Contact
Mijn UnitedConsumers
Helaas zijn er geen resultaten gevonden op basis van je ingestelde filters.

Pas je filters aan of laat ons je helpen.
Tel: 040-2350560
E-mail: mobiel@unitedconsumers.com
Totale toestelkosten
€ 240,00
Termijnbedrag
€ 10,00
Eenmalige betaling
€ 0,00
Duur overeenkomst
24 mnd
Totaal kredietbedrag
€ 240,00
Vasterente/JKP
0%
Standaardinformatie over het toestelkrediet kun je downloaden tijdens je bestelling.

Huawei telefoon kopen

Huawei is een professional als het gaat om het leveren van hoogwaardige kwaliteit, tegen een goede prijs. Geen onnodig hoge prijskaartjes en geen poespas; dat vind je in een Huawei telefoon.


Huawei kopen

Of je nu zoekt naar de nieuwste Huawei, een Huawei met dual-sim of de beste Huawei smartphone; binnen het assortiment van Huawei vind je altijd een smartphone die voldoet aan je budget en wensen. 

Smartphones van Huawei kenmerken zich door een scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het design doet niet onder voor dat van andere topmerken en de camera’s die gebruikt worden voor de telefoons, worden door professionals hoog gewaardeerd. Een Huawei smartphone kopen is dus absoluut een goede keuze!


Huawei smartphone: de voordelen

Wanneer je een Huawei smartphone wilt kopen, dan vind je - in elk model - een aantal voordelen terug. Wij zetten ze voor je op een rij:

Uiterlijk

Huawei staat voor kwaliteit

Met een Huawei smartphone heb je kwaliteit in handen. De smartphones van dit merk hebben altijd een stijlvol, krachtig én functioneel design.

Hardware

Huawei smartphones hebben goede camera's

Of je nu kiest voor een goedkope Huawei smartphone of de beste Huawei telefoon; elk model is uitgerust met een goede camera.

munt

Huawei smartphones zijn betaalbaar

Zoek je een Huawei telefoon? Dan heb je de keuze uit verschillende series met elk hun eigen prijskaartje – variërend van budget smartphones tot high-end smartphones. Dat maakt Huawei een gewild merk voor een groot publiek!


 

Huawei los toestel

Bij UnitedConsumers zijn Huawei smartphones als los toestel verkrijgbaar. Dit houdt in dat je er geen abonnement bij afsluit, maar enkel betaalt voor de nieuwe telefoon. Bij UnitedConsumers is je Huawei smartphone altijd simlockvrij, zodat je hem meteen kunt gebruiken met je huidige simkaart en je huidige sim only abonnement.

Huawei los toestel


Huawei abonnement

Uiteraard is het mogelijk om via UnitedConsumers een abonnement inclusief een Huawei smartphone af te sluiten. Je kiest zelf de provider, het aantal belminuten, sms'jes én MB's. Zo kies je het Huawei abonnement dat volledig aansluit op jouw wensen.

Huawei abonnement


Huawei kopen: veelgestelde vragen

Bij ons kun je abonnementen vergelijken, zodat je altijd het abonnement vindt dat het beste bij jou past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na je aanvraag voor een Huawei met abonnement, heb je jouw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van je gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we je Huawei smartphone naar jou toesturen.

Heb je nummerbehoud aangevraagd? Dan heb je ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van je gegevens je nieuwe Huawei telefoon in huis.

Sluit je een nieuw abonnement af met toestel en betaal je jouw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van je contract? Dan ga je een toestelkrediet aan met je telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaal je in 12 of 24 maanden af. Zodra je de laatste termijn hebt betaald, vervallen de kosten voor je toestel en betaal je alleen nog je mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

Je hebt standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Meer over garantie

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Je mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoor je maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in je scherm weg. Als je deze beperkingen niet zelf hebt veroorzaakt, kun je binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is je mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij je zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden je per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval je deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wil je bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Je nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor jou geregeld.

Als je jouw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kun je nummerbehoud aanvragen. Dit kun je direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag