden én de beste camera! De S20 Ultra is verkrijgbaar in de kleuren: Cloud Blue, Cosmic Black en Cosmic Grey. De belangrijkste specificaties van dit razendsnelle toestel: 

 
Accucapaciteit van 5.000 mAh 
 
6,9 inch Quad HD+ AMOLED display 
 
Exynos 990 Octa Core processor met 12GB of 16GB werkgeheugen
 
10x hybride (optisch- en digitaal) inzoomen en 100x digitaal inzoomen  
 
Interne opslag 128GB of 512GB (uit te breiden tot 1TB met microSD kaart)
 
Drie camera's achterzijde van 108 + 48 + 12 megapixel inclusief ToF-camera (DepthVision)
40 megapixel frontcamera
Samsung Galaxy S20 Ultra

Revolutionaire vouwtelefoon: Galaxy Z Flip

Een vouwtelefoon is niets nieuws voor Samsung, want eerder lanceerde zij al de Galaxy Fold. De Galaxy Fold kunt u als een boek open- en dichtklappen, maar dat is bij de Galaxy Z Flip niet het geval. De Z Flip wordt in de lengte open- en dichtgeklapt. Daarnaast is de Galaxy Z Flip de eerste vouwtelefoon van ultradun glas. Andere vouwtelefoons hebben een plastic scherm. Een grote verbetering dus!

U kunt de Z Flip voor de helft uitklappen, waardoor de bovenkant van het scherm blijft staan en de onderkant van het scherm als een soort standaard gebruikt kan worden. Zo biedt de Z Flip de mogelijkheid om van één scherm, twee schermen te maken. U kunt bijvoorbeeld op de bovenkant van het scherm een YouTube video kijken terwijl u op de onderkant van het scherm reacties leest. En selfies? Die maakt u handsfree!

Samsung Galaxy S20 en UnitedConsumers

Natuurlijk kunt u de Galaxy S20 bij ons kopen met abonnement of als los toestel! U heeft de keuze uit de volgende modellen:

  • Samsung Galaxy S20 - 4G uitvoering.
  • Samsung Galaxy S20 - 5G uitvoering.
  • Samsung Galaxy S20 Plus - 5G uitvoering.
  • Samsung Galaxy S20 Ultra - 5G uitvoering.

Bekijk Samsung aanbod