Contact
Mijn UnitedConsumers€ 184,95
Top

Xiaomi Redmi Note 9

Op 2 mei 2020 is de Xiaomi Redmi Note 9 uitgebracht. Dit toestel is voorzien van uitstekende specs en is afgewerkt met hoogwaardig Gorilla Glass. De Redmi Note 9 is verkrijgbaar in de kleuren wit, groen, grijs en zwart.

Wat zit er in de doos?

vink Xiaomi Redmi Note 9 smartphone.
vink USB Type-C kabel.
vink Telefoonoplader.

redmi note 9

Xiaomi Redmi Note 9 specs

De Note 9 van Xiaomi is uitgerust met uitstekende camera's, een krachtige processor en grote accu. Dit zijn de belangrijkste Xiaomi Redmi Note 9 specs:

Formaat

6,53 inch LCD display

Camera

Vijf camera's

Accu

Accucapaciteit van 4.500 mAh

Processor

Mediatek Helio G90T chip met 8 kernen


Redmi Note 9: de plus- en minpunten

Xiaomi biedt kwaliteit voor een lage prijs. Dat geldt ook voor de Redmi Note 9. Weet u nog niet of de Xiaomi Redmi Note 9 een goede keuze is voor u? Wij helpen u door de plus- en minpunten op een rijtje te zetten:

 
Hoge accucapaciteit
 
LCD beeldscherm
 
Afgewerkt met Gorilla Glass
 
Ondersteunt geen 5G
 
Vijf camera's voor mooie foto's
 
Draadloos opladen niet mogelijk

Xiaomi Redmi Note 9 kopen met abonnement of als los toestel

Bij UnitedConsumers kunt u de Xiaomi Redmi Note 9 kopen als los toestel of in combinatie met een abonnement. Wat uw voorkeur ook heeft: door ons ruime aanbod vindt u altijd een abonnement dat aansluit op uw wensen en budget! De smartphones van UnitedConsumers zijn bovendien altijd simlockvrij, dus u kunt direct aan de slag met uw nieuwe Xiaomi Redmi Note 9. Wel zo fijn!


 

Alternatieven voor de Redmi Note 9

Is de Xiaomi Redmi Note 9 toch niet de beste keuze voor u? Dan hebben wij drie alternatieven voor u die wellicht beter passen bij uw wensen:

Xiaomi Redmi Note 9 Pro

redmi note 9 pro

Bekijk toestel

Xiaomi Redmi Note 9s

redmi note 9s

Bekijk toestel

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

redmi note 8 pro

Bekijk toestel

 

Xiaomi Redmi Note 9 kopen: veelgestelde vragen


Bij ons kunt u abonnementen vergelijken, zodat u altijd het abonnement vindt dat het beste bij u past. We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om de juiste keuze te maken. In dat geval kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Neem contact met ons op

Na uw aanvraag voor de Xiaomi Redmi Note 9 met abonnement, heeft u uw toestel snel in huis. In de meeste gevallen duurt het, na verwerking van uw gegevens, ongeveer twee werkdagen voor we uw smartphone naar u toesturen.

Heeft u nummerbehoud aangevraagd? Dan heeft u ongeveer vijf werkdagen na de verwerking van uw gegevens uw nieuwe Xiaomi Redmi Note 9 in huis.

Sluit u een nieuw abonnement af met toestel en betaalt u uw toestel niet direct, maar gedurende de looptijd van uw contract? Dan gaat u een toestelkrediet aan met uw telefoonprovider.

Het toestelkrediet betaalt u in 12 of 24 maanden af. Zodra u de laatste termijn heeft betaald, vervallen de kosten voor uw toestel en betaalt u alleen nog uw mobiele telefonie abonnement (bellen/sms/internet).

U heeft standaard op alle toestellen die vanuit UnitedConsumers geleverd worden, 24 maanden fabrieksgarantie. Val, druk- en waterschade vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie bij dagelijks gebruik van de mobiele telefoon

Uw mobiele telefoon werkt niet meer optimaal. De persoon aan de andere kant van de lijn hoort u maar gedeeltelijk. Of de aan- en uitknop werkt niet meer. Misschien vallen er ineens pixels in uw scherm weg. Als u deze beperkingen niet zelf heeft veroorzaakt, kunt u binnen twee jaar na aanschaf de bijbehorende fabrieksgarantie claimen.

Ga eerst na of u het defect zelf kunt oplossen

Vaak bestaat er een standaardoplossing voor het defect dat u aan uw telefoon constateert. Dit werkt natuurlijk anders per telefoonmerk. Daarom hebben wij voor u uitgezocht wat u kunt doen als u een probleem met uw toestel ervaart.

Defect bij levering

Is uw mobiele telefoon defect bij levering? Meld dit zo spoedig mogelijk - en binnen zeven werkdagen na ontvangst van het toestel - aan ons.

Omschrijf duidelijk wat het defect inhoudt. Wat is het probleem, wanneer doet dit zich voor en welke meldingen verschijnen er eventueel in het display? Zo kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. We houden u per e-mail op de hoogte over het verdere verloop van de eventuele reparatie.

Tip: Bewaar altijd de originele verpakking van de telefoon voor het geval u deze aan UnitedConsumers moet terugsturen.

Wilt u bij dezelfde provider blijven? Vraag dan een abonnementsverlenging aan. Uw nummerbehoud wordt in dat geval automatisch voor u geregeld.

Als u uw telefoonnummer wilt meenemen naar een abonnement met een nieuwe mobiele provider, kunt u nummerbehoud aanvragen. Dit kunt u direct bij de aanmelding voor een abonnement aangeven.

Abonnement aanvragen

Ik heb een andere vraag

Terug naar boven