My Youfone: uw persoonlijke Youfone account

Heeft u een Youfone abonnement? Dan kunt u een Youfone account aanmaken op www.youfone.nl. Op My Youfone vindt u een overzicht van uw belkosten en de samenstelling van uw Youfone abonnement.

Goedkope abonnementen >>

Hoe kan ik op My Youfone inloggen?

Rechts bovenaan op de Youfone homepage vindt u de link ‘Login My Youfone’. Log in met uw gebruikersnaam (uw e-mailadres) en uw wachtwoord.

My Youfone inlogpagina

My Youfone uitgelegd

Als u bent ingelogd bij My Youfone, ziet u een overzicht van de mogelijkheden binnen uw persoonlijke account:

  • Mijn abonnement
  • Lopende kosten
  • Mijn gegevens
  • Mijn facturen
  • Contact

My Youfone account

Mijn gegevens op My Youfone

Bent u verhuisd? Binnen de sectie ‘Mijn gegevens’ op My Youfone geeft u uw nieuwe adres door. Ook wijzigingen in het rekeningnummer kunt u hier invoeren.

Mijn abonnement op My Youfone

Weet u niet meer precies hoe uw abonnement is samengesteld? De gegevens van uw abonnement vindt u in de sectie ‘Mijn abonnement’ op My Youfone terug. Ook voor het aanpassen van uw Youfone abonnement kunt u hier terecht. Voeg bundels toe of verhoog uw bestaande bundels. Het verlagen van uw bundels is helaas niet mogelijk.

Mijn facturen op My Youfone

Alle facturen die u vanaf de start van uw abonnement heeft gekregen, vindt u onder de kop ‘Mijn facturen’ op My Youfone.

Lopende kosten op My Youfone

Het verbruik van uw abonnement wordt bijgehouden onder ‘Lopende kosten’ op My Youfone. In de ‘Duur’ kolom vindt u het verbruik per bundel. U ziet precies hoeveel belminuten, sms-berichten en/of MB’s voor mobiel internet u heeft verbruikt en hoeveel u nog over heeft. Maakt u kosten buiten uw bundel, dan worden deze weergegeven in de kolom ‘Bedrag’. De lopende kosten zijn exclusief de abonnementskosten. Ze worden iedere 24 uur ververst.

Misschien heeft u nog facturen openstaan. Deze vindt u ook onder ‘Lopende kosten’ op My Youfone. De facturen die nog openstaan kunt u direct voldoen met iDEAL.

Contact op My Youfone

Heeft u vragen over uw Youfone abonnement? Bij ‘Contact’ op My Youfone kunt u een bericht sturen naar Youfone.

Lees ook

Uitleg Ik Ben
Uitleg mijn Hi
Uitleg Mijn KPN
Uitleg Mijn Tele2
Uitleg Mijn Telfort
Uitleg My T-Mobile
Uitleg My Vodafone

> Tips en advies gsm abonnementen