Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij Texaco

Texaco is een van oorsprong Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 1901 door de Texaanse oliemagnaat ‘Buckskin Joe’ Cullinan en Arnold Schlaet, een investeerder uit New York. In 1911 openen ze hun eerst benzinestation in Brooklyn, New York. Tegenwoordig is het bedrijf uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de oliemarkt. De activiteiten van Chevron, wat tegenwoordig het moederbedrijf van Texaco is, strekken zich uit over 180 landen ter wereld met ongeveer 800 Texaco stations in de Benelux.

Benzine, diesel en LPG

Texaco biedt twee soorten benzine aan bij hun pompen: Eurosuper en Superplus. Dit zijn beide ongelode benzines ook bekend onder de naam Euro95 en Super98. Texaco voegt een aantal stoffen toe aan hun brandstoffen die zorgen voor een optimale verbranding en minder uitstootgassen en de motor tegen corrosie of roest beschermen. De toegevoegde stoffen in diesel gaan schuimvorming bij het tanken tegen om het tankgemak te verhogen.

Texaco logoDe samenstelling van de LPG die Texaco aanbiedt verschilt per seizoen. In de winter wordt er meer propaan toegevoegd zodat de motor beter kan starten. In de zomer is de hoeveelheid butaan groter, omdat deze beter verdampt na verbranding. Texaco biedt ook premium brandstoffen aan bij hun stations onder de naam Euro XL en Diesel XL.

Kwaliteitsbrandstoffen en andere services

Bij veel Texaco stations kunt u voor meer dan alleen kwaliteitsbrandstoffen terecht. Bij de GO Shops vindt u niet alleen non-food producten zoals slotontdooier en Screen Wash, maar ook een uitgebreid assortiment aan verse producten zoals verse broodjes en salades. Bovendien kunt u bij verschillende servicestations terecht voor het huren van grote of kleine aanhangwagens van Boedelbak. U kunt deze bij Texaco huren voor één of meerdere dagen.

Goedkoop tanken bij Texaco

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Texaco tankstations in Nederland.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? Bekijk dan ook eens onze pagina’s over:

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations

> Alles over tanken en brandstof