Contact
Mijn UnitedConsumers€ 627,95
Top

Xiaomi Mi 11

De Xiaomi Mi 11 is in februari 2021 uitgebracht en levert absoluut goede prestaties, passend bij een flagship model! Het is de eerste Xiaomi smartphone die is voorzien van de Qualcomm Snapdragon 888 processor. Dit in combinatie met 8GB werkgeheugen betekent dat u een ongekend snelle smartphone in handen heeft. En het allerbeste aan dit toestel zijn nog wel de camera's en de foto- en filmfuncties. Wij vertellen u hier graag meer over! 

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 11
vink Oplader en USB-kabel

Xiaomi mi 11


Xiaomi Mi 11 specs

Xiaomi Mi 11 is een ongekend goede smartphone met uitstekende specs. Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

6,81 inch AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid

Camera

108 MP wijde hoek camera met fijne film- en fotofuncties

Netwerk

4600 mAh accu met snel bedraad én draadloos opladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 888 processor en is bovendien 5G ready!


De Xiaomi Mi 11 kopen, is dat een slimme keuze?

Om een duidelijk beeld te krijgen of de Xiaomi Mi 11 de beste smartphone voor u is, vertellen wij u waarom de Xiaomi Mi 11 wel of niet perfect bij u zou passen. Zo weet u meteen waar u aan toe bent!

Wanneer past de Xiaomi Mi 11 perfect bij u?

De Xiaomi Mi 11 is ontworpen voor de fotograaf en de regisseur. Dus maakt u graag foto's en video's? Dan kunt u deze smartphone eigenlijk niet laten liggen. Tijdens het filmen kunt u met deze smartphone gebruikmaken van unieke filmeffecten zoals stilstaande tijd, magische zoom, langzame sluiter, nacht time-lapse, video's in frames stilzetten en parallelle wereld. Ook kunt u uw video's bewerken met videofilters, zoals in een echte studio en is in het donker filmen geen enkel probleem.

Foto's maken is ook ontzettend fijn met dit toestel. Niet alleen is het toestel voorzien van een goede set camera's met veel megapixels; de cameratechnieken zijn ook nog eens heel erg goed! Ziet u in een foto een ongewenst object of persoon staan? Dan kunt u deze gemakkelijk verwijderen met de AI Erase 2.0. Ook heeft het toestel drie keer nachtmodus, waardoor u in donkere ruimtes of buiten nóg betere foto's maakt dan u gewend bent. 

Andere voordelen van de Xiaomi Mi 11 zijn:

  • Een prachtig AMOLED scherm met WQHD + Ultrahoge resolutie (3200 X 1440 pixels). Het scherm is ook nog eens energiezuinig. 
  • Een verversingssnelheid van 120Hz, waardoor u altijd geniet van een vloeiende schermervaring - vooral tijdens het spelen van zware games.
  • De geluidskwaliteit is uitstekend door een nauwe samenwerking met de beste experts. Dit in combinatie met het mooie beeld zorgt voor een onvergetelijke kijkervaring. 

Ik wil de Xiaomi Mi 11 kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Hecht u niet zoveel waarde aan een high-end toestel met uitstekende foto- en filmkwaliteiten, en zoekt u een simpeler en goedkoper model? Dan kunt u beter kijken voor een alternatief. Bij Xiaomi heeft u ontzettend veel keuze; van low budget tot echte high-end toestellen. Er is altijd wel een Xiaomi toestel dat bij u past!

Xiaomi alternatieven


Xiaomi Mi 11 kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Xiaomi Mi 11 als los toestel, of u combineert de Mi 11 met een voordelig abonnement naar keuze. Wat uw voorkeur ook is; door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Xiaomi Mi 11 in als toestel naar keuzeXiaomi Mi 11 serie: de verschillen

Naast de Mi 11, heeft Xiaomi later ook de Mi 11 Lite 5G en de Mi 11i uitgebracht. Wat zijn nou de verschillen tussen deze drie toestellen én de verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger (de Xiaomi Mi 10)? 

Xiaomi Mi 10 (voorganger)

Xiaomi Mi 11

Beeldscherm
6,67 inch AMOLED display
Beeldscherm
6,81 inch AMOLED display
Schermresolutie
2340 x 1080 pixels
Schermresolutie
3200 x 1440 pixels
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
256GB opslag
8GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
108 megapixel
13 megapixel
2 megapixel

Voor:
20 megapixel

Camera's

Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel

Xiaomi Mi 11i

Xiaomi Mi 11 Lite 5G

Beeldscherm
6,67 inch AMOLED display
Beeldscherm
6,55 inch AMOLED display
Schermresolutie
2400 x 1080 pixels
Schermresolutie
2400 x 1080 pixels
Opslag
256GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
108 megapixel
8 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel

Camera's

Achter:
64 megapixel
8 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel


Alternatieven voor de Xiaomi Mi 11

Is de Xiaomi Mi 11 toch niets voor u? Geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Xiaomi Mi 11


Xiaomi Mi 11 kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Xiaomi Mi 11 kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Xiaomi Mi 11 aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 11 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 11 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uit knop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven