Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting op ruim 600 locaties

Premium brandstoffen

Brandstof bestaat altijd uit een basisbrandstof en een aantal toevoegingen om de prestatie te verbeteren. Verschillende brandstofleveranciers bieden een zogenaamd ‘premium pakket’ aan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • BP Ultimate 98
  • Shell V-Power 98
  • Total Excellium 98

De toevoegingen zijn van toegevoegde waarde voor de motor van de auto en zorgen voor een zuiniger verbruik van de brandstof. Premium brandstoffen zijn inmiddels bij vrijwel ieder groot tankstation te verkrijgen.

Goedkoop premium brandstof  tanken

Met de tankkaart van UnitedConsumers kunt u goedkoop tanken bij ruim 600 tankstations in Nederland. Per liter premium brandstof spaart u korting in uw persoonlijk tegoed. Dit opgebouwde tegoed kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro’s op uw bankrekening.

Vraag gratis uw tankkaart aan

Voordelen en nadelen van premium brandstoffen

Tot nu toe is er geen aantoonbaar verschil gevonden in het gebruik van premium brandstoffen. Er zijn dus geen significante voordelen van premium brandstoffen ten opzichte van gewone brandstof.

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat premium brandstoffen niet zuiniger, schoner of beter zijn voor de automotor. Premium brandstoffen zijn vaak wel duurder. U betaalt dus meer voor dezelfde kwaliteit.

Andere brandstoffen

E10
E85
LPG
Diesel
Benzine
Biodiesel
Waterstof
Blue One 95
Biobrandstof

Alles over tanken en brandstof