€ 461,95
Top

Xioami Mi 11i

De Xiaomi Mi 11i is in mei 2021 uitgebracht. De Mi 11i is het kleine broertje van de Xiaomi Mi 11 - maar dan ook letterlijk. Want qua specificaties lijken ze enorm veel op elkaar. Zo heeft de Mi 11i dezelfde set camera's en de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 888 processor. De Mi 11i is alleen een stukje kleiner dan de Mi 11. Wij vertellen u later op de pagina of de Xiaomi Mi 11i echt iets voor u is! 

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Mi 11i
vink Oplader en USB-kabel

Xiaomi mi 11i


Xiaomi Mi 11i specs

De specificaties van de Xiaomi Mi 11i komen grotendeels overeen met die van zijn grote broer, de Xiaomi Mi 11. Wij zetten de beste specs voor u op een rij:

Formaat

6,67 inch AMOLED display met 120Hz verversingssnelheid

Camera

Een 108 megapixel hoofdcamera met leuke foto- en filmfuncties

Netwerk

4.520 mAh accu met de mogelijkheid razendsnel opladen

Processor

Qualcomm Snapdragon 888 processor, 8GB werkgeheugen en 5G ready!


Waarom de Xiaomi Mi 11i wel of niet kopen?

Twijfelt u of de Xiaomi Mi 11i echt iets voor u is? Geen probleem. Wij vertellen u graag waarom de Xiaomi Mi 11i kopen een goed idee is. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

Wanneer past de Xiaomi Mi 11i perfect bij u?

De Mi 11i wordt niet voor niets door Xiaomi 'The Star Performer' genoemd. U koopt dit toestel namelijk omdat u veel eisen stelt aan een toestel - en de Xiaomi Mi 11i kan hieraan prima voldoen. Zo heeft het toestel een verversingssnelheid van 120Hz en een reactiesnelheid van 360Hz. Dit, in combinatie met 8GB werkgeheugen en de ijzersterke Qualcomm Snapdragon 888 processor, zorgt ervoor dat de Mi 11i een razendsnel toestel is. Zware games spelen of multitasken met grotere apps is voor dit toestel een eitje.

De Xiaomi Mi 11i is bovendien gemaakt voor de fotograaf en regisseur. Want naast het feit dat Xiaomi absoluut niet zuinig is geweest met het aantal megapixels, heeft het toestel ook nog eens waanzinnig mooie film- en fotofuncties. Zo maakt u onder andere unieke video's met effecten als Time Freeze, Magic Zoom, Slow Shutter, Night Time-lapse, Freeze Frame Video en Parallel World. Film of fotografeer daarom dus precies zoals u wilt!

Andere voordelen van de Xiaomi Mi 11i zijn:

  • Tijdens het filmen kunt u - door in te zoomen - bepaalde geluidopnames vergroten.
  • De kleuren van het scherm passen zich aan naar het licht in uw omgeving - van warme naar koele tonen.
  • De Mi 11i heeft dual speakers met Dolby Atmos technologie. Dit maakt films kijken natuurlijk helemaal leuk.

Ik wil de Xiaomi Mi 11i kopen

Wanneer kijken voor een alternatief?

Het grootste nadeel van de Xiaomi Mi 11i is dat het toestel niet draadloos kan opladen. Dus heeft u een draadloze oplader op uw bureau of nachtkastje liggen? Dan is dit toestel misschien niet helemaal de beste match. Bovendien kunt u het geheugen van de Xiaomi Mi 11i niet uitbreiden met een MicroSD geheugenkaartje.

Zijn dit grote nadelen in uw ogen? Kijk dan eens of een andere Xiaomi beter bij u past! 

Xiaomi alternatieven


Xiaomi Mi 11i kopen met of zonder abonnement?

Bij ons koopt u de Xiaomi Mi 11i als los toestel, maar u kunt het toestel ook combineren met een voordelig abonnement. Wat uw voorkeur ook is, door ons ruime aanbod van de beste providers en leuke kortingsacties, vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw voorkeuren en budget! Welke provider heeft uw voorkeur? 

Ben logo

KPN

   

tele2

Tele2

 

 

Youfone

Youfone

 

Ben logo

Ben

*Vul de Xiaomi Mi 11i in als toestel naar keuzeXiaomi Mi 11i vs. Xiaomi Mi 11

De Mi 11i is geïnspireerd op de eerder uitgebrachte Xiaomi Mi 11, en is daarom ook echt een 'high-end toestel'. Maar wat zijn nou eigenlijk de verschillen en overeenkomsten tussen de Xiaomi 11i en de 'gewone' Xiaomi 11? Wij zetten het voor u naast elkaar: 

Xiaomi Mi 11

Xiaomi Mi 11i

Beeldscherm
6,81 inch AMOLED display
Beeldscherm
6,67 inch AMOLED display
Schermresolutie
3200 x 1440 pixels
Schermresolutie
2400 x 1080 pixels
Opslag
256GB opslag
8GB werkgeheugen
Opslag
128GB opslag
8GB werkgeheugen

Camera's
Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel

Camera's
Achter:
108 megapixel
13 megapixel
5 megapixel

Voor:
20 megapixel

Alternatieven voor de Xiaomi Mi 11i

Is de Xiaomi Mi 11i toch niets voor u? Dan is dat geen probleem, want wij hebben een uitgebreid assortiment van de beste smartphonemerken. Bekijk direct ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past!

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

 

Ik kies toch de Xiaomi Mi 11i 


Xiaomi Mi 11i kopen: veelgestelde vragen

Wilt u de Xiaomi Mi 11i kopen met een abonnement? Dan komt dat goed uit! Bij ons heeft u namelijk een ruime keuze uit de grootste en beste providers van Nederland. Op deze abonnementen geven wij regelmatig scherpe kortingen, waardoor u nooit te veel betaalt en meer overhoudt voor een leuker leven!

Bekijk ons Xiaomi Mi 11i aanbod

Daarnaast hebben wij een prijswinnende klantenservice, die altijd voor u klaarstaat. Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van het juiste toestel of het afsluiten van een abonnement dat perfect bij u past? Neem dan gerust contact op!

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Mi 11i met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Mi 11i in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u bij een af te betalen bedrag van € 250,- of hoger een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven