Contact
Mijn UnitedConsumers
Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van uw ingestelde filters.

Pas uw filters aan of laat ons u helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Huawei telefoon kopen

Huawei is een professional als het gaat om het leveren van hoogwaardige kwaliteit, tegen een goede prijs. Geen onnodig hoge prijskaartjes en geen poespas; dat vindt u in een Huawei telefoon.

Huawei kopen

Of u nu zoekt naar de nieuwste Huawei, een Huawei met dual-sim of de beste Huawei smartphone; binnen het assortiment van Huawei vindt u altijd een smartphone die voldoet aan uw budget en wensen. 

Smartphones van Huawei kenmerken zich door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het design doet niet onder voor dat van andere topmerken en de camera’s die gebruikt worden voor de telefoons, worden door professionals hoog gewaardeerd. Een Huawei smartphone kopen is dus absoluut een goede keuze!

Huawei smartphone: de voordelen

Wanneer u een Huawei smartphone wilt kopen, dan vindt u - in elk model - een aantal voordelen terug. Wij zetten ze voor u op een rij:

Uiterlijk

Huawei staat voor kwaliteit

Met een Huawei smartphone heeft u kwaliteit in handen. De smartphones van dit merk hebben altijd een stijlvol, krachtig én functioneel design.

Hardware

Huawei smartphones hebben goede camera's

Of u nu kiest voor een goedkope Huawei smartphone of de beste Huawei telefoon; elk model is uitgerust met een goede camera.

munt

Huawei smartphones zijn betaalbaar

Zoekt u een Huawei telefoon? Dan heeft u de keuze uit verschillende series met elk hun eigen prijskaartje – variërend van budget smartphones tot high-end smartphones. Dat maakt Huawei een gewild merk voor een groot publiek!

 

Huawei los toestel

Bij UnitedConsumers zijn Huawei smartphones als los toestel verkrijgbaar. Dit houdt in dat u er geen abonnement bij afsluit, maar enkel betaalt voor de nieuwe telefoon. Bij UnitedConsumers is uw Huawei smartphone altijd simlockvrij, zodat u hem meteen kunt gebruiken met uw huidige simkaart en uw huidige Sim Only abonnement.

Huawei los toestel

Huawei abonnement

Uiteraard is het mogelijk om via UnitedConsumers een abonnement inclusief een Huawei smartphone af te sluiten. U kiest zelf de provider, het aantal belminuten, sms'jes én MB's. Zo kiest u het Huawei abonnement dat volledig aansluit op uw wensen.

Huawei abonnement


Huawei kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor een Huawei met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw Huawei smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Huawei telefoon in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Huawei garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag