Contact
Mijn UnitedConsumers€ 511,95
Top

Samsung Galaxy S20 4G

De Samsung Galaxy S20 is sinds februari 2020 verkrijgbaar in Nederland. Deze verfrissende smartphone is niet alleen mooi van de buitenkant, want de S20 heeft geweldige specs! De Galaxy S20 is verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en grijs. 

Wat zit er in de doos?

vink Samsung Galaxy S20 4G.
vink Oplader.
vink USB-kabel.
vink Oordopjes.

S20 4G


Samsung S20 specs

De Galaxy S20 is een smartphone met luxe specs. Met vier camera's, een uitstekende accu, een hoogwaardig beeldscherm én krachtige processor, heeft u absoluut een high-end smartphone in handen!

Formaat

6,2 inch OLED display

Camera

Vier camera's

Accu

Geschikt voor snel- en draadloos opladen

Processor

Samsung Exynos 990 chip met 8 kernenSamsung S20: de plus- en minpunten

Ondanks dat de Samsung Galaxy S20 een echt high-end toestel is, heeft dit model ook zijn plus- en minpunten. Wij zetten ze voor u op een rij:

 
Hoge accucapaciteit.
 
Prijzig toestel.
 
Voorzien van biometrische beveiliging.
 
Geen ToF-camera.
 
Interne opslag uitbreidbaar met microSD tot 1TB.
 
Past niet makkelijk in de broekzak.


Galaxy S20 4G kopen: met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Galaxy S20 4G kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Galaxy S20 4G. Wel zo fijn!De overige toestellen uit de S20-lijn

Samsung heeft naast de Galaxy S20 4G (of 5G), ook de Galaxy S20 Plus 4G (of 5G) en S20 Ultra 5G uitgebracht. Wellicht dat een ander model beter aansluit op uw wensen? Wij zetten de andere toestellen voor u naast elkaar:

Galaxy S20 Plus 4G/5G

S20 plus

Galaxy S20 Ultra 5G

S20 Ultra

5G netwerk mogelijk

vink

5G netwerk mogelijk

vink

Schermdiagonaal
6,2 inch
Schermdiagonaal
6,9 inch
Accucapaciteit
4.000 mAh

Accucapaciteit
5.000 mAh

Werkgeheugen
12GB
Werkgeheugen
12GB of 16GB
Camera's

Achter:
12 megapixel
12 megapixel
64 megapixel
incl. ToF-camera

Voor:
10 megapixel

Camera's
Achter:
12 megapixel
48 megapixel
108 megapixel
incl. ToF-camera

Voor:
40 megapixel

Telefoon vergelijken: S20 vs S20 Plus

Twijfelt u tussen de Galaxy S20 of S20 Plus? Dan wilt u natuurlijk weten wat de belangrijkste verschillen zijn tussen de S20 en S20 Plus. Om u een handje te helpen, hebben wij deze modellen naast elkaar gezet in onze S20 vs S20 Plus vergelijking!

Samsung S20 vs S20 Plus


Alternatieven voor de Samsung Galaxy S20 4G

Is de Samsung Galaxy S20 4G toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Samsung Galaxy S20 4G kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Samsung Galaxy S20 4G met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe S20 4G in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Samsung garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven