Contact
Mijn UnitedConsumers€ 150,95
Top

Xiaomi Redmi 9C

Op 9 september 2020 werd de Xiaomi Redmi 9C geïntroduceerd. Deze degelijke smartphone van Xiaomi doet precies wat hij moet doen en heeft een laag prijskaartje. Voordelig dus! De Xiaomi Redmi 9C is verkrijgbaar in de kleuren oranje, blauw en zwart.

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Redmi 9C smartphone.
vink Micro USB kabel.
vink Telefoonoplader.

redmi 9c

Xiaomi Redmi 9C specs

De Redmi 9C heeft alle specificaties die u mag verwachten in een moderne smartphone. Dit zijn de belangrijkste specs van de Redmi 9C:

Formaat

6,53 inch LCD display

Camera

Vijf camera's

Accu

Accucapaciteit van 5.020 mAh

Processor

Mediatek Helio G80 chip met 8 kernen


Redmi 9C: de plus- en minpunten

De Xiaomi Redmi 9C is een uitstekende smartphone waar u jarenlang plezier van kunt beleven. Weet u nog niet of de Xiaomi Redmi 9C een goede keuze is voor u? Wij helpen u door de plus- en minpunten op een rijtje te zetten:

 
Dual-sim mogelijk 
 
LCD beeldscherm
 
Hoge accucapaciteit
 
Draadloos opladen niet mogelijk
 
Een echte budget smartphone
 
Camera's zijn prima, maar kunnen beter

Xiaomi Redmi 9C met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Xiaomi Redmi 9C kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Xiaomi Redmi 9C. Wel zo fijn!


Alternatieven voor de Xiaomi Redmi 9C

Is de Xiaomi Redmi 9C toch niet de beste keuze voor u? Geen probleem! Wij hebben een uitgebreid assortiment smartphones van de beste merken. Bekijk ons aanbod en kies de smartphone die het beste bij u uw persoonlijke wensen past.

Xiaomi smartphones

Xiaomi

 

Xiaomi smartphones

Samsung

 

Huawei P Smart Pro

Apple

 

Xiaomi Redmi 9C kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Redmi 9C met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Redmi 9C in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven