Contact
Mijn UnitedConsumers€ 183,95

Oppo A58

oppo a58 voor en achterkant
oppo a58 achterkant
 
 

Plus- en minpunten Oppo A58

plus Krachtige batterij met 5.000 mAh capaciteit.
plus Groot en scherp 6,72 inch beeldscherm.

min Niet de snelste processor.

Bekijk de Oppo A58 deals


Oppo A58: belangrijkste specificaties

info Schermdiagonaal 6,72 inch
info Camerakwaliteit stersterster leegster leegster leeg
info Snelheidsklasse stersterster leegster leegster leeg
info Batterijcapaciteit 5.000 mAh
info Opslag 128GB

> Bekijk alle Oppo A58 specs


wist je dat... Goed om te weten...

"De Oppo A58 is alleen beschikbaar met een opslagcapaciteit van 128GB. Heb je meer ruimte nodig? Je kunt het interne geheugen met een microSD-kaart uitbreiden tot 1TB extra.

Lucy Maduro - Smartphone expert

Lucy expert smartphones

Oppo A58 kopen met abonnement

Bij ons kun je ervoor kiezen om de Oppo A58 in combinatie met een voordelig abonnement te kopen. Door ons ruime aanbod van de beste providers vind je altijd een abonnement dat aansluit op jouw voorkeuren en budget! Check hieronder de beste deal van een provider naar keuze.

KPN logo

 

vodafone

 

odido


> Vergelijk alle abonnementen bij de Oppo A58


Oppo A58 kopen bij UnitedConsumers
 

award

Altijd de beste deal

Wij vergelijken bij jouw nieuwe Oppo A58 alle abonnementen van de beste providers.

 

duim

Gratis nummerbehoud

Een Oppo A58 met abonnement kopen en je nummer behouden? Wij regelen het.

 

munten

Een voordelig toestel

Koop jouw nieuwe Oppo A58 extra voordelig in combinatie met een abonnement.

 

Bekijk de aanbiedingen


Veelgestelde vragen over de Oppo A58
 

De Oppo A58 is een nieuwe budget smartphone in de A-serie van Oppo en heeft een vanafprijs van € 248,99. Hoeveel je via UnitedConsumers voor de nieuwe Oppo A58 betaalt, zie je bovenaan deze pagina.

Bekijk Oppo A58 prijs

De Oppo A58 kan snelladen met 33W vermogen. Je krijgt de bijbehorende SUPERVOOC-oplader bij jouw Oppo A58 meegeleverd. Hiermee is je toestel binnen een half uur voor de helft gevuld. Een volle laadbeurt duurt tussen één en anderhalf uur.

De Oppo A58 kan tegen een flinke regenbui en tegen stof. Het toestel heeft namelijk een IP54-certifificering, dat wil zeggen: stofbestendig en spatwaterdicht.

Nee, de Oppo A58 heeft een MediaTek Helio G85 chip en ondersteunt geen 5G.

Na je aanvraag voor de Oppo A58 met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we jouw smartphone naar je toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan kan het wat langer duren voordat je jouw nieuwe Oppo A58 in huis hebt.


Overige veelgestelde vragen 
 

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij je past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je vanaf een bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met jouw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog jouw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Apple garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je, maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor je geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag